IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Nutella
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Malefiz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2022, 21:04   #1
Lightbulb 25 - 31 Temmuz Haftalık Burç Yorumları


25 - 31 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Koçlar hafta başında aile bireyleriyle olan ilişkilerine dikkat etmeliler. Evle ilgili harcamalarında ev alım satımında da temkinli olmaları gereken bir hafta. Para evleri Kad, Uranüs, Mars kavuşumuyla hareketli halde bir süre daha ani gelişmelere açık olacak, süpriz yaşamamak adına dikkatli olmalılar. Yeniay 5. evlerinde gercekleşecek yeni bir flört ya da çocuklarıyla ilgili gündemleri olabilir. Haftasonuna doğru sosyal çevreleri ve partnerleriyle olan diyaloglarına dikkat etmeliler.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Boğalar ticari ilişkilerindeki gizli düşmanlıklara dikkat etmeliler.. Kavuşumu bir süre daha sağlık evlerinden alırken dikkatli olmalılar. Eş ve ortaklarla ilgili ani gündemleri olabilir. Yeniayı 4. evlerinden alacaklar perşembe günü sonrası aile, yuva kavramları öne çıkarken, evleriyle ilgili tadilat vb. gündemlerine yoğunlaşabilirler. Kariyer alanında ve aile bireyleriyle tadsız diyaloglar yaşayabilir, anlaşmazlıklara düşebilirler. Geçici bir etki olduğunu bilerek sabırlı davranmalılar.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : İkizler burçları sosyal çevreleri ile ilgili ikili ve her türlü finansal ilişkilerine dikkat etmeliler. Bir müddet daha içsel yolculuklarına eğilim gösterdikleri bir sürecte olacaklar. Dönüşüm sürecinde pek çok ikizler. Sprituel çalışmalar iyi gelecektir. Yeni ay iletişim evlerinde gercekleşecek. Yakınlarıyla komşularıyla daha sosyal bir döneme girecekler. İnternet ve sosyal medyada daha aktif olabilir ticari konularda başarı elde edebilir, basın, yayın vb. ile ilgilenebilirler. Küçük seyahatler planlayabilirler. Pazar günü otorite figürleriyle tartışmalardan uzak durmalılar.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : İş arkadaşlarıyla ilişkilerine, para alışverişinde oldukları kişilerle diyaloglarına dikkat etmeliler. Miras, ödeme vb. konularda gecikmeler yaşayabilirler. Sosya hayatlarında hareketli bir dönemdeler. Dernek, yardım kurumu vb. oluşumlarla ilgili gündemleri olabilir. Yeni ay 2. evlerinde gelir kaynaklarında artış, yeni iş alanlarından gelir elde etme, öz degerlerini pekiştirecek olaylar yaşamalarını mümkün kılabilir. Haftasonu gerginliklerden kaçının.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Aslan burçları gizledikleri her türlü ilişkilerine maddi kaynaklarına dikkat etmeliler. Şekeri olanlar bu hafta diyetlerini ve ilaçlarını ihmal etmesinler. Yeniay 1. evlerinde, hayata bakış açılarında, dış görünümlerinde, hatta kariyerlerinde, çünkü MC'den de olumlu açı alacaklar, terfi alma durumları söz konusu olabilir. Olağan bir sağlık sorunları ile ilgili teshis ve tedavi sürecine girebilir şifanın yolu açılabilir sevgili Aslanlara. Buna psikolojik tedavileri de dahil edebiliriz bir kısım Aslan için. Eğitim aldıkları ortamlarda, seyahatlerinde, ticari hayatlarında tartışma ve krizlere açıklar. Yine eşle ve ortaklıklarla ilgili de temkinli, sakin olmaları lazım. Orta yolu bulmakta zorlanabilecekleri bir hafta.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Başak burçları hafta başında harcamalarına dikkat etmeliler. Prim ve kredi ödemleri gündemlerinde olabilir. Yakın arkadaşlarıyla egosal tartışmlara, iş yaptıkları çevrelerle iletişim sorunlarından kaynaklancak ticari aksaklıklara açıklar. Yeni eğtimler, yurt dışı seyahatler, ticaretler gibi konularda gerginlik yaşayabilirler. Kazalara karşı dikkatli olmalılar. Yeniay 12. evlerinde, içlerinde bastırdıkları korkularını arttırabilir ve bunları sifalandırmaya yönelebilirler. Yeni bir terapiye ya da sprituel çalışmaya başlayabilirler. Rüyaları da bu dönem aktif olaccaktır. Mental ve fiziksel sağlıklarına dikkat etmeliler. Kalp, tansiyon sorunları olanlar ekstra dikkatli olmalılar.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Kariyer ortamlarındakilerle, iş ortakları ve eşleriyle olan her türlü ilişkilerinde kibirli ve egolu davranmamaya dikkat etmeliler, finansal konular da dahil olmak üzere. Yeniay 11. dilek ve arzularına odaklanabilir geleceğe yönelik planlar yapmak isteyebilirler. Yakınlarıyla, partenerleriyle ve hatta çocuklarıyla iletişimlerinde krizli bir dönem olabilir haftasonuna dikkat etmeliler. Kalp ve tansiyon sorunlarına dikkat etmeliler. Hastane gündemleri, ufak operasyonlar geçirmeleri söz konusu olabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Akrepler eğitim aldıkları ve iş ortamındaki kişilerle ego çatışmalarına dikkat etmeliler. Bu konulardaki harcamlarını da abartmamalılar. Kariyer evlerindeki Yeniay Akreplere terfi ve gelir artışı getirebilir. Ani bir iş, eğitim ve ya ev değişikliği gündemleri olabilir. Haftasonu aile bireyleri ve yakın cevreleri ile anlaşmazlıklara düşebilirler. Eş ve ortaklıklar evlerindeki kavuşum hala onlara bu konularda supriz durumlar getirmeye devam ediyorken oraya Marsın da geliyor olması ortamı gerici dürtüsel etkiler yaratabilir dikkatli olmalılar. Satürn karesi alırken saglıklarına dikkat etmeye devam etmeliler.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Yaylar bu hafta aşk ilişkilerinde kibirli davaranışlara yatkın olacaklar. Ödemelerle ilgili sorunlarla karşılaşabilirler. Yeniay 9. evlerinde gerçekleşirken seyahatler ve eğitimler konusunda fırsatlar getirecek onlara. Var olan davaları ile ilgli olumlu hukuki sonuçlar alabilirler. Hafta sonu ise yakın cevreleri ve para alışverişinde oldukları kişilerle anlaşmazlığa düsmeleri kendilerini kısıtlanmış hissetmeleri, güvensizlik duygusunda kalmaları olası gözüküyor. Doğru yürütülemeyen iletişim sorunları fırsatlar konusunda da engellere gebe. Sağlıklarıyla ilgli ani gündemler oluşabilir. Yaylar da dikkatli olmalılar. Özellikle boyun bölgesi; boğaz, tiroid. Yine kalp, tansiyon sorunlarına da dikkat etmeliler.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Oğlaklar partnerleri ve iş ortakları ile ilgili stresli durumlarla başlayabilirler haftaya. Yeniay 8 evlerinde, kredi borçlarını kapatabilirler, primler, sigorta, miras gibi konularda olumlu, bereketli etkiler alıyorlar. Ama para ilişkisinde oldukları kişilerle ilişkilerine dikkat etmeliler haftasonu. Var olan bir hastalıkları şifalanabilir. Kavuşum ise aşk evlerinde gerçekleşirken bazı oğlaklar bebek müjdesi alabilir ya da yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir yeni bir ev alabilir ya da taşınabilirler, veya olan ilişkileri ve çocukları ile ilgili ani gündemler söz konusu olabilir. Bu etkiler bazı oğlaklar için aksi yönde de olabilir. Oğlaklar uzun süredir büyük bir dönüşüm sancısı içindeler zaten.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Kovalar, yakın çevreleri, iş ve ev ortamlarında gerginliklere açık bir enerji ile haftaya başlıyorlar. Yeni ay 7. evlerinde yeni ve bereketli bir iş ortaklığı olabilir gündemlerinde ama eşle ilgili anlaşmazlıklara dikkat etmeliler haftasonuna doğru. Hoş görüyü elden bırakmamalı karşı tarafa baskı kurmamalılar. Evle ilgili gündemleri olabilir ani bir ev alma ev değiştirme gibi. Satürn hala burçlarında ilerlerken sınanmaları devam ediyor. Pekçok Kova burcu bu dönemde kilo vermiş olabilir cünkü Satürn bulunduğu yerde kısıtlama getirir. Sağlıklarına dikkat etmeye de devam etmeliler. Diş, diz, kemikler, cilt ve akciğerleri başta olmak üzere.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Balıklar şans oyunları, borsa vb. ya da çocukları ile ilgli fazla para harcayabilirler. Çocukları ile ilişkilerinde de ego çatışmalarına yatkın olabilirler. Yeniay 6. evlerinde gerçekleşirken günlük rütinleri, ev ve iş ortamlarındaki düzenlerinde iyileştirmeler planlayabilir uygulamaya da gecirebilirler ama iletişim kazalarına dikkat etmeliler. Haftasonu bu konuda üzerlerinde psikolojik baskı hissedebilirler. Gizli düşmanlıklara açık bir enerjideler. Derin korkularıyla sınanabilirler. Hastane, hastalık, sağlık gündemleri olabilir. Terapi alarak, meditasyon vb. içe dönecekleri ruhsal çalışmalarla ya da hayır işlerinde bulunarak bu enerjiyi sağaltmaları iyi gelecektir. Ani bir seyahat gündemleri olabilir kazalara karşı temkinli olmalılar.

( Alıntıdır )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 30 Temmuz 2022, 21:35   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

enteresannnn
Haftasonu gerginliklerden kaçının. demis
kacindim vallahi djfkfk

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 31 Temmuz 2022, 01:21   #3
Standart

Mental ve fiziksel sağlıklarına dikkat etmeliler. Kalp, tansiyon sorunları olanlar ekstra dikkatli olmalılar.

Etmeye çalışırız

________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


25 - 31 Temmuz Haftalık Burç Yorumları
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23.