IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2020, 13:19   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rahim Agzi Kanseri Nedir Tedavisi Belirtileri ?

Rahim Agzi Kanseri Nedir
( Rahim ve Rahim Agzi Hastaliklari )

Rahim agzi kanseri olumcul bir hastaliktir.Agri, cinsel birlesme esnasinda kanama, uzun suren adet kanamalari ilk belirtilerdir.

Sonraki do*nemde idrar yapamama, buyuk abdestini yapamama gibi belirtiler ortaya cikar. Viruslerin rahim agzi kanserlerinin olusmasini kolaylastir*digi dusunulmektedir.

Rahim agzi kanseri belirtileri cok dogum yapmis, kotu hijyenik sartlarda yasayan, cok es degistiren kadinlarda rahim agzi kanserlerinin gorulme ihtimali fazladir.
Sunnet olmamis erkeklerin sunnet derisi altinda kadinda enfeksiyon yapabilecek etkenlerinin kolaylikli yerlesebilmesi nedeniyle, boyle erkeklerin eslerinde rahim agzi kanserleri*nin daha sIk goruldugu yolunda dusunceler mevcuttur.
Rahim Agzi Kanseri Tedavisi ;
Vajinal muayene ve ultrason ile has*talik teshis edilebilir.

Rahim agzin*dan alinacak parcanin patolojik ola*rak incelenmesiyle kesin tani konur.
Bu hastaligin erken teshisi ile tedavi basarisi artacagindan, erken teshis olasiligini arttirabilmek amaciyla 40 yasindan sonra tum kadinlarin du*zenli araliklarla rahim agzindan ali*nan numunenin incelenmesi gereklidir.
Erken donemde tes*his edilmesi durumunda rahim agzinin alinmasiyla cocuk sa*hibi olmak isteyen bayanlarin tedavisi saglanmis olur, ilerle*mis vakalarda rahim, yumurtaliklar, tupler ve bezeler ve lenf bezlerinin alinmasindan sonra isin tedavisi uygulanir.

Rahim Agzi Kanseri Belirtileri ;
En sIk olarak menopozdan sonra duzensiz kanamalarla kendini belli eder. Rahim kanseri az dogum yapmis, sisman, seker ve kalp hastasi olan bayanlarda daha sIk gorulmesi nedeniyle gelis*mis ulkelerin hastaligi olarak kabul edilir. Rahim alindiktan sonra isin ve ilac tedavisi uygulanir.

Rahim Agzi Yaralari ;
Yaralar Akinti, cinsel birlesme sirasinda kanama ve agri olur. Agizdan ali*nan hormon haplari ve yaranin yakilmasi ile tedavi edilir.Hekim kontrolunde bu islem yapilir, yaralarin yakilma islemi icin deneyimli hekimler tercih edilmelidir, rahim agzi yaralari kontrol edilmezse ileriki asamalari tehlikeli olabilir.
 
Alt 31 Mart 2022, 06:55   #2
Standart

Çok zor bir durum. Rabbim kimsenin başına vermesin.

 
Alt 29 Eylül 2022, 01:35   #3
Standart

Rabim dusmanima bile yasatmasin

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:05.