IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Berru


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2020, 20:57   #1
Standart Turgay Tanülkü

26 çocuğun elinden tutan bir iyilik elçisi: Turgay Tanülkü😊 Güzel insanlar iyi ki var🌹
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Turgay Tanülkü, yaşadığı acılardan kendine bir yol çizip o yolu sevgi ve ümitle devam ettiren bir umut elçisi. Tiyatro oyuncusu Tanülkü 20 yılı aşkın zamandır babası cezaevlerinde bulunan çocuklarla onların babası gibi ilgileniyor. 1981’de mahkumlarla tiyatro yapmaya başlayan Tanülkü insanlara ulaşabilmek için tiyatroyu kullanan bir gönül insanı.
27 yıldır evli olan oyuncu, cezaevindeyken gördüğü işkenceler yüzünden hiçbir zaman çocuk sahibi olamadı. Ancak bu oyunlar ve galalar sayesinde mahkumların çocuklarıyla tanışıp, onlara kol kanat germe fırsatı yakaladı.
Çocuklarını okutabilecek durumu olmayan mahkumların çocuklarını okutmaya başladı önce. Daha sonra erzaklarını alıp, kiralarını ödedi. Ama tüm bunları sağlayabilmesi için tiyatro dışında başka bir işe de ihtiyacı vardı. Şu an 26 çocuğu var ünlü oyuncunun. 11 tanesi üniversiteden mezun oldu. Diğerleri okuyor; ortaokul ve lise çağında olanlar da var. Mesela 45 yaşında bir oğlu var. İki çocuğu, sahne aldığı oyunda rol alıyor. Çocuklarının hepsiyle tek tek gurur duyuyor ünlü oyuncu ama Merve Sultan Elgün isimli kızıyla bir başka. Çünkü Merve okulunu bitirip, savcı oldu.
Turgay Tanülkü’nün beş tane evi var, çocuklarına bu evlerde ve halen çalışarak bakıyor. Büyüyüp para kazanan çocukları, daha küçük olanlara destek oluyor. Bu şekilde geçinip gidiyorlar hep birlikte. Eşi de bu yolculuklarında her zaman en büyük destekçisi Tanülkü’nün😊
________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:57.