IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 3 Post By Hacer
  • 1 Post By Rima


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2020, 16:22   #1
Editör
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Acı

Üzerinde yürüdüğü yollar inliyordu. O kadar yaralanmıştı. Kendisini ispatlamak için, yaralarını göstermesi gerekti, ama o acıyı yüreğinde saklıyordu.

Mizan gününde o da ismiyle çağrılacak ama yaralarından tanınacaktı. Korkuyordu ! Başkalarının acıları kalbine giriverdi. Tek bir bedende onca acı barındırıyordu.

İnsan içindeyken yangının hacmini bilmiyordu. Kalan küllere bakması gerekti. Çektiği zorluğu örtmeye çalışmak istedi, ateşi saklasa da dumanları tütüyordu. Boynu bıçağın altındaydı, ama O İsmail değildi. Başa gelen çekilecekti, zaman her şeyin ilacıydı... zamanla acıda tükenecek miydi, yoksa sadece zaman mi geçecekti? Bilemiyordu. Yaşayacaktı.
Sabır edecekti. Sabır acıya mani değildi. Bazen acı ne geçerdi ne de biterdi. Sadece çekilirdi. Acıyı yaşamaktan başka çaresi yoktu.

Bir “La Havle” çekti. “Allah’ım” dedi, “Bana yaşattığın bu acı, ya kazadır, ya beladır, ya cezadır ya da imtihandır. Senden gelen her şeye Amenna. “

En zayıf olduğu yerden sınanmıştı. En hassas olduğu yerden vurulmuştu. Her “bitti” dediğinde, sadece bir nefeslenmeydi, eskisinden daha güçlü bir şekilde yüreğinde hissetti acıyı. Belaydı bu. Tam bitti dediği yerden daha şiddetli yenisi başlıyordu.

Sandı ki öldü ve cehennemde ama ne zaman öldüğünü bilemedi. Razıydı, bir tutam rüyaya dalmaya ve unutmaya. Derin nefes almak istiyordu. Yakasına yapışan kederden kurtulmak istiyordu. Unutmak istiyordu.

Ruhu, bedeni, fikri zihni ve canı yandı. Kader canı geçip kemiğe dayanmıştı. Dil sussa bile ten haykırıyordu. Ruhun gizlediğini beden açıyordu.

Yeri gelmiş bir karış suda boğulmuştu, bir dağin altında ezilmişti. Bir acıya tahammül edebilmek için, daha büyük acılarla göğüs gerdi.

Ya sonra ?
Sonrası yoktu.
Bu böyle devam edecekti.
Acı üstüne acı tadacaktı.
 
Alt 23 Eylül 2020, 16:43   #2
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine, kalemine sağlık

________________

.
 
Alt 23 Eylül 2020, 17:03   #3
Editör
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Teşekkür ederim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:03.