IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben
  • 1 Post By Lareina


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2021, 17:49   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Elon Musk Hayranı Bir Adam, 69 Günde Dolar Milyoneri Oldu

Elon Musk'a hayran olan 33 yaşındaki bir adam, Musk'ın şubat ayındaki paylaşımlarından sonra Dogecoin almaya karar verdi. Yaklaşık 225 bin dolarlık Dogecoin alımı yapan adam, 69 gün sonra dolar milyoneri haline geldi. Glauber Contessoto, yaşadıklarını bir videoda anlattı.
Dünyaca ünlü milyarder girişimci Elon Musk'ın kripto paralara büyük ilgi duyduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bir yandan Tesla için kripto para yatırımları yapan Musk, diğer yandan da şahsi olarak bu işlerle ilgileniyor. Musk'ın açıklamalarına göre bu girişimcinin favori altcoini ise şaka amacıyla tasarlanan Dogecoin. Ve bu altcoin, yalnızca Elon Musk'ı değil Elon Musk'a hayran olan birisini de milyoner yaptı.
Yaşamını Los Angeles'ta sürdürmekte olan 33 yaşındaki Glauber Contessoto, sıkı bir Elon Musk hayranı. Musk'ın sözlerine güvenerek şubat ayında yapılan paylaşımlardan sonra Dogecoin almaya karar veren Contessoto, bankalarda tuttuğu para ile sahip olduğu Tesla hisselerinin tümünü satarak, 0.045 dolardan yaklaşık 5 milyon adet Dogecoin alıyor. Yani bu adam, birkaç ay önce Dogecoin'e 225 bin dolarlık yatırım yapıyor.
Contessoto, yalnızca 69 günde milyoner oldu

Elon Musk Hayranı Bir Adam, 69 Günde Dolar Milyoneri Oldu
Elon Musk hayranı, yaptığı yatırımdan tam 69 gün sonra, 15 Nisan'da Reddit platformu üzerinden bir paylaşım yaparak, kullandığı borsadaki hesabına dair bir görüntü paylaştı. Bu paylaşımda yazan yatırım tutarı, 1 milyon 81 bin 441 dolar idi. Yani bu adam, hayranlık duyduğu Elon Musk'ın paylaşımlarını göz önünde bulundurarak bir işe girmiş ve o işin sonunda çok ciddi miktarda para kazanmıştı.
Elon Musk Hayranı Bir Adam, 69 Günde Dolar Milyoneri Oldu
Konuyla ilgili YouTube'da bir paylaşım yapan Contessoto, ailesinin ve arkadaşlarının bu yatırımı bir çılgınlık olarak değerlendirdiğini ancak plana sadık kalmayı tercih ettiğini, böylelikle de milyoner olduğunu ifade ediyor. Hazırladığı videoda 69 günlük süreçte neler yaşadığından bahseden YouTuber, bir hayranlığın nelere yol açabileceğinin en çarpıcı örneklerinden biri olacak gibi görünüyor.
Alıntıdır.
 
Alt 03 Mayıs 2021, 17:52   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir başarı mı,tabiki de.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:48.