IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2022, 22:16   #1
Lightbulb Tranko Buskas Nedir?

Tranko Buskas draje takibi zorunlu kırmızı reçeteli bir ilaçtır. Sindirim sistemi ilaçları grubunda yer almaktadır. 20 ve 40 drajelik ambalajlarda satılmaktadır. Tranko Buskas’ın etken maddeleri Medazepam ve Hiyosin-N-butilbromid içerir. İlacın içindeki Medazepam ruhsal gerginliklerin giderilmesi için kullanılmaktadır.
Hiyosin-N-butilbromid karın bölgesinde mide ve benzeri organlardaki üst kasları gevşetir. Böylelikle iç krampların giderilmesini sağlamaktadır. Özellikle karın bölgesinde yer alan mide ve bağırsak gibi organlarda oluşan ağrılar konusunda oldukça idealdir.


Tranko Buskas doktor takibinde alınması zorunlu olan ilaç grupları arasındadır. Çünkü psikiyatri uzmanı ilaçların dozunu ve takibini, kişinin günlük rutinine ve varsa kronik rahatsızlıklarına göre belirler. Hastanın tanınmadan ilacın alınması zehirlenmelere veya çeşitli yan etkilere neden olabilir.

Sinirsel mide rahatsızlıkları, kişinin midesinin yanması veya midesine kramplar girmesi,
Dumping sendromu, kolika mukoza veya kolit gibi psikolojik sıkıntılara bağlı ortaya çıkan bağırsakta meydana gelen spazmları,
Safra kesesinde meydana gelen kramp ağrıları veya spazmlar,
Adet dönemi öncesinde meydana gelen aşırı gerginlik veya sinirlilik gibi durumlar,
Adetten kesilme, hırçınlaşma ya da kadın üreme organı işlevsel rahatsızlıkları,
Rahim krampları, aşırı ağrılı adet görme veya hayat rutininin buna bağlı etkilenmesi,
Kesilmeyen hıçkırık krizlerinin oluşması,
şeklindedir. Ayrıca farklı durumlarla ilgili olarak da kullanılması olağan bir ilaçtır. Özellikle somatizasyon bozuklukları söz konusu olduğunda çok sık tercih edilir.

Tranko Buskas Draje
Tranko Buskas Draje
TRANKO-BUSKAS prospektüs bilgisayarınıza indirmek için burayı tıklayınız.
Tranko Buskas Nasıl Kullanılır?
Medazepam için gösterilen reaksiyonlara göre bir doz ayarı yapılmaktadır. En sık reçete edilen formu 20 mg olsa da, bazı hastalara 10 mg de reçete edilmektedir. Günde 3 kez kullanılabilen bir ilaçtır ancak kişinin kendi bildiğine dozu arttırması tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Dolayısıyla psikiyatrist hangi dozda reçete ettiyse, o dozda kullanımı şarttır.

Tranko Buskas Ne Yoğunlukta Kullanılabilir?
Doz ayarı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Örneğin 65 yaş ve üzeri hastalarda dozu düşük tutulmaktadır. Günde 60 mg kullanımı uygun bir ilaçtır ancak bu en yüksek dozdur. Bu dozaj yakın kontrollü bir şekilde kullanılmaktadır.

Kişilerin hastalıklarını daha hızlı geliştirecekleri düşünerek yüksek doz ilaç kullanmaları tehlike arz etmektedir. Kişilerin ağrılarına ve ayrıca yaşamlarına uygun olacak şekilde Tranko buskas 20 mg, günlük kullanım dozajı belirlenmektedir.

Özellikle akut şikayetlerin söz konusu olması halinde ilaç bir gün ya da birkaç gün kullanılabilir. Ancak belirlenen kullanım süresi 2 hafta olarak kayıtlara geçmiştir. Yine de en doğru kararı doktor verecektir. Çünkü kronik rahatsızlıkların söz konusu olması halinde, tedavi süresi ve ne kadar kullanılacağı rahatsızlığa bağlı olarak düzenlenir.

Kimlerin Tranko Buskas Kullanması Uygun Değildir?
Ana etken maddeleri olan medazepam ve hiyosin-n-butilbromid. Ek olarak yardımcı etken maddelerine alerjisi olan kişiler,
Myastenia gravis gibi sinirsel iskelet bozuklukları olan kişiler,
Megakolon gibi kalın bağırsak sorunları yaşayan kişiler,
Glokom veya benzeri göz rahatsızlıkları olan kişiler,
Alkol, ilaç ya da uyuşturucu gibi maddelere bağımlılığı olan kişiler,
12 yaşından küçük çocuklar,
Tranko Buskas kullanmak için uygun kişiler değildir.

Alıntı
________________

Tranko Buskas Nedir?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:52.