IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2024, 17:07   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gençlerimizin ahlaki olarak çürümeye başlaması

x'te gördüğüm bir gönderi sonrası beni düşüncelere sokan durum . ekonomik sıkıntılardan olsa gerek sosyal medyada gencecik kızların duvar sıvaları dökülmüş odalarda erotik danslar yaparak para kazanmak istemesi , sürekli borsa , kripto para reklamları çıkması ve bu videolara binlerce genç tarafından yorum yapılması , erkeklerin online kumar oynaması , bahis sitelerinde ve iddia bayilerinde hayatını geçirmesi , kolay yoldan para kazanmak için sürekli illegal yollara başvurulması ,gasp, hırsızlık , uyuşturucu satıcılığı ve dolandırıcılığın ayyuka çıkması, cinsel yolla bulaşan hastalıklarda artış ve en önemlisi yaşanan tüm bu ahlaki çöküntünün normal sayılması sebepleri ile görüldüğü üzere büyük bir çürüme başladı .
gençlerimiz kaderlerine terk edilmiş vaziyetteler, derhal bir şeyler yapılması gerekiyor .

sonrasına dunyanin kötü ekonomi ve refaha sahip ulkelerinde sıklıkla görünür. sovyetler rusyasi,ukraynasi kivaminda zaten şuanda ülke. zamanında bizimkiler oralari ucuz fakir bulur kizlarla cok münasebet düşünür hatta uygularlardi simdi bizimkiler o yolda.

sadece ekonomi değil beğenilme arzusu, takipci kasma ve kolay para kazanma da bunda etken. onlyfans tum dünyada aslinda bunu daha da kolaylaştırıp tüm ülkelere bu konularda ilgilenenlere firsat oldu.

fakir ülkedeki kadinlar kendilerini sergilemek için yarışıyolar. 3dolar 5 dolar peşinde koşuyor. onlyfans böyle bi firsat sundu dunya kadinlarina. neredeyse cogu kadinin instasinda of linki var. onlyfans kültürü ve ünlüleri denen bi olgu, gerçeklik var artık.

ama işte bu zihniyet revize etme eylemi zaten başlı başına farkına varılması zor bir eylem. yani bataklığın içine batmış bir adam çırpındıkça daha da batar o insanları oralardan çekip çıkarmak gerekir. bu da devletin görevidir. devlet hepimiziz. ama devletin içindeki nüfuzu yüksek olan bireylerin müdahaleleri daha etkili olacaktır tabii ki. biz onlar kadar etki sağlayamasak da yine de sağlarız ve o nüfuzlu insanların orada olup olmaması da tamamen yine bizim elimizde zaten. neyse

güzel bir eğitim olmadıkça her şey boş. treni raya oturtamayız. sadece temel bilimler derslerinden bahsetmiyorum. ahlak ve toplum gibi bir ders olmalı, din kültürü ve ahlak bilgisi yerine. daha henüz insan olamamış temel ahlaki görevlerin varlığının bilimcinden yoksun birine din eğitimi veremezsiniz zaten. ki zaten kuranda da akıl çağına ulaşmış bireyler dini görevlerden sorumlu diye biliyorum. size iyi bir haberim var. toplumun ciddi bir kismi akıl çağına ulaşamamış zaten temelde böyle bir sıkıntımız var.

eğitimi acilen düzeltmemiz gerekiyor. insanların hayata bakış açılarını şekillendirmemiz gerekiyor. zaten doğru şekiller verildikten sonra üreten insanlarımız da olacak, hizmet sektöründe elinden gelenin en iyisini yapan insanlarımız da olacak, bu para hepimizin bakış açısıyla bakıp devletten çalmayan memurlar da olacak. bu kişiler zaten var evet sayıları ciddi şekilde artacak ondan bahsediyorum.

umarım yoluna girer her şey. ümit kırmak gibi olmasın ama ben hiç sanmıyorum. fakat elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştığım gibi toplumda bir ciddiyet görsem bu konuda elimden gelenin fazlasını da yaparım.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:23.