IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:48   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında İkiz Bebek Görmek

Falda ikiz bebek görmek, alınacak iki haber ile birlikte mutluluğun iki tane birden olması şeklinde yorumlanır. Falına bakılan kişi yakın zamanda adeta çifte mutluluk yaşayacak. Aynı anda iki yönden de çok mutlu şeyler olacak. Hem iş hem de özel hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Örneğin hem birine aşık olabilir hem de iş bulabilirsiniz. Ya da evliyseniz çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir ve aynı zamanda kazancınız da artabilir. Maddi ve manevi olarak yüzünüz gülecek şeylerin olması ile birlikte, sevdikleriniz de buna sevinecek. Sizin iyiliğinizi isteyen insanlar zaten yanınızda olacaklar. Özellikle saf ve iyi niyetli insanlar, size çok büyük yardımda bulunabilirler. Bir konuda aracı olup, kimsenin yapmayacağı iyilikler yapabilirler. Eğer yeni evliyseniz bu sefer ikiz bebek sahibi olmak şeklinde de yorumlandığı olmaktadır.
Kahve falında ikiz çocuk görmek, iki yerden para kazanmak ya da iki yerden birden toplu para gelmesi olarak da yorumlanır. Örneğin, ek kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Eğer bir zamanlar yaptığınız yatırımlarınız varsa, bunlardan şimdilerde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden kişilerin de işleri rast gidecek. Kendiniz başarılarınız sayesinde önemli yol kat ederek büyük zaferlere erişeceksiniz. Ancak bunların hepsi siz hak ettiğiniz için olacak. Artık güzel şeylere kucak açma vakti geldi diyebiliriz. Pozitif enerjiniz ile hayatınızdaki güzellikleri kabullenmeli ve şükür etmelisiniz.
Kahve fincanında ikiz bebek çıkması, bazı yorumcular tarafından iki yerden birden beklenen cevabın gelmesi olarak yorumlanır. Şansınızı denediğiniz iki konuda da başarılı olabilirsiniz. Bazı başvurularınızdan da olumlu sonuç alma ihtimaliniz çok yüksektir. Çocuk sahibi olan kişiler evlatlarından gurur duyacakları şeyler işitecekler. Onların başarısı takdir görecek.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42.