IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Nutella


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2022, 00:17   #1
Lightbulb 8 - 14 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


8 - 14 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Haftaya özel hayatınızı daha fazla ön plana alarak başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Pazartesi akşam saatlerinde ay uranüs karşıtlığıyla beraber, içsel stresler, iş hayatınızda önemli sorunlara açık bir hafta olabilir. Perşembe günü, dikkat, detay, derin araştırma isteyen işlerinizde güçlü insanlardan alacağınız destekler, iş yolunuzda kolay ilerlemenize neden olabilir. Haftasonu özellikle Cumartesi günü gelecek sorumluluklarınız, iş yaptığınız insanlarla aranıza bir set çekebilir. Kendinizi yalnız hissedecek ve sizin yanınızda bulunan insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Bir iş ilişkiniz bu süreçte zora girebilir. Yine bu tarihte kariyer evinizin yöneticisi düzeliyor. Kariyerinizde bu tarihten sonra hızlı gelişmeler katedebilirsiniz. Pazar günü bir iş ilişkinizde hayalkırıklıkları ve sorunlara açıksınız. Belki de bu iş ilişkisi romantik bir takım etkileşimlere kaymıştı ama sandığınız sonuçları alamamış olabilirsiniz, her halükarda ilişkilerde zorlanmalar, sıkıntılar ve sorunlara açık olacaksınız aman dikkat.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Haftanıza günlük rutin işleriniz, sağlığınızla ilgili detaylarla giriş yapabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Salı ve Çarşamba günleri daha çok özel hayatınıza veya ortaklaşa yapılacak işlerinize odaklanabilirsiniz. Perşembe günü yurtdışı bağlantılı, eğitim bağlantılı birtakım insanlarla gireceğiniz projeler, konuşmalar, fikir alışverişleri sizi yukarılara taşıyabilir. Cumartesi günü özellikle aşk hayatınızda birtakım sıkıntılı durumlara hazır olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sizi anlamaması ya da sizin onu anlamamanız, hayattan aldığınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Bu süreçte çocuğunuzla olan beraberliğinizde de birtakım ilişki sorunları yaşamanız söz konusu. Özellikle ilişkiler açısından hayal kırıklıkları, Pazar günü devreye girecek. Sevdiğiniz insanı arkadaşlarınızla tanıştırdığınızda ya da bir arada bulunduğunuz ortamlarda her iki taraf birbirinden hoşlanmayabilir ve ortaya çıkacak olan durumlar ve koşullar, sizin bazı noktalarda hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Haftanıza özel hayatınıza, keyifli işlere odaklanarak başlayacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sosyal çevrelerde bazı sıkıntılara akşam saatlerinde açık olabilirsiniz. Tepkilerinizi iyi kontrol edin. Salı günü iş alanlarınıza odaklanacak. Birkaç gün boyunca günlük rutin işlerinizin peşinden koşacaksınız. Perşembe günü aile hayatınızda parasal konularda önemli çözümlere gebesiniz. Ortaklaşa parasal konularda işlerinizi halledebilirsiniz. Cumartesi günü özellikle aile hayatınızda birtakım sonlanmalar, kopuşlar, sıkıntı ve streslerin etkili olması söz konusu. Ev ortamlarınızda uzun zamandır düşündüğünüz bir dekorasyona, tadilata, tamirata kalkışacaksanız bu tarihten uzak durmakta fayda olacak. Yine bu tarihe denk gelecek günlerde evinizle veya ailenizle ilgili konularda stres altında olabilir, bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Pazar günü aile ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve problemler de devrede olabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Haftanıza ailevi konulara ve aile hayatınıza odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Aile hayatınızda ufak tefek duygusal gerginliklere Pazartesi gecesi açıksınız. Salı ve Çarşamba günleri aşk hayatınızın veya varsa çocuğunuzun hayatının detayları öne çıkabilir. Perşembe günü iletişimsel işlerinizde partneriniz veya ortağınızdan alacağınız destekler sizi verimli kılabilir. Cumartesi günü iş ilişkilerinizde, yakın çevrenizde iletişime dayalı konularda birtakım aksilikler ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. Bu tarih itibarıyla evlilik ve ikili ilişkiler, aynı zamanda ortaklaşa işler alanınızın yöneticisi olan Satürn, düzelmeye başlıyor. Satürn’ün bu alanlarda düzelmesi, ilişkilerinizi yoluna koyabileceğiniz anlamına gelebilir. Bu aynı zamanda iş alanlarınızdaki sorumluluklarınızı da kapsayacak. Artık sorumluluklarınızı ve zorunluluklarınızı çok iyi bilerek, bazı konuların farkında olarak ilerleyeceksiniz. Pazar günü yanılgılara karşı dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız, uzak çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilir. İlişkilerinizde birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz bu süreçte karmaşık olabilir. Bu yüzden önemli bir ilişkiye bu süreçte kalkışmamak faydalı olacak.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Haftanız iletişimsel konularla başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Pazartesi akşam saatlerinde duygusal olarak gitgelleriniz fazla olabilir. Aile hayatınız haftaortasında önem kazanıyor. Perşembe günü güçlü insanlardan alacağınız önemli desteklerle, iletişim ve ticari becerilerinizle önemli bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz.Cumartesi günü aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili alanlarda, eğlenceyle ilgili konularda biraz ipin ucunu kaçıracağınız günlerden bir tanesi. Bu konularda harcamalarınız yüksek olacağından ya da bu sorumlulukları daha fazla kendinizin yüklendiğini düşünmenizden kaynaklı olarak özel ilişkilerinizde, temaslarınızda birtakım sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Haftaya maddi konularınızın üzerine eğilerek başlayabilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Pazartesi günü akşam saatlerinde parasal konularda çabuk tepki vermeye meyillisiniz. Salı ve Çarşamba günleri iletişiminiz hızlanıyor. Yakın çevrenizde olup biteni merak edeceksiniz. Perşembe günü çocuğunuzla olan bağlantınızın kuvvetleneceği ve bir anlamda güçlü fikirlerinizi sanatsal ve kreatif işlerinizde uygulamak üzere etkili davranacağınız günlerden. Özellikle Ağustos başında görüntünüze daha fazla önem vereceğinizi, sosyalleşmek isteyeceğinizi ve estetikle ilgili konuların devreye girebileceğini belirtmiştim. Hafta sonuna denk gelen günlerde, özellikle estetikle ilgili konularda uygulamalardan kaçınmalısınız. Cumartesi günü, aile ilişkilerinizde sorunlar görünür hale gelebilir ve siz kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla ailevi sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz süreç tamamlanıyor. Pazar günü özel hayatınızda birtakım hayal kırıklıkları, sıkıntı ve problemler su üstüne çıkabilir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Haftaya şartlar lehinizde olarak, önemli duygusal haberler alarak başlıyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Salı ve Çarşamba günleri maddi konularda istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Perşembe günü ailevi konularda yaşadıklarınızı ailenizle paylaşmalı ve güçlü, etkili insanlardan fikir alarak yolunuza devam etmelisiniz. Cumartesi günü üstlendiğiniz yakın çevrenizin sorumlulukları, hayattan alacağınız keyfi de kısabilir. Bu, bir anlamda parasal sorumlulukları da içeriyor olabilir ve siz kendinizi kapana kısılmış hissedebilirsiniz. Bu tarihten sonra, yakın çevre alanınızda uzun bir zamandır gerileyen; ev, aile ve yuva alanınızın temsilcisi Satürn, düzelmeye başlayacak ve bu alanda yaşadığınız birtakım sıkıntıların, aksiliklerin, ertelenmelerin geride kaldığını görebilirsiniz. Cumartesi günü ilişkiler anlamında desteklenmiyorsunuz. Hem ilişkinizde hem de iş hayatınızdaki girişimlerinizde çok çabuk aldanmalara, hayal kırıklıklarına ve sorunlara açık olacaksınız. Yine bu süreçte sağlığınıza ekstradan dikkat etmek önem kazanıyor. Pazar günü ilişkilerinize ekstra dikkat edin.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Bu haftaya adapte olmak sizin için kolay olmayabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Kreatif tarafınız aktif ama çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hayat sizden yana, gezecek, dolaşacak, hayatın tadını çıkaracaksınız. Perşembe günü önemli ve güçlü, iletişime dayalı planlarınızı devreye sokmanın tam zamanı olabilir. Cumartesi günü sosyal çevre ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve problemler ön plana çıkabilir. Kendinizi kalabalıklar içinde yalnız hissedeceksiniz. Parayı elinizde tutmanız ya da daha ölçülü bir şekilde davranmaya zorlanmanız, kafanıza göre hareket edememeniz özellikle sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntı ve problemler yaratabilir ya da bir arkadaşınızla işiniz varsa bu süreçte ondan beklediğiniz parasal karşılığı alamayabilirsiniz. Para evinizde gerileyen Satürn, bu tarihten sonra düzelecek ve bu düzelmeyle beraber parasal konularda yaşadığınız bazı sıkışmalar da yavaş yavaş geride kalmaya başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamayabilir, hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Haftaya sosyal çevreniz aktif olarak başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sosyal çevrenizle aranızdaki gerginliklere Pazartesi günü dikkat etmeye çalışın. Biraz sinirli algılanabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri biraz dinlenmek isteyebilir, önemli işlerinizi başka zamanlara bırakabilirsiniz. Perşembe günü maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Yaşadığınız birtakım sıkıntılar varsa bu sıkıntıları gidermeli, konuşmalı, olaylara daha direkt bir yaklaşım göstermelisiniz. Cumartesi günü, toplum önü ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Patronlarınıza ve üstlerinize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Yine toplum önünde önemli işlerinizde hayat sizi desteklemiyor. Bundan kaynaklı ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve problemlerin, tansiyonlu durumların ortaya çıkması söz konusu. Desteklenmediğinizi düşünmeniz size hata da yaptırabilir. Pazar günü, göz önünde olacağınız ortamlarda aile ilişkinize ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Bazı ilişkilerinizdeki bozulmalar aile hayatınıza da olumsuz yansıyabilir, onlarla olan ilişkilerinizde gereksiz fedakârlıklarda bulunabilirsiniz ve bu fedakârlılar iş hayatınıza da olumsuz yansıyabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Haftaya kariyerinize odaklı bir şekilde önemli haberler alarak başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu Pazartesi akşam saatlerinde aile ve iş ilişkileriniz arasındaki dengeyi iyi korumaya özen gösterin. Bu Perşembe önemli işlerinizde kendi gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Haftasonu Cumartesi günü yabancılarla yapılacak işlerde, eğitimsel konularda, medyayla ilgili konulardaki ilişkilerinizde birtakım bozulmalar, sıkıntı ve problemlerin ön plana çıkması muhtemel. Sorumluluk üstlenmekten mutlu olmayacaksınız. Bu sorumluluklar sizin üzerinize üzerinize gelebilir ve yaşayacağınız bazı aksilikler de olayların tuzu biberi olabilir. Özellikle bu hafta sonu da dikkatli adımlar atmalısınız. Yurtdışındaysanız ya da tatildeyseniz sıkıntı ve problemler etrafınızda cereyan edecek. İletişime dayalı işiniz varsa bu işlerinizde de birtakım olumsuzluklar canınızı sıkabilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Haftanıza dış ortamlarda, seyahat veya tatil programlarınıza odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Tatildeyseniz bu hafta başı bazı gergin etkilere dikkat etmelisiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizde önemli adımlar atılabilir. Önemli işleriniz için Salı gününü kullanın. Perşembe günü kendi iç kaynaklarınızı iyi ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Psikolojik olarak güçlü, etkili düşünce şeklinizle biraz geride durduğunuz, plan yaptığınız, kimselere çaktırmadığınız önemli fikirlerinizi güçlü ve etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Cumartesi günü aile hayatınızdaki ilişkilere dikkat edin. Arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızda sorumluluklar altına girmekten hoşlanmayacaksınız ya da bir insanın parasal sorumluluğunu üstlenmeniz bu dönemde sizi yorabilir. İkili ilişkilerde tutkularınız size çok ciddi sıkıntılarla geri dönebilir. Bu dönemde ilişkileriniz desteklenmiyor. Bu yüzden önemli anlaşmalardan, önemli girişimlerden kaçının. Pazar günü yine parasal konularda çok kolay kandırılmalara, çok kolay yönlendirilmelere açık bir gün. Özellikle bu Pazar harcamalardan kaçınmak yerinde olacak çünkü bu harcamalar hem gerçeği yansıtmayacak hem de sizin gerçek ihtiyaçlarınızı karşılamıyor olacak.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Haftaya parasal ödemeleriniz ve önemli para işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Akşam saatlerinde parasal dengesizlikler kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir. Güvensizliklerinizle baş etmeye çalışın. Perşembe günü sosyal çevrelerden, arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir gün. Bu desteği hem özel hayatınızda hem de işle ilgili konularda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cumartesi günü ilişkinizde sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insana sıcak yaklaşımlar geliştirmek, bu süreçte sizi zorlayabilir. İlişkinizde bozulmalar, sıkıntılar ve problemler söz konusu olacak. Hafta sonunda özellikle tatildeyseniz ya da toplum önündeyseniz sevdiğiniz insanla ilişkinizde ciddi anlamda sıkıntı ve problemler görülebilir. Aldanmalar, aldatılmalar bu süreçte devrede olacak.

( Alıntıdır )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:06.