IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


128Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2022, 13:36   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ✨Kendi hakkımda önemli bir açıklama✨

Merhabalar arkadaşlar, bu yazıyı yazma gereği duydum çünkü artık yoruldum herkese tek tek cevaplar vermekten.
Burda az çok çoğu insan beni tanıyor..
Nasıl biri olduğumu nasıl bir karaktere sahip olduğumu da. Biliyorsunuz ki ben sunucuyu bıraktım.
Bıraktığım sunucuda sunucu sahibi konumundaydim.
5 senelik bir beraberliğimiz vardı iyisiyle kötüsüyle..
yerine sunucusuna sadık bir kızdım kimse beni başka bir sunucuda göremezdi ya da yayın aldığımi ettiğimi..
Hani bazen bıkarsınız yorulursunuz ya benimki de o misal oldu. Biseyler duyuyorum ve görüyorum ve bunlar beni çok üzüyor. Yildiz dostlarini sattı, yıldız forumda takılıyor kanalda yok, yıldız kanaldaki dostlarini forumdaki dostlarına tercih etti vs vs..
bunlar hoş seyler değil. Benim burda ne kadar post attığımı ya da ne kadar konu açtığımi ettiğimi de gidip sunucuda konuşmak etmek de hoş değil.
Bana göre bunları yapanlar benim hakkımda yorumlar yapanlar çekememezlik kıskanmak başka hiç bişey değil.
Kimlerin olduğunu da burda yazmiycam kimseyi rencide etmiycem, yüzüme gülüp arkamdan bunları konuşan eden insanlar kendilerini çok iyi bilecekler bence yorum yapma geregi bile duymasinlar.
Sunucuyu forumlardan kaldirtmamda konu oldu, onun da merakını gidereyim. Biliyorsunuz önce burda kendi sunucum için çabalıyordum, sunucu için emek veriyordum. Sadece sunucum için paylaşımlar yapıp çıkıyordum.
Son 4 aydır işe başladım ve çalışıyorum.. elimden geldiğince hem sunucuda hem burda oluyordum. Sonra forum konusu sürekli konu oldu aramızda kanaldakilerle.
Ordasın sunucuda yoksun vs vs..sunucu için 5 foruma giriyordum, sunucuyu çekince sadece burda kaldım..forumun ortamını bilmeyen insanlar sanıyorlardı ki ben burda 7/24 sohbet çeviriyorum, sunucuda sohbet çevirmiyorum.
bilmediğim bir işi yapmak etmek öğrenmek zaten beni herşeyden uzak kıldı.. bunları dile getirmeme rağmen forum konusu çok sorun oldu aramızda.
Bana seçenek sunuldu, ya foruma girmeyeceksin kanalında kalcan sadece ya da sunucuyu bırakıyorsun forumu sanali da bırakıp gideceksin gibi muhabbetler oldu. Ben tercih yapmadım, ordada dostlarım var burda da var. Birileri mutlu olcak diye de kendimi neden üzeyim.Eminim böle bir konu açtığım için de tepki alcam birilerinden, ama ben bunları yazmasaydım içim rahat etmiycekti. İnsanların aklındaki saçma sapan düşünceleri yok etmek için böyle bir konu açma gereği duydum aslinda..
Şimdi bu yazdıklarımı da konu yapabilirsiniz.
Dostluk sadece sunucuda varsan ya da burda varsan, ya da Sanali kopmle bırakıp gidince var olmamalı.
Sanala bağlı bir insan için bırakıp gitmek kolay değil ki, gideceksen de tam gideceksin, bir ay iki ay bir sene kayip olmak geri dönmek bırakmaksa yapılır.
Ha bu forumda kaldım çünkü burdaki hiç bir insan bana seçenek sunmadi, başka yönetimde olduğumu bildikleri halde bana hiç bir zaman gelip de orayi bırak gel bizle ol vs muhabbeti yapmadı..eğer burası da bana bir seçenek sunsaydı şimdi burda olmazdım..
Ne zaman sunucuyu bıraktım, degerlim kıymetlim dedim insanlar bana seçeneklerle geldi. Önüme sürekli secenekler konulmasından bıktım, yoruldum.. sunucuyu bıraktın forumada girme, o forumu bırak ya da Sanali bırak git, ya da oraya girme bizim yonetimimize gel vs vs. hep bir seçenek.. şimdi sağıma soluma bakıyorum seçenek sunan insanlardan kimse kalmadı.. Bana seçenek sunan insanlarda sevdim değer verdm insanlar olunca ister istemez daha çok üzülüyorum..
Sunucudaki insanlar benim ikinci ailem, sadece irc ortamindan çektim kendimi, her zamanda görüşücem onlarla. Kimse onlar için de burda olumsuz yorum yapmasın lütfen.
Ben bu yazıyı yazma gereği duydum çünkü yazmasaydim kendimi çok rahatsız hissediyordum.. Malesef biraz takıntılı biriyim aslında kim ne diyor kulak asmamak lazım önüne bakmak lazım ama ben onu da yapamıyorum.
İşte yıldızın irc hikayesi böle bitti herkesin merakı geçmiştir umarım.
Benim burda da dostlarım var ve iki senelik bir beraberliğimiz var. Ben sunucuyu bırakıp buraya gelmedim, ben hep burda vardım..
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 31 Ağustos 2022, 13:42   #2
Standart

Kendini yorma. Hem kim ne karışabilir de onu bırak bunu bırak diyebilir? Keyfinin kâhyası sensin, keyfine göre takıl.

 
Alt 31 Ağustos 2022, 13:45   #3
Standart

Söylenenler çok üzücü, kırıcı olmuş senin açından. Kimseye açıklama yapmak zorunda bile değilsin.
Bende 15 sene IRC de takıldıktan sonra forum daha keyifli olduğu için sunucuları bıraktım ve burada kaldım.
İsteyen istediğini diyebilir, sen kendini biliyorsun vicdanen de rahatsın gerisine kulağını tıka, görmezden gel.
Veee o güzel kalbini hiç üzme, canını hiç sıkma kimse için değmez .

 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:03   #4
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

'' Birileri mutlu olcak diye de kendimi neden üzeyim.''

Gerçek dost senin sevdiğin işi yaptığında,yaşadığın ilişkide mutlu olduğunu görüp seninle mutlu oluyorsa gerçek dosttur zaten. Ayrıca kimse kimsenin anası babası vs si değil.Burası sanal platform,sosyal platform.Buraya dert edinmeye,birilerine hesap vermeye gelmiyoruz. O yüzden seni ne mutlu ediyorsa onu yapmaya devam et .Herkes herkes için herşey konuşur.Klavye var önlerinde nasılsa.Hayatta ki en önemli şey kendi mutlulugundur.Ben bu şekilde düşünüyorum.Sen de belliki bu şekilde karar almışsın ve seni tebrik ederim Yildiz.İnsanların Allah tan başka kimseye hesap verme durumu yok.Takma kafana boşver. İnsanlar ölüyor mezarı başında cenazeye gelenler gülüp sohbet ediyor,yakını ölenler 3 günde unutuyor.O yüzden sunucularda takılıp bıraktıgında da 3 gun sonra unutuluyorsun.Değmez zaten ,en iyisini yapmışsın ve günlerdir içimden gecenlerın bır coguna rehber olmuşsun.Harfi harfine katılıyorum.

 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:07   #5
Schmiss
Renommier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Biz de derdimiz var sanıyoruz. Mevlam tren kazası vermesin.

________________

✨Kendi hakkımda önemli bir açıklama✨
 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:17   #6
Standart

kendini ne yoruyosun yav hersete kulak asma he de gec yav istedigin yerde kal isedgin kanala git gez dolas keyfine bak yav

________________

✨Kendi hakkımda önemli bir açıklama✨
 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:23   #7
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İnsanlara seçenek sunmak nasıl bir mantık acaba . Kimse kimsenin paralı askeri değil herkes keyif almaya geliyor buralara . Ya orası ya burası nedir . Kim nerede mutlu ise orda olmalı . İnsanları malları gibi görmekten vazgeçseler hersey daha güzel olabilir sanırım . Senin için hayırlısı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Dostluk kanalla forumla oluyorsa hiç olmasın zaten .

________________

AdrenaLin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:27   #8
Standart

Hakkına hayırlısı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimse kimseyi zorlayamaz herbirşeyler için...Senin yanındaysa senin seçtilerini isteklerine değer vermesi lazım..Sen onu yap sen bunu yap deyemez dememelide.SEN NASIL MUTLUYSAN ÖYLE DAVRANMAYA DEVAM ET..Seni sevenlerin zaten yanında diğerleri gereksiz zaten ...

________________

Sevdiklerin kadar iyi, nefret ettiklerin kadar kötüsün..:kips
 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:32   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kendini üzme dost dediklerin her koşulda senle beraber üzülüp seninle sevinendir bunlar yoksa zaten dostluk değil çıkar ilişkisi vardır. Sen yanında olan sana dostluklarini hissettirenlerle mutlu ol gerisini bosver

________________

Susmuş Kadın Gitmiş Kadındır. Susmuş Kadın için Bitmiş Adamsındır ...
 
Alt 31 Ağustos 2022, 14:47   #10
1903 ∞
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Canım benim başkaları yüzünden kendini üzme ve kimseye birsey açıklamak zorunda da değilsin. Kimse kimsenin maaşlı çalışanı değil sanal ortamda neticede. Çok seviliyorsun canım :*

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:20.