IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2020, 16:26   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yaza kalca estetigiyle hazir olun

Kadinlarin durusunda etkili olan popo bolgesinde dik ve dolgun bir gorunum saglanmasi vucut hatlarinin ortaya cikmasina yardim olur. Bu gorunumu elde ederken karin ve bel bolgesinden alinan yaglarin kullanilmasi da bu bolgelerde incelme saglar. En sIk tercih edilen uygulama Brezilya Poposu olarak one cikarken, diger tercih edilen uygulama silikon protez islemleridir.


BREZILYA POPOSU POPULARITESINI KORUYOR

Son yillarda kadinlar arasinda oldukca yaygin olan estetik operasyonlardan birisi olan Brezilya Poposu, vucutta fazla yaglanma durumu soz konusu olan kisilerde fazla yapin alinmasi ve popo bolgesine enjekte edilmesi ile gerceklestirilen bir estetik turudur. Cesitli kalca duzensizlikleri, ameliyat sonrasi sekil bozukluklari, kalca asimetrileri bulunan ve kucuk kalcalara sahip olan kadinlar bu yontemi tercih etmektedir.

Brezilya poposu, abartili yag enjeksiyonu islemi olup, alinan ve verilen yag miktari dikkatli ayarlanmalidir. Bunun disinda aquafillling dolgularin kullanilmasi, yaratabilecegi komplikasyonlardan dolayi kesinlikle onerilmemektedir.

LIPOSUCTION VE YAG ENJEKSIYONU ILE DOLGUN KALCALAR

Kalca estetiginde bir diger uygulama ise, kisinin kendi yag dokusunun liposuction ile toplanarak elde edilen yag hucrelerinin popo bolgesine enjekte edildigi islemdir. Burada kisinin kendi hucrelerini kullanildigi icin herhangi bir alerjik reaksiyonla karsilasma olasiligi yoktur.


Yag hucrelerinin ozel bir laboratuvarda kok hucrelerine ayrilarak elde edilen kok hucreden zengin kismin enjeksiyonu seklinde yapilmasi islemin kaliciligini arttirmaktadir. Bu sayede hem kisinin vucut hatlarinda daha temel bir degisim elde edilir hem de poponun daha dolgun ve sIki gozukmesi saglanir.

PROTEZ DAHA AZ TERCIH EDILSE DE OMUR BOYU KALICI

Popularitesini bir miktar kaybetmis olsa da omur boyu kalici tek uygulama olan popo bolgesine yapilan protez uygulamalari da ucuncu bir secenek olarak hastalara sunulmaktadir. Ameliyattan sonra bir hafta protezin ustune oturmayi engellenerek ve korse ile destek saglanarak guzel sonuclar alinmaktadir.

Sizler de yaz mevsimi yaklasirken tercih edilebilecek bu yontemlerle kisa surede daha dik, dolgun, sIki ve estetik kalcalara sahip olabilirsiniz.
 
Alt 02 Nisan 2020, 21:28   #2
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yaptırmayın estetik mestetik.. Ne demişler; yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:09.