IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2021, 11:23   #1
Standart Yazarların Beşiktaş yorumu - ERMAN ÖZGÜR (FANATİK)

Başakşehir'in son şampiyonluğunu bir kenara bırakarak düşmeme mücadelesi verdiğini benimsemiş oyun anlayışı oyunun kontrolünün olması gerekenden de fazla Beşiktaş'ta kalmasına sebep oldu ilk yarıda.

Yine de Başakşehir, Giuliano'nun yaptığı doğru paslarla maçın kaderini değiştirebilecek fırsatlar yakalasa da Crivelli ve Aleksic ile şansları tepti. Beşiktaş'ın kapalı savunmayı aşma çabaları ise ilk yarının sonunda Larin'in, Atiba-Aboubakar ikilisinin sunduğu pozisyonu önce doğru yere giderek bitirmesi ile gelen golle ancak aşılabildi. İkinci yarıya hücumiştahını yükselterek gelen Başakşehir çok adamla hücumetmenin karşılığını çabuk aldı.

Aleksic’in ortasında Deniz Türüç skoru dengeledi. Sonrasında maçın yönü hızlı değişmeye başladı. Ghezzal’ın ortasında Welinton ve oyuna sonradan giren Demba Ba’nın golleri ile maç gitti geldi. Sonra sahneye Josef çıkıp Rosier'in ortasında harika bir vuruşla skoru yaptı.

Beşiktaş için sezonun en zor maçlarından birini kazanmasını sağlayan ayrıntı yediği gollere rağmen hiç demoralize olmayışıydı.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:42.