IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2020, 09:32   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix’de Otomatik Oynatmayı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Netflix’de Otomatik Oynatmayı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Netflix’de Otomatik Oynatmayı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Son dönemlerin en popüler film sitelerinden biri olan Netflix de dizi veya filmlerin otomatik oynatma seçeneğini kapatmanız oldukça basit bir işlemdir. Bu seçeneği kapatmak istediğiniz zaman bilgisayarınızdan Netflix sayfasına girin. Bu işlemi yaptıktan sonra kullanıcı profilinin olduğu sayfa da ‘profilleri yönet’ seçeneğine tıklayınız. Otomatik oynatmayı kapatmak istediğiniz kullanıcıyı buradan seçiniz. Bu işlemin ardından ‘otomatik oynatma oynatma kontrelleri’ sayfasını göreceksiniz. Bu sayfa da yapabileceğiniz iki işlem vardır.

İlk olarak göreceğiniz seçenekte ‘ dizi izlerken sonra ki bölüme otomatik olarak geç‘ yazısı vardır. Bu seçeneğe onay verdiğiniz zaman izlediğiniz dizinin bölüm bittikten hemen sonra otomatik olarak diğer bölüme geçmeyi onaylamış oluyorsunuz. İkinci olarak ise ‘dizi izlerken sonraki bölüme otomatik olarak geç’ seçeneğine tekrardan tıklayarak seçiminizi kapatmış oluyorsunuz. Bu işlem sonunda da izlediğiniz dizinin bölüm sonunda uygulama otomatik olarak diğer bölüme geçmemiş oluyor. Yani artık bu işlemden sonra Netflix sizi diğer bir bölüme otomatik olarak aktarmıyor.

Netflix’de Otomatik Oynatmayı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Otomatik oynatma kontrolleri başlığının altında bulanan ikinci seçenek ise dizi veya film aramalarınızda ki otomatik oynatma ile alakalı bir seçenektir. Yani kısacası bu seçenekle beraber Netflix size daha önceden izlediğiniz film ve dizilerin konularına göre yeni izleyebileceğiniz içerikler sunmaktadır. Bu yazımızda sizlere Netflix Otomatik oynatma işlemini nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olduk

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:01.