IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By aiSSa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2021, 07:51   #1
Standart Merhaba ben KADERin Sana yazmaya karar verdim...

Merhaba ben KADERin Sana yazmaya karar verdim...
Merhaba ben KADERin. Sana yazmaya karar verdim çünkü son zamanlarda benden şüphe ediyor gibisin. Ve senin için planlarımda
Tüm bunların sana neden olduğunu merak ettiğini biliyorum. İşte cevabım: ancak o zaman şimdi olduğun kişi olabilirsin. Ancak o zaman içinizdeki gizli gücü keşfedebilirsiniz. Ancak bu şekilde zihninizin büyüklüğünü ve ruhunuzun güzelliğini görebilirdiniz.
Onların üstesinden gelebileceğini görmek için bazı korkularını gerçeğe dönüştürmek zorunda kaldım. Çünkü insan böyle bir yapıya sahiptir. Her şeyden korkar. Başarısızlıktan. Kayıptan. Acıdan. Korkunun kendisinden. Onunla yüz yüze gelmek, onunla tanışmak, onu yenmek ve yoluna devam etmek zorunda kalana kadar. Ama derslerini aldın, değil mi?
İnsanların kalbini korumayı öğrenmek için kalbini incittim. Çünkü insan böyle bir yapıya sahiptir. Acı hissedene kadar ağrıya neden olur. Onlar onu incitinceye kadar canı acır. Onlar kendisine sırt çevirene kadar başkalarına sırtını döner. Ama derslerini aldın, değil mi?
Geride kalanları takdir etmeyi öğrenmek için bazı arkadaşlarını almam gerekti. Çünkü insan böyle bir yapıya sahiptir. Arkadaşlarıyla ilgilenmeyi unutur. Onları aramayı unutur. Onları görmeyi unutur. Onlara nasıl olduklarını sormayı unutur. Bunları yenileriyle değiştirir. Sonra onları yenileriyle değiştirir. Sonunda artık gerçek arkadaşlarının olmadığını öğrenene kadar. Ama derslerini aldın, değil mi?
Sevinç ve mutluluğun tam olarak tadını çıkarmak için hayal kırıklığını bilmek zorundaydınız. Çünkü insan böyle bir yapıya sahiptir. Sonsuza kadar mutsuz olmak. Her zaman sahip olmadığın şeylere odaklanmak. Hayatında gerçek sorunlar ortaya çıkana kadar. Gerçek dramanın üstesinden gelmek zorunda kalana kadar. Sonra önemsiz, yerini anlamlıya bırakır. Sonra güneşli bir günün, parkta bir yürüyüşün, güzel bir kitabın, güzel bir rüyanın, paylaşılan bir kadeh şarabın güzelliğini görür ve takdir eder. Ama derslerini aldın, değil mi?
Fethetmek üzere olduğun yolda ilerlemek için seni bazı hayallerinden uzaklaştırmak zorunda kaldım. Çünkü insan böyle bir yapıya sahiptir. Kendi hayatını başkalarınınkiyle karşılaştırır. Başarılarını başkalarınınkiyle karşılaştırır. Kendi mutluluğunu başkalarınınkiyle karşılaştırır. Hedefi olmayan hedefler koyar. Kendi savaşı olmayan savaşlarda savaşır. Kendi yolu olmayan yollar çizer. Ta ki başka birinin hayatını yaşamaya, başka birinin zaferi için savaşmaya, başka birinin hayalini gerçekleştirmeye çalışarak zamanını boşa harcadığını fark edene kadar. Ama derslerini aldın, değil mi?
Ve bugün buradalar. Bu mektubu okudun ve hayatını bir film kaseti gibi görüyorsun.
Gerçekten ne istediğini zaten biliyorsun. Neyi hak ettiğini zaten biliyorsun. Neler yapabileceğini zaten biliyorsun. Ve ne için doğdun! Hiçbir şeyden pişman olma. Hiçbir şey için acı çekme. Geçmiş, bugününüzü şekillendirdi. Ve bugününüz geleceğinizi şekillendirecek.
Bu nedenle: akıllıca yaşa, dersleri hatırla, kendine iyi bak. Ve unutma, senin görevin bir - mutlu olmak! Bugün başla!
Ve unutmayın: bana inanmayabilirsin ama ben sana inanıyorum!
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04.