IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2021, 11:20   #1
Standart Yazarların Beşiktaş yorumu - ALİ ECE (FANATİK

Beşiktaş, Gaziantep maçının son 10 dakikasında bıraktığı gibi başladı: Empati kurulabilecek bir yorgunluğun da etkisiyle oyun disiplini ve hızı en üst düzeyde değildi ama kurulu sistemi ve bir oyuncu hariç oturmuş kadrosu mücadele ve kolektif iştahı harmanlayarak kazanmayı başardı.

Maçın ilk 10 dakikasında Beşiktaş yüzde 78 topa sahip olmuştu. Karşılıklı birer direkten dönen topta her iki takım da senaryo dışı erken goller bulabilirdi. 21’de Ersin’in Crivelli ile karşı karşıya pozisyondaki kurtarışı yetenekli genç eldivene ekstra artı yazar. Devre biterken Beşiktaş, Başakşehir otobüsüne karşı halen sabırla yerden pas yapıyor, ezbere orta tuzağına düşmüyordu. Takımın en bilge oyuncusu Atiba bir kez daha sağ açığa gelerek yaptığı sürpriz koşuyla gol perdesini açan aksiyona imza attı.

Ghezzal klasiği usta işi kornerde Welinton ilk gol sevincini yaşadı. 52 ve 76’da N’Sakala’nın alakasız yerlerde durmasının da etkisiyle Beşiktaş kalesinde goller gördü. Josef bir kez daha “Joker de Souza”olarak 3 puanı kurtardı.

Sevgili N’Sakala, yenilen iki golün tüm faturasını sana çıkartacak kadar insafsız değilim ama savunma oyuncusunun hep ‘Ya sekerse, ya arkadaşımın ayağı kayarsa’ düşüncesiyle en kötü senaryoyu hesaba katarak pozisyon alması takımının daha lehine olmaz mı?.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:18.