IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2021, 19:41   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Nine Days - kimdir ?

Grubu oluşturmadan önce, John Hampson ve Brian Desveaux bir heavy metal grubunda çaldılar ve ayrıca davulcu Vincent Tattanelli ile Wonderama adlı bir cover grubunun üyeleriydiler. 1993'te ikili, bu gruplardan zaman ayırdı ve güçlü şarkı yazarlığına odaklanarak daha fazla haşhaş şarkısı yazmaya başladı: "Şarkı akustik gitarda işe yaramadıysa, o zaman iyi bir şarkı değildi" dedi Desveaux. Grubun etkilendiği kişiler Bob Dylan , Bruce Springsteen ve Neil Young idi . Basçı Nick Dimicino ile katıldılar ve bir stüdyo davulcusu ile sekiz şarkı kaydettiler. Tattanelli yeni projeye katıldı ve grup Jeremy Dean'i klavyeci olarak kazandı. İlk albümleri Something to Listen To'yu kaydettiler.(1995), grup adı olarak kullandıkları dokuz gün içinde. Grup , New York Port Jefferson'daki ABD Deniz Ticaret Akademisi'nden Midshipman'ın düzenli olarak uğrak yeri olan Village Pub'da haftalık olarak çalmaya başladı . İkinci albümleri olan Pazartesi Şarkıları'nı 1996'da yayınladılar ve birçok yerel radyo yarışmasını kazandılar.

Üçüncü çaba, 1998 tarihli kaydettikten sonra Üç grup temas yapımcı Pat Thrall plak arasında dolaşmasına dört şarkı demo oluşturmak için. Her büyük plak şirketi için vitrinlerde performans sergilediklerini ve "her biri tarafından iki kez geç kaldıklarını" tahmin eden Desveaux'ya göre, süreç müzisyenler için çok yorucuydu. Daha sık New York'ta performans göstermeye başladılar ve Hampson'ın daha keskin bir şarkı yazma stilini benimsemesiyle yazmaya devam ettiler. " Kesinlikle (Story of a Girl) " [1] adlı şarkıyı yazdı ve grup, bir kez daha plak şirketleri için alışveriş yapmak için üç şarkılık bir demo kaydetti. 550 Müzik tarafından imzalandılar(daha sonra Sony 550 Music olarak bilinirdi) Şubat 1999'da ve yapımcı Nick DiDia ile büyük etiketli ilk albümleri üzerinde çalışmaya başladı . The Madding Crowd Mayıs 2000'de piyasaya çıktı ve grubun ABD'de 500.000'den fazla kopya satarak en çok satan albümü oldu. "Absolutely (Story of a Girl)" , ABD'de Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya , Kanada ve Yeni Zelanda'da ise ilk ona girerek bir radyo hiti oldu . " If I Am " albümün ikinci single'ıydı, ancak öncekinden daha kötü performans gösterdi.

Grubun devamı ve beşinci albümü So Happily Unsatisfied , Kasım 2002'de sınırlı bir tanıtım sürümü gördü, ancak 2006'ya kadar tam, ticari bir sürüm görmedi. Çıkış tarihi, grup sonuçta düşürülene kadar 550 Music tarafından defalarca ertelendi. Bu arada albüm internete sızmıştı. 2003 yılında grup altıncı çalışmaları Flying the Corporate Jet'i kaydetti ve yayınladı. Bir sonraki yayınları genişletilmiş bir oyundu , Slow Motion Life (Birinci Bölüm) (2007). 2013'te piyasaya sürülen Slow Motion Life (Part Two) , ikisini tam bir albüm olarak oluşturmayı amaçlamıştı. O yıl, grup yedinci ana albümleri olan Something Out Of Nothing'i yayınladı veardından2016'daki anlık görüntüler .

alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:32.