IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2023, 02:04   #1
Standart Redmi Smart Band 2 satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri!

Redmi Smart Band 2 satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri!

Günümüzde akıllı telefon ve bilgisayarlara ek olarak teknolojik aksesuar kullanan kişi sayısı giderek artıyor. Bunların başında ise akıllı saatler ve bileklikler yer alıyor. Xiaomi de bugün Redmi Smart Band 2 isimli 2 haftaya kadar pil ömrü sunan bilekliğini satışa çıkardı. İşte Redmi Smart Band 2 fiyatı ve özellikleri…

Redmi Smart Band 2 fiyatı ve özellikleri

Akıllı bileklik pazarında Xiaomi ile Huawei arasında büyük bir rekabet bulunuyor. Bu markalara ek olarak Honor ve Xiaomi’nin Redmi markalanmasını da görüyoruz. Genel itibariyle benzer özellikler vadeden bu cihazlar, fiyatlarıyla rekabet etmeye çalışıyor.

Redmi Smart Band 2 satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri!

Redmi Smart Band 2’nin fiyatı ise 38 dolar olarak açıklandı. Fakat bugün ila 6 Şubat tarihleri arasında 35 dolarlık ön sipariş fiyatı geçerliğini koruyacak. Peki piyasadaki diğer akıllı bileklikler ile kıyaslandığında Redmi Smart Band 2 hangi özellikleri ile öne çıkıyor?

İlk olarak pil ömründen başlayalım. Cihazın içerisinde yer alan 210 mAh boyutundaki batarya yaklaşık olarak 14 gün, yani 2 haftaya varan bir kullanım ömrü sunuyor. Tabii içerisinde yer alan 30’dan fazla spor modu, kalp atış hızı sensörü, kan oksijen sensörü, stres izleme veya uyku izleme gibi özelliklerini sürekli olarak kullanırsanız bu pil ömrü 6 güne kadar düşüyor.

Tasarımsal özelliklerine baktığımızda ise Mi Band serisine kıyasla daha büyük bir ekran olduğunu görüyoruz. Cihaz, 1.47 inçlik TFT bir panele sahip. Buna karşılık 14.9 gram ağırlığı ile oldukça hafif olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 6 farklı renge sahip kayış seçeneği ve 100’den fazla kadranı ile her ortama uyum sağlayabiliyor.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 04 Şubat 2023, 02:08   #2
Standart

Dandik ürün.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:34.