IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:48   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Bambi Görmek

Falda bambi görmek, çok hayırlı bir insan ile tanışmak ve bu insan sayesinde daha iyi yol seçmek demektir. Özellikle ilmi yönden kuvvetli biri size manevi duygularınızın zenginleşmesinde fayda sağlayabilir ve bazı öğütler verebilir. Saf ve iyi niyetli bir insandan alacağınız tavsiyeler ile çok güzel yerlere gelebilirsiniz. Bu kişi sizin ne yapmanız gerektiğini söyleyebilir. Hele ki kararsız kaldığınız bir konuda varsa, bu kişi sayesinde artık son kararınızı gönül rahatlığı ile verebileceksiniz. Eğer hayatınızda biri varsa, onunla evlenme konusunda sürpriz gelişme olabilir. Bekar kızlar evlilik teklifi alabilirler.
Kahve falında bambi görmek, bekar erkekler için son derece hayırlıdır. Hayatınıza çok zarif ve masum bir kadın girecek. Bu kadınla evlenmek isteyebilir ve ilişkinizin bir an önce resmiyete dökülmesi için acele edebilirsiniz. Çünkü tanışacağınız kadın tüm zerafeti ve enerjisi ile herkesin gönlünü kazanacak. Çevreniz tarafından çok sevilecek. Falda bambi çıkması, size karşı her daim iyi davranan ve sizi el üstünde tutan bir insandan gelecek güzel habere de yorumlanır. Bu insan size müjdeli bir haber verecek ve çok şaşıracaksınız.
Kahve tabağında bambinin anlamı, küçük mutluluklar yaşamak, bebek müjdesi almak demektir. Ya da evlilik haberi de alınabilir. Hanede n büyük havadisler gelecek. Kardeşlerinizden de mutlu olacağınız haberler alabilir, onların sevincine ortak olabilir
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49.