IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2020, 10:39   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Stresten kurtulmanın yolları

Sürekli endişeli kişilerden uzak durun
Endişeli insanların yanında onların olumsuz duygularını ister istemez yüklenirsiniz. Bu tip kişilerle aranıza mesafe koyun, yakın arkadaşlarınız da olsa olabildiğince az vakit geçirin.


Neşeli kişilerle sohbet edin
Herkesin hayatında stres üreten durumlar vardır ancak bazı kişiler bu durumlardan kendilerini pozitif düşünceyle korumayı bilir. Neşeli kişiler sevgi böceği olmayabilirler ama genellikle pozitif düşünmeye çalışan kişilerdir. Neşe bulaşıcıdır, gülmek iyidir, espritüel kişilerle vakit geçirin.

Komedi filmleri ve dizileri izleyin
Sinema ve televizyon gözyaşı sever, çünkü alıcısı çoktur. Stresli olduğunuzda sizi üzecek hikayelere kendinizi kaptırmanıza hiç gerek yok. Komediler aslında hayatı o kadar da ciddiye almamanız gerektiğini hatırlatırlar.


Eğlenceli şarkılar dinleyin
“Müzik ruhun gıdasıdır” sözü boşuna söylenmemiştir. Müzik psikolojinizi tamamen değiştirir. Ancak umutsuz aşk şarkıları, bir acıyı ifade etmek için yapılmış besteler sizi aşağı çeker. Bunun yerine hareketli, eğlenceli müzikler dinleyin. Ama dikkat edin, size olumsuz anılar yüklemiş müziklerden de uzak durmalısınız.


Eğlenceli hikayeler okuyun
Komik hikayeler sizi içine alır, okuduklarınızı görsellerken kafanız dağılır.


Haberlerden biraz uzak durun
Haberler şehrinizde, ülkenizde ve dünyada olup biten olayları anlatır ve bunlar genellikle umut veren gelişmeler değildir. Bir süre haber okumazsanız hayattan geri kalmazsınız, kendinizi bir süre haberlere kapatın.

Eğlenceli videolar izleyin
İnternetteki eğlenceli videoları bulmanız çok kolay. Bunları izleyin, güldükçe mutluluk hormonu salgılayacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.


Stres kaynağınızı bulun
Sizi mutsuz eden durumlar yokmuş gibi davranmayın. Siz yok sayınca hiçbir şey yok olmaz, sadece bir süreliğine halının altına itmiş olursunuz ama yine oradan çıkacaklardır. Sizi mutsuz eden durumları bir kağıda yazın, karşılarına da neler yapabileceğinizi. Bu bir tür yüzleşmedir ve sizle sizden başka kimse olmadığı için rahatsız olmayacağınız bir karşı karşıya geliştir. Sürekli aklınızda dönüp duran, çözümsüz gibi görünen durumlar sese söze dönüştüğünde onları şaşırtıcı biçimde kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.




Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 27 Haziran 2020, 10:40   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Haberlerden biraz uzak durun


bu cok dogru ya ://

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:51.