IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2023, 00:10   #1
Standart AirPods Max 2’nin çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler geldi!

AirPods Max 2’nin çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler geldi!

İlk nesli 2020 yılında tanıtılan Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max’in 2. jenerasyonu için hazırlıklar devam ediyor. Bilindiği üzere Apple, sızıntılar konusunda diğer şirketlere göre daha dikkatli davranıyor. Ancak yine de önemli kaynaklar cihaza ilişkin detayları elde etmeye başladı.

AirPods Max 2, en erken 2025’in ilk yarısında sahne alabilir

Doğruluk payı yüksek Apple haberleriyle bilinen Ming-Chi Kuo, şirketin kulaklık planlarına ilişkin bazı bilgilere ulaştı. Buna göre Apple, bu alanda acele etmeyecek. Rapor AirPods Max 2modelinin 2025’ten önce gelmeyeceğini savunuyor.

AirPods Max 2’nin çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler geldi!

Ayrıca ikinci nesil HomePod mini ve Apple AirPods’un düşük maliyetli versiyonu da aynı dönemlerde sahne alabilir. Kaynak, AirPods Max 2 için ek bir ayrıntı sunmadı. Ancak bilindiği üzere Apple ürünlerinde Lightning yerine bir USB-C bağlantı noktasına geçiş yapılıyor. Ürün de bu standartlara uyacak.

AirPods Max 2’nin çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler geldi!

Daha önce elde edilen bilgilere bakılırsa Apple AirPods Max 2 modeli için ‘dokunmaya duyarlı yüzeyde hareket işleme kabiliyeti’ üzerinde çalışıyor. O dönem elde edilen patentin detaylarında ise, AirPods Max’in dokunmatik kontrol desteği ile müzik durdurma/başlatma, ses açma/kısma gibi işlemleri yapabileceğinden detaylıca bahsediliyor.

Apple, beklenen seride birinci neslin özelliklerinden vazgeçmeyerek üzerine önemli eklemeler yapmak istiyor. Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max, çok yüksek kaliteli ses, Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses özellikleriyle beraber geliyor. AirPods Max; özel akustik tasarım, H1 çip ve gelişmiş yazılımlarla bilişimsel ses özelliğine güç vererek Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf mod ve uzamsal ses olanağı sunan üstün bir dinleme deneyimi yaratıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Birinci nesil AirPods Max, çalan müziğin sesini ayarlama, şarkıyı atlama, Siri’yi çağırma gibi işlemleri Digital Crown ile gerçekleştiriyor. Örnek vermek gerekirse butona iki kez bastığınızda ileri atlayabiliyor, üç kez bastığınızda geri gidebiliyorsunuz. Digital Crown’u basılı tuttuğunuzda ise sesli asistan Siri aktif hale geliyor.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 04 Şubat 2023, 08:51   #2
Standart

Efsane ötesi ya

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:18.