IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By Prencies
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By Prencies


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2021, 18:24   #1
Standart 6 Haziran 2021 Burç Yorumları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



6 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu


Koç burcu günlük yorumu içinize attığınız göz yaşları olduğunu şahit olacaksınız. Bazen ağlamak konusunda dahi zorluk çekiyorsunuz. Çok sitem dolu bir anda olduğunuzu adeta göreceksiniz. Bu ara hem hayatınızdaki kişiye hem arkadaşlarınıza hem de aile hayatınıza karşı çok sitem dolusunuz. Kimsenin sizi anlamadığınızı düşündüğünüzü şahit olacaksınız. Fakat biraz sakin kalın ve hayata bu kadar karamsar bakmayın. Çünkü her şeyin altında yatan güzel bir şey illa ki vardır. Bu yüzden hayata pozitif bakmanızda fayda var. Hayatınızdaki kişinin size karşı çok farklı bir sevgisi olduğunu şahit olacaksınız. Yakın zamanda tahmin dahi etmek konusunda zorluk çekeceğiniz kadar özel bir sürpriz ile sizleri hayrete düşürecek olduğunu hissediyorum. Biraz yapıcı odaklanmanızda fayda var.

6 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu


Boğa burcu günlük yorumu hayatın birçok güzelliklerini getirmek için her şeyin hazır olduğuna işaret ediyor. Son bir acınız dahi kalmayacak. İçinizde güzelliklere ait olan ne varsa her birine sahip olacaksınız. Tabi ki o noktalara gelene kadar çevrenizle yaşayacak olduğunuz sorunlar da dikkatimi çekiyor. Yüreğinizde bir şeylerin acısının kalmasına izin vermeyin. Daha çok geleceğe odaklı düşünmeyi ve hasret dolu günleri unutmayı denemeniz gereken zamanlardasınız. Ailenizden birinin sağlık sorunları ile yüz yüze olduğunu şahit olacaksınız. Bu noktada hem hayatınızdaki kişinin hem de sizin yardımlarına ihtiyaçları olabilir. Ailenize de vakit ayırmanız da fayda olacak.

6 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu


İkizler burcu günlük yorumu bu ara hayatınızdaki kişi ile farklı yatırımlar yapma düşüncesinde olabilirsiniz. Eğer böyle bir düşünce varsa bütçenize uygun gayrimenkul yatırımı yapmak için çok uygun bir zamanda olduğunuzu hissediyorum. İlerleyen noktalara geldiğim zaman hayatınızdaki kişiyle ufak çaplı sorunlar olduğunu şahit olacaksınız. Bu ara biraz daha yalnız kalmalı ve sorunların üstesinden gelmek için emek vermelisiniz. Ne kadar tutku ve aşk ile biri birinize yaklaşmayı tercih ederseniz o kadar mutlu günlerde olacağınızı şahit olacaksınız. Evinizde farklı bir misafir olacağını ve bunun arkadaş çevresinden birisi olacağına inanıyorum. Bu kim olur ise olsun tedbirli olmakta fayda olacaktır. Hayatınızdaki kişi ile aranızı açmalarına izin vermemeniz gerekiyor.

6 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu


Yengeç burcu günlük yorumu rahat günlerin habercisidir. Maddi anlamda gelecek olan rahatlıkların ardından aşk dolu günlerde de kalbin bir hayli rahat edeceğine işaret eder. Sevgi dolu günlerde olacaksınız. Aileniz ile diyaloglara girebilir ve onların yanlarında destek olarak bulunmanız gerekebilir. Sağlık sorunları olabileceği gibi maddi konularda farklı yardımlara ihtiyaçları da olabilir. Her ne olur ise olsun elinizden gelen yardımları ailenizden esirgemeden bulunmanız faydalı olacaktır. Hayatınızdaki kişi ile bir araba olduğunuzu ve bir yola çıkmak için hazırlık yaptığınızı şahit olacaksınız. Bu yola çıkarsanız çok keyif alarak döneceğinizi de eklemek isterim.

6 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu


Aslan burcu günlük yorumu çevrenizde çok fazla kişinin yer aldığına işaret eder. Tabi ki bu kişilerin yaptıklarına da. Sanırım evlilik hayatınızı kıskanan bir çevreniz var. Bu noktada bilinç altınıza işlemek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını şahit olacaksınız. İnsanların etkisi altında kalmak yerine sadece kendi düşüncelerinizi benimsemeli ve ona göre hareket etmezsiniz. Aksi halde hayatınızdaki kişinin kalbini kırabilir ya da aranızda olmaması gereken sorunların oluşmasına zemin hazırlayabilirsiniz. Bu ara hayatınızdaki kişiyi normal zamanlara göre daha çok ihmal ettiğinizi şahit olacaksınız. Eğer biraz daha vakit ayırmazsanız yakın zamanda külahları bozuşmak zorunda kalabileceğinizi hissediyorum.

6 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu


Başak burcu günlük yorumu dedikodu ortasında kalacağımızı ama her ne olursa olsun etkilenmeden kurtulacağımızı gösterir. Bu süreçte çevreden gelen dedikodu ya da farklı söylemlere takılmadan hayatınızdaki kişiyle yalnız kalmayı tercih etmelisiniz. Bu ara hayatınızdaki kişinin aile ziyareti yapmak istemesi dikkatimi çekiyor. Onu yalnız bırakmak yerine beraber kısa bir tatil edasında aile ziyaretlerinde bulunabilirsiniz. Hem büyüklerin gönlünü almak hem de hayatınızdaki kişiyle bir süre tatil niyetinde bu girişimlerde olmak aşk hayatınız için büyük etkileri sunacaktır.

6 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu


Terazi burcu günlük yorumu aslında şu an ki durumda ne gibi işler ile meşgul olduğumuzu gösterir. Şu an hangi işle meşgul olursanız olun tek meşgul olmadığınız şeyin hayatınızdaki kişi olduğunu şahit olacaksınız. Bu sizce ne kadar doğru olabilir? Hayatınızdaki kişiyi çok fazla ihmal etmiş ve son zamanlarda ona hiç zaman ayırmamışsınız gibi hissediyorum. Unutmayın hayatınızdaki kişinin her zaman size sadık kalması ve ilk günkü aşkı besleyebilmesi için ona içinizdeki olan aşkı tam anlamıyla sunmanız gerekir. Aksi halde size karşı kırgınlıkları ve bitmek bilmeyen hüzünleri olabilir. Başkasına hayatınızdaki kişiyi kaptırmamak adına ona her an dört kolla sarılmayı tercih etmelisiniz.aslında şu an ki durumda ne gibi işler ile meşgul olduğumuzu gösterir. Şu an hangi işle meşgul olursanız olun tek meşgul olmadığınız şeyin hayatınızdaki kişi olduğunu şahit olacaksınız. Bu sizce ne kadar doğru olabilir? Hayatınızdaki kişiyi çok fazla ihmal etmiş ve son zamanlarda ona hiç zaman ayırmamışsınız gibi hissediyorum. Unutmayın hayatınızdaki kişinin her zaman size sadık kalması ve ilk günkü aşkı besleyebilmesi için ona içinizdeki olan aşkı tam anlamıyla sunmanız gerekir. Aksi halde size karşı kırgınlıkları ve bitmek bilmeyen hüzünleri olabilir. Başkasına hayatınızdaki kişiyi kaptırmamak adına ona her an dört kolla sarılmayı tercih etmelisiniz.

6 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu


Akrep burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişinin ailesinden gelecek misafirler olduğunu şahit olacaksınız. İlk başta istemiyor gibi olsanız bile gelince çok mutlu olacağınıza işaret ediyor. Unutmayın ki hayatınızdaki kişinin ailesi artık sizin de bir aileniz oluyor. Hayatınızdaki kişi için çevresinde olan her şeyi sevmeniz gerekir. Aksi halde mutlu bir yuva kurmak konusunda zorluk çekebilirsiniz. Bu ara hayatınızdaki kişi ile ortak bir karar alıp evcil hayvan sahiplenmenizin söz konusu olduğunu şahit olacaksınız. Bu noktada emin olduktan sonra evinizi bir cana açabilirsiniz.

6 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bir türlü anlam veremediğiniz bir şekilde elinizi attığınız her işte sıkıntı yaşadığınızın habercisi görevini üstlenir. Bu ara sanırım bir işe atılmadan tam düşünmüyor ve her şeyi enine boyuna incelemeden harekete geçiyor olabilirsiniz. Eğer böyle bir yapınız varsa buna bir dur demelisiniz. Çünkü hayatınızdaki kişiyi ilgilendiren konularda da bu tavrınızı devam ettirseniz evlilik hayatınız için pek de uygun olmayan sorunlar ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin de biraz size kırgın olduğunu şahit olacaksınız. Benden söylemesi kalbini kazanmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

6 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu


Oğlak burcu günlük yorumu yakın zamanda yeni iş girişimlerine atılacağınızın habercisi gibi şahit olacaksınız. Hayatınızdaki kişinin ya da kendi aklınızda böyle şeyler varsa yakın zamanda harekete geçebilirsiniz. Çünkü son zamanların en kazançlı dönemlerinde olacaksınız diyebilirim. Bu ara ailenizden de maddi konuda destek alabilirsiniz. Böylece hayatınızdaki kişinin üzerinden büyük oranda yükü azaltabilir ve birlikte çok güzel şeyler başarabilirsiniz. Hayatın en dolu dizgin zamanlarında olduğunuzu şahit olacaksınız. Bu ara farklı planlar kurabilir ve farklı deneyimler elde edebilirsiniz.

6 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu


Kova burcu günlük yorumu hayatınızdaki geçmiş dönemler ile şu an ne kadar etkileşim içerisinde olduğumuza işaret eder. Evlenmeden önce ve şu anki evliliğiniz için de diyebiliriz. Her ne kadar zorlu süreçlerden geçerek evlenmiş olsanız da, aileler tarafından onay alamama durumları olsa da sonunda aşkınız ve sevginiz ile başardığınızı şahit olacaksınız. Fakat geçmişte senin ailen bana bunu yaptı senin ailen beni istemedi diye sözlere takıldığınızı hissediyorum. Bu noktaların artık geçmişte kaldığının farkına varmalısınız. Çünkü hayatta her şey oluyor ve bitiyor. Şu an önünüze bakarsanız çok güzel ve mutlu bir hayatınız olacak. Tabi ki geçmişten kurtulduğunuz an. Bu şekilde devam ederseniz ilerleyen noktalarda daha büyük sorunlar meydana gelmesine zemin hazırlayabilirsiniz.

6 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu


Balık burcu günlük yorumu maddi konularda hayatınızdaki kişi ile yan yana iyi işler başaracağınızı şahit olacaksınız. Bu durumların en iyi göstergesidir diyebilirim. Hayatınızın güzellikler içinde geçmesini istiyorsanız yan yana güçlü iki isim olmayı başarmanız gerekiyor. Hayatın toz pembe olmadığının farkına varmalı ve içinizdeki gücü ortaya çıkarmak için sımsıkı sarılmayı tercih etmelisiniz. Ardından çok güzel hareket edeceksiniz. Aşk dolu günlerin yakında geleceğini ve bu noktada farklı sürprizler alacağınızı da ekleyerek sona geçmek istiyorum.
________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 06 Haziran 2021, 21:19   #2
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kâhin misin?!
İnanılmaz bir şekilde, 12den diyorum, bak 11:45 değil 12!

 
Alt 06 Haziran 2021, 21:43   #3
Standart

Alıntı:
Prencies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kâhin misin?!
İnanılmaz bir şekilde, 12den diyorum, bak 11:45 değil 12!
Ahahahaha hepte seninkiler tutuyor can

________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 06 Haziran 2021, 21:55   #4
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haziran ortası burç yorumu da yapar mısın? Dsjsjjdjdj

 
Alt 06 Haziran 2021, 22:33   #5
Standart

Alıntı:
Prencies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haziran ortası burç yorumu da yapar mısın? Dsjsjjdjdj
bakalım hemen :d

________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:00.