IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2020, 09:34   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix Oturumuna Şifre Koyma

Netflix Oturumuna Şifre Koyma!


Netflix Oturumuna Şifre Koyma

Netflix uygulaması artık çok yaygın olarak kullanılan bir uygulama haline geldi. Artık çoğu kişi televizyon izlemek yerine Netflix den film yada dizi izlemeyi tercih ediyor. Öncelikle sizlere Netflix uygulamasından kısaca bahsedelim. Netflix uygulaması içinden her tür film yada diziyi barındır. Bu uygulama sadece büyüklere değil çocuklara da hitap eder. Uygulama içinde çocuklarınız içinde ayrı bir kullanıcı açabiliyorsunuz.

Netflix uygulamasını satın alırken tercih edebileceğiniz bazı seçenekler çıkıyor karşınıza. Bunlardan bir tanesi kullanıcı oturum sayısı ile alakalıdır. Bu planlama da oturum sayısı arttıkça ücrette aynı zaman da artmaktadır. Peki oturum sayısı nedir? Öncelikle bunu kısıca açıklayalım. Netflix uygulamasını satın alırken seçeceğiniz üç seçenekli plan bulunmaktadır. Bunlardan ilki temel plandır. Bu planda tek oturum mevcuttur. Tek bir cihazdan film yada dizi izleyebilirsiniz. İkinci planda ise aynı anda iki farklı cihazda film yada dizi izleyebilirsiniz. Üçüncü olan plan da ise aynı anda dört farklı oturum sahibi olup dört farklı cihazda izleyebilirsiniz.

Netflix Oturumuna Şifre Koyma

Netflix uygulumasında ultra hd paketini alan bir kullanının dört ayrı oturumu olabilir. Bu oturumları farklı kişiler kullanabilir. Bu konu da insanlar gizliliğe önem vererek kendi oturumlarına şifre koymak isteyebilir. Netflix uygulaması kullanıcılarına bu özelliği sağlayabiliyor. Şimdi sizlere kısaca Netflix oturumunuza nasıl şifre koyacağınızdan bahsedeceğiz.

Öncelikle Google üzerinden Netflix hesabınıza giriş yapıp hesap yönetimi kısmına gidiniz. Daha sonra kendi oturumunuzu seçiniz. Bu işlemden sonra ‘ Netflix profilini kilitleme’ seçeneğini aktifleştirerek şifrenizi koyabilirsiniz. Bu işlem sayesinde artık kendi kullanıcınıza şifreniz ile sadece siz giriş yapabileceksiniz.

alıntı
 
Alt 07 Temmuz 2020, 10:06   #2
Standart

tesekkurler biraz bu konu icin gec kalmısın biz yaptık onu zaten :)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:02.