IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircrehberi.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Dekorasyonda metal ışıltısı moda (https://www.ircrehberi.net/ev-dekorasyonu/21515-dekorasyonda-metal-isiltisi-moda.html)

She 05 Mayıs 2020 23:39

Dekorasyonda metal ışıltısı moda
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu sene geçmişten alınan ilhamla altın varak, bakır, pirinç, gümüş gibi metallerin ışıltısının dekorasyonda yeniden yükselen trend.


Enza Home Book 2018'de tasarımcılar Dicle Hökenek, Mevce Çıracı, Eren Çıracı, Murat Armağan, Nasir Mahmud, Esra Kazmirci; mobilyadan halıya, aksesuardan aydınlatmaya kadar uzanangeniş bir yelpazede yaşam alanlarını yenileyecek yaşam konseptlerini okurlarla paylaşıyor. 6 tasarımcı da 2018 dekorasyon trendleri arasında geçmişten alınan ilhamla altın varak, bakır, pirinç, gümüş gibi metallerin ışıltısının dekorasyonda yeniden yükselen trend olduğuna dikkat çekiyor.

Metal ışıltısıyla aydınlanın

Modernizmin etkisinde yalın, şık ve işlevsel bir tasarım anlayışıyla hayat bulan aydınlatmalar yaşam alanlarını bakırın büyüleyici parlaklığının en zarif haliyle aydınlatıyor. Bakır tonlarının yansımasını daha çok yaşamak isteyenler içinse geleneksel bakır dövme tekniğinin şekillendirdiği başlıklar dikkat çekiyor.

Sehpanın altın çağı başlıyor

Dekorasyonun merkezinde yer alan ve hayatı kolaylaştıran sehpalar yeni sezon dekorasyonların da yükselen yıldızı. Evin her yerinde kendine yer bulabilen sehpalar arasında doğal mermer ve pirinç ayak detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan sehpalar sıra dışı bir estetik anlayışıyla bakışları kendine çekiyor. Yeşil renk lake uygulaması ve altın rengi özel metal ayak tasarımı sehpalar ise evlerde lüks ve sofistike bir atmosfer yaratıyor.

Metalik detaylar koltukta da revaçta

Metalik yansımalar yeni sezonda koltuklarda da kendine yer buluyor. Yuvarlak ve akıcı hatları, yumuşak renk kombinasyonları ile feminen bir tarz ortaya koyan koltuklar metal ayak tasarımları ile dekorasyona farklı bir ışıltı katıyor.


alıntı

She 18 Nisan 2021 23:13

Şık bir tasarımla daha çok kendini belli ediyor metaller


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi