IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2022, 17:38   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Recep İvedik 7 Disney+ platformu üzerinden yayınlanacak.

Geçtiğimiz aylarda Şahan Gökbakar tarafından duyurusu yapılan serinin yeni filmi Recep İvedik 7 Disney+ üzerinden yayınlanacak.
Recep İvedik serisini sevin ya da sevmeyin serinin büyük bir başarı yakaladığı aşikar. Gelen açıklamaya göre sinema salonlarında birçok rekoru elinde bulunduran serinin yeni filmi Recep İvedik 7 Disney+ servisi üzerinden yayınlanacak. Bu konuda geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan dedikoduların ardından bugün ilk görüntüler ile birlikte resmi açıklama da yapıldı.

Recep İvedik 7 Disney+ platformunda yayınlanacak
Recep İvedik 7 filmi ilk olarak Mart ayında duyurulmuş ve Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile senaryonun tamamlandığını ve çok yakında çekimlere başlanacağını açıklamıştı. Sadece Disney+ üzerinden yayınlanacağı resmiyet kazanan filme dair ilk görüntüler ve açıklamalar da geldi. Son olarak Afrika'da yer alan Recep İvedik bu yeni filmde şehir hayatından bunalarak köy evine yerleşiyor. Filmin görüntüleri ve yapılan açıklama şu şekilde;

Recep İvedik 7 Disney+ platformu üzerinden yayınlanacak.

Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği ‘Recep İvedik 7’ filmi çok yakında sadece Disney+’ta yerini alacak. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan filmde Şahan Gökbakar'a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.

Gişe rekortmeni serinin yeni filminde; şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.

alıntıdır.
________________

 
Alt 22 Haziran 2022, 01:52   #2
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

gelsinde izleyelim.

________________

whynot?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27.