IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 3 Post By BoSs


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2021, 01:23   #1
Lightbulb 7 Haziran 2021 Burç Yorumu

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



7 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu


Koç burcu günlük yorumu hayatınızda gitmeniz için sunulacak dört yola sahip olduğunuzu ve hangisinden giderseniz gidin huzura ereceğinize işaret eder. Arada kalmak yerine hangi yoldan gitmek daha cazip geliyorsa o yolu seçmelisiniz. Gideceğiniz yollarda hayatınızdaki kişiyle karşılaşacağınız farklı sıkıntılar olduğunu hissediyorum. Fakat aranızda oluşan bağ ve gerçek sevgi ile kurulan tutku sayesinde tüm zorlukları kısa süre içerisinde geride bırakabileceksiniz. Bu anlarda biraz daha hayata ve hayatınızdaki kişiye karşı dört kolla sarılmanız gereken süreçlerde yer alacaksınız.

7 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu


Boğa burcu günlük yorumu hayatımızda gelecek güzelliklerin geç geldiğini ama bir o kadar da gecikmesi ile güzelleştiğini işaret ediyor. Zaten önemli olan geç olsun da güç olmasın kısmı değil mi? Hem maddi konularda hem aşk hayatında çok güzel günlerde yer alacaksınız. O anlara kadar biraz hayatınızdaki kişiye karşı sakin kalmayı başarmalı ve aslında biraz da ilginizi tam belli etmelisiniz. İnsanların kalbine nasıl dokunacak olduğunuzu kestirebilirseniz her şey sorunsuz bir şekilde yerine oturacak. Bu ara bir geziye çıkabilecek olduğunuzun habercisi oluyor. Bu gezi sayesinde mutlu günler ve kafanızı dinlediğiniz anlara sahip olacaksınız.

7 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu


İkizler burcu günlük yorumu hayatınızda hakimiyet kurmak için uğraşan insanlar olduğuna işaret ediyor. Bu noktada aslında insanlara izin vermeseniz bu sorunları yaşamayacaksınız. Hayatınızdaki kişi ben ne dersem o olacak dese bile siz kendi benliğinizi ortaya koymalısınız. Düşüncelerinizi net bir şekilde anlatmalı ve aslında ne istediğinize karar vermelisiniz. İçinizde yer alan duygu düşünceleri ortaya koymak için çok geç kalmayın. Hayatınızdaki kişi ile bu durumları düzgün bir şekilde konuşur ve ne kadar rahatsız olduğunuzu dile getirirseniz aslında orta bir yol bulacaksınız.

7 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu


Yengeç burcu günlük yorumu inançlarınıza ve düşüncelerinize saygı duyulmasını istediğinize işaret eder. Hayatınızdaki kişiden farklı bir söz duyacak ve ne anlama geldiğini anlamak için baya çaba sarf edeceksiniz gibi hissediyorum. Bu durumlarda aslında uğraşmak yerine sormayı tercih etseniz daha kolay sonuca varacaksınız. Hayatınızdaki kişi ile adeta biri birinizin tenine uygun bir şekilde yazılmış olduğunuzu hissediyorsunuz. Ona bu kadar aşkla bağlı olmak kalbinizde ve mantığınızdaki her şeyin ona ait olmasına destek sunuyor. Bu ara bir yola çıkma isteyecek ve hayatınızdaki kişiyle bu yolda çıkabilirseniz bir hayli keyif alacaksınız. Bulduğunuz her şey adeta sizin mutlu olmanız için birçok desteklerini sizden yana kullanacaklar gibi hissediyorum.

7 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu


Aslan burcu günlük yorumu kalbiniz ne kadar kırılmış öyle? Hem arkadaş çevresi hem aile hem eş derken çok yorgun düşmüşsünüz. Artık kendiniz için bir vakit ayırmanız gerekiyor. Aksi halde sağlığınızı riske atmanız an meselesi olabilir. Bu sorunlar ile yüz yüze olmamak adına biraz daha mantıklı kararlar almanızda fayda var. Geçmişinizi de bu kadar düşünmeyi bırakmanız gereken zamanlardasınız. Ardından zaten daha çok rahat edecek ve gelecek için odaklanabileceksiniz. Hayatınızdaki kişiden bir haber var ve adeta size ne kadar aşık olduğunu bu aralar hissettirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacak diyebilirim.

7 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu


Başak burcu günlük yorumu şaşkın sınırsız olduğu gecelerde yer almak için daha çok emek vermeniz gerekiyor. Ne kadar çok yalnız vaki geçirirseniz o kadar mutlu olacak ve ona göre daha çok bağlı olacaksınız. Sevdiğiniz insanlar ile biraz daha çok yan yana gelmeniz gerekiyor. Hayatınızdaki kişinin ya da kendi ailenizden size karşı tavır alan kişiyle olduğunu şahit olacaksınız. Her zaman yanlarında yer almaya alıştırdığınız için bu aralar ihmal ediyor olmanız bir tavır almalarına neden olmuş gibi hissediyorum. O halde bu kadar onları da ihmal etmeden biraz da olsa sevdiğiniz insanların yanlarında yer alabilirsiniz. Güzellikleri beraber deneyim ile görmek için hemen yola çıkın ve onların yanında yer alın derim.

7 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu


Terazi burcu günlük yorumu bu ara hayatınızdaki kişiyi ellerinde büyük bir paket ile eve gelirken görebilirsiniz. İlk başta bir hediye aldı diye sevinebilirsiniz ama bir hayal kırıklığı olabilir. Eviniz için gerekli bir şeyi alacağını işaret ediyor. Siz yine de her ne olursa olsun heyecan ya da inancınızı asla kayıp etmeyin. Çünkü biri birinize adeta doyum sağlayamadığınız günlerde olacaksınız. Hayatınızdaki kişinin ya da kendinizin maaşlarında bir artış söz konusu gibi hissediyorum. Bu maaş artışı sayesinde istediğiniz birçok şeyin de kolaylık ile sahibi olacaksınız diyebilirim. O halde hemen kariyer hayatınız için daha çok emek vermek adına harekete geçin.

7 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu


Akrep burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile birlikte kalabalık bir ortama davet edileceğinizi ve burada herkesin gözdesi olacağınızı hissediyorum. Hem dış görünüş olarak hem de kalp olarak biri birinizi çok iyi tamamladığınızı şahit olacaksınız. Adeta bir elmanın iki yarısı gibi... Bir parça olmadan hep eksik o olmadan hep yarım gibi... Bu kadar aşk ve sevgi herkese de nasip olmaz. O halde karşınızda olan kişiye içinizdeki duyguları eksik olmadan her şeyiyle hissettirin. Ne kadar çok sevdiğinizi hissederse aslında o kadar canı gönülden bağlı olacak diyebilirim.

7 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu


Yay burcu günlük yorumu kalplerde oluşan derin yaralar, unutulmayan geçmiş gibi sadece acı içerikli noktaları işaret eden anlara şahit olacaksınız. Sanırım yapısal olarak çok fazla geçmişe takılıyorsunuz.* Bu durum artık bir yerde yorgun düşeceğinize işaret ediyor. Bunları yaşamamak adına geçmişi tozlu raflara kaldırın ve hayatınızdaki kişi ile şuan ki durumunuza odaklanın. Geçmişi herkesin illa ki karanlık bir evreden oluşur. Ama şuan mutlu insanlara bakarsanız o geçmişe takılanlar değil geleceğe bakanlardan oluşur. Bunu bile bile kendiniz için haksızlık yapmak yerine şu an hayatınızdaki kişinin size karşı davranış ve aşkına odaklanın. Aksi halde onu biraz ihmal edecek ve size karşı sitemlerde bulunmasına neden olacaksınız gibi hissediyorum.

7 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu


Oğlak burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişinin aile büyüklerinden ya da kardeşlerinden haber alacağınızı hissediyorum. Ne kadar sert gözüken insanlar olsa bile size karşı çok derin duygular beslediklerine işaret eder. Böyle eş ailesi çok nadir bulunur. Şu an her şeyinizin iyi olması için adeta ellerinden gelen şeyleri sunuyor olabilirler. Şu sıralar aklınızda gayrimenkul gibi bir yatırım yapma amacı varsa iki tarafın aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Ellerinden geldiğince destek olmak için can atacaklar olduğunu şahit olacaksınız. Maddi konularda rahat edeceğiniz dönemlere gireceksiniz.

7 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu


Kova burcu günlük yorumu hayatınızda a dan z ye kadar her ne olur ise bu ara sizi üzmek için olmuş gibi duruyor. Bu yüzden biraz yorgun ve kırgın hissediyor olduğunuzu şahit olacaksınız. Hayatınızdaki kırgın ve yorgun anların yakın zamanda bir son bulacağına işaret eder. Evlilik hayatınızda ne kadar yorgun ve bitkin olsanız bile kısa sürede her şey düzene girecek. Hayatınızdaki kişi ile aşk dolu günlerde yer alacaksınız. Bir haberi olacak ve bu haber sayesinde adeta huzur dolu anları elde edeceksiniz. Gelen bir hediye olduğunu ve hediye ile adeta ayaklarınızın yerden kesilecek kadar mutlu olduğunuzu şahit olacaksınız.

7 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu


Balık burcu günlük yorumu yeni biri ile tanışacak olduğunuza ve hayatınızdaki kişinin kariyer hayatı için önemli derecede yardımları olacağına dikkatleri çekiyor. Maddi konularda refah düzeylere çıkacağınız zamanlarda. Evlilik hayatınızı kıskanan insanların çevrenizde yer aldığını şahit olacaksınız. Bu kişilere karşı biraz tedbir iyi olacak. Çünkü aranıza girmek için farklı yolları deneyecekler diyebilirim. Bu süreçlerde olmamak adına ilk başlarda gerekli olan tedbiri almak daha rahat etmenize fayda edecek. Kalbin tam anlamı ile kabına sığmayacak kadar heyecan ve adrenalin dolu günlerde olacağınızı şahit olacaksınız. Biraz daha emek vermenin aslında hayatınızı ne kadar güzel günlere getireceğini göreceksiniz. O zamana kadar sakin kalmayı ve hayatınızdaki kişi ile yapıcı bir şekilde hareket etmeyi tercih etmelisiniz.
________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 07 Haziran 2021, 23:21   #2
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine tuttu yine! Kâhinsin sen, net! ;d

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53.