IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2020, 23:39   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dekorasyonda metal ışıltısı moda

Dekorasyonda metal ışıltısı moda


Bu sene geçmişten alınan ilhamla altın varak, bakır, pirinç, gümüş gibi metallerin ışıltısının dekorasyonda yeniden yükselen trend.


Enza Home Book 2018'de tasarımcılar Dicle Hökenek, Mevce Çıracı, Eren Çıracı, Murat Armağan, Nasir Mahmud, Esra Kazmirci; mobilyadan halıya, aksesuardan aydınlatmaya kadar uzanangeniş bir yelpazede yaşam alanlarını yenileyecek yaşam konseptlerini okurlarla paylaşıyor. 6 tasarımcı da 2018 dekorasyon trendleri arasında geçmişten alınan ilhamla altın varak, bakır, pirinç, gümüş gibi metallerin ışıltısının dekorasyonda yeniden yükselen trend olduğuna dikkat çekiyor.

Metal ışıltısıyla aydınlanın

Modernizmin etkisinde yalın, şık ve işlevsel bir tasarım anlayışıyla hayat bulan aydınlatmalar yaşam alanlarını bakırın büyüleyici parlaklığının en zarif haliyle aydınlatıyor. Bakır tonlarının yansımasını daha çok yaşamak isteyenler içinse geleneksel bakır dövme tekniğinin şekillendirdiği başlıklar dikkat çekiyor.

Sehpanın altın çağı başlıyor

Dekorasyonun merkezinde yer alan ve hayatı kolaylaştıran sehpalar yeni sezon dekorasyonların da yükselen yıldızı. Evin her yerinde kendine yer bulabilen sehpalar arasında doğal mermer ve pirinç ayak detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan sehpalar sıra dışı bir estetik anlayışıyla bakışları kendine çekiyor. Yeşil renk lake uygulaması ve altın rengi özel metal ayak tasarımı sehpalar ise evlerde lüks ve sofistike bir atmosfer yaratıyor.

Metalik detaylar koltukta da revaçta

Metalik yansımalar yeni sezonda koltuklarda da kendine yer buluyor. Yuvarlak ve akıcı hatları, yumuşak renk kombinasyonları ile feminen bir tarz ortaya koyan koltuklar metal ayak tasarımları ile dekorasyona farklı bir ışıltı katıyor.


alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 18 Nisan 2021, 23:13   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şık bir tasarımla daha çok kendini belli ediyor metaller

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:32.