IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2021, 19:45   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Roger Shah - kimdir ?

Roger Shah ( Almanca telaffuz: [ˈʁɔdʒɐ ˈʃaː] ; 29 Kasım 1972 doğumlu), DJ Shah ve Sunlounger olarak da bilinir , bir Alman elektronik müzik bestecisi ve yapımcısıdır.

Roger Şah doğdu Esslingen içinde Batı Almanya'ya a Alman anne ve Pakistanlı babası. Aynı zamanda bir trance DJ'i olan kardeşi Pedro del Mar (gerçek adı Patrick Shah), Mellomania adlı iki haftalık bir vokal trans şovuna ev sahipliği yapıyor. Roger ilk olarak kendi ülkesinde 1999 yılında "Claps", "The Mission" ve "Tides of Time" parçalarını çıkararak prodüksiyona adım attı. 2003 yılında "Yüksek" sürümü Virgin Records baskı Nebula tarafından imzalandı . Bu onun ilk yurt dışı çıkışı oldu ve sonraki 5 yıl boyunca Black Hole Recordings, Anjunadeep Records ve Vandit Records gibi çeşitli trans plak şirketlerine prodüksiyon imzaladı.

Roger Shah, DJ Mag Top 100 listesinde 5 kez yer alarak 21. sıraya kadar yükseldi. 2008'de Best Trance & Progressive DJ ve Best Radio Show dallarında çifte EMPO adaylığı ve çıkış yapan sanatçı olarak bir IDMA ödülü adaylığı aldı.

Yapımcı olarak Tiësto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Sarah MacLachlan, Kosheen, Bryan Adams ya da Hans Zimmer gibi Hollywood yapımcılarıyla yaptığı çalışmalarla tanınan Moya Brennan gibi sanatçılarla çalıştı ve yapımcılığını üstlendi


alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:48.