IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2021, 11:22   #1
Standart Yazarların Beşiktaş yorumu - SERDAR ALİ ÇELİKLER (HABERTÜRK)

Bu sene elindeki kadroyu en verimli kullanan teknik direktör olan Sergen Yalçın, takımda olağan fiziki düşüş ve mental yorgunluğu atlatabilmek için oyuncularına bir hedef koymuştu: Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız gidelim, derbi sonrası milli ara var. O esnada dinlenir ve asıl.zor olacak final haftalarına dinlenmiş gireriz..

Bu hedefe doğru gelinirken en zor haftaya girildi. Hem ligde hem kupada üst üste 2 Başakşehir maçı ardından Fenerbahçe derbisi.. Beşiktaş oyun üstünlüğünü hiç bırakmadığı maçta hakkıyla 3 puanı aldı. Hafta içi kupa maçında muhtemelen çok rotasyon yapacaklardır. F.Bahçe derbisine önce yenilmemek adına çıkacaklardır.

Beşiktaş, G.Saray'ın bay geçtiği hafta Alanya ile içeride oynuyor. O hafta F.Bahçe de Malatya deplasmanında olacak. F.Bahçe'nin bay geçtiği haftada ise Sivas deplasmanına gidecek. G.Saray ise Trabzon ile oynayacak.

Yani rakiplerinin bay geçtiği haftalarda zor rakiplerle oynayacaksa da bay geçmeyen diğer rakipleri de zor maçlara çıkacak. Hatay, Vodafone Park'a gelecek. Yani, haftaya Fenerbahçe'yi yenerlerse bence yolun yüzde 70'ini geçmiş olurlar. Maçın son düdüğünden sonra futbolcuların birbirlerine sarılmaları çok şey anlatıyor.

Onlar da biliyor ki bu iki maç (Başakşehir-F.Bahçe) şampiyonluk yolundaki en mühim virajlar..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:00.