IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Köşe Yazıları (https://www.ircrehberi.net/kose-yazilari/)
-   -   Yazarların Beşiktaş yorumu - ALİ ECE (FANATİK (https://www.ircrehberi.net/kose-yazilari/60861-yazarlarin-besiktas-yorumu-ali-ece-fanatik.html)

ZeyNa 13 Mart 2021 11:20

Yazarların Beşiktaş yorumu - ALİ ECE (FANATİK
 
Beşiktaş, Gaziantep maçının son 10 dakikasında bıraktığı gibi başladı: Empati kurulabilecek bir yorgunluğun da etkisiyle oyun disiplini ve hızı en üst düzeyde değildi ama kurulu sistemi ve bir oyuncu hariç oturmuş kadrosu mücadele ve kolektif iştahı harmanlayarak kazanmayı başardı.

Maçın ilk 10 dakikasında Beşiktaş yüzde 78 topa sahip olmuştu. Karşılıklı birer direkten dönen topta her iki takım da senaryo dışı erken goller bulabilirdi. 21’de Ersin’in Crivelli ile karşı karşıya pozisyondaki kurtarışı yetenekli genç eldivene ekstra artı yazar. Devre biterken Beşiktaş, Başakşehir otobüsüne karşı halen sabırla yerden pas yapıyor, ezbere orta tuzağına düşmüyordu. Takımın en bilge oyuncusu Atiba bir kez daha sağ açığa gelerek yaptığı sürpriz koşuyla gol perdesini açan aksiyona imza attı.

Ghezzal klasiği usta işi kornerde Welinton ilk gol sevincini yaşadı. 52 ve 76’da N’Sakala’nın alakasız yerlerde durmasının da etkisiyle Beşiktaş kalesinde goller gördü. Josef bir kez daha “Joker de Souza”olarak 3 puanı kurtardı.

Sevgili N’Sakala, yenilen iki golün tüm faturasını sana çıkartacak kadar insafsız değilim ama savunma oyuncusunun hep ‘Ya sekerse, ya arkadaşımın ayağı kayarsa’ düşüncesiyle en kötü senaryoyu hesaba katarak pozisyon alması takımının daha lehine olmaz mı?.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi