IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Haje


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2021, 23:37   #1
Standart Erkeğin ömrünü kısaltan şeyler

Erkeğin ömrünü kısaltan şeyler

Erkek olmak güçlü olmak demektir,toplumun erkeğe biçtiği rol bu yöndedir.Ancak erkek bunların bir kısmını istediği için değil mecbur olduğu için yapar.Boyun eğer.Oysa ki, bazı şeyler onun ruhuna ve bedenine zarar verir.Hasta eder.Bedenen olmasa bile ruhen.İşte erkeğin ömrünü kısaltan detaylar.

Herkesin ömründen götüren sigara: Erkekler kadınlara oranla daha fazla kullanıyor.Haliyle daha zararlı oluyor.

Büyük şehirlerde trafik çilesi: İşe gitmeyi de eve dönmeyi de işkenceye dönüştürür.Özellikle toplu taşımadaysan ve otobüs sıkışıksa daha da beter nefret edersin hayattan.

İş ve çalışma hayatı stresi: Evde ekmek bekleyen boğazlar var.Onların karınlarını doyurmak için çalışmak şart.Evli olmasan da kendi ihtiyaçların için çalışmalısın.Hele de üç kuruşa günde on saat çalışıyorsan sağlık mağlık kalmıyor.

Evlenme aşamasında ortaya çıkan güçlükler: Dünür çatışmaları,nişandı,düğündü derken erkek iki arada bir derede kalır.En mutlu olması gereken zamanlar zehre dönüşür.

Dırdırcı sevgili ya da eş: Kafasının eti yenen erkek sağlıklı düşünemiyor.Mental sağlık gidince bedensel sağlık da onunla beraber yerlerde sürünüyor.

Kaynana dırdırı: Evdeki eşin dırdırı yetmezmiş gibi bir de bu yer adamın başının etini.Kızına hiçbir zaman istediği hayatı verememişsinizdir.Kızı sizden önce sarayda yaşasa neyse,hakkı vardır. Ancak, böyle bir durum söz konusu da değildir.

Gelecek korkusu: Erkeğin sırtına yüklenen yükler ve ondan beklentiler bu korkuyu doğuruyor.Bu da erkeği psikolojik olarak etkiliyor.

Çapkınlık: Hem maddi hem manevi yorar insanı.Eş ya da sevgili öğrenirse ömrünüz biraz daha kısalabilir.

Sizin de bir insan olduğunuzu unutan patronlar: İş yükledikçe doymazlar daha fazlasını isterler.Tek dertleri ceplerini doldurmaktır.Hayatınızdan çalarlar resmen.

Gereksiz cesaret gösterileri: Bir işi yaparken iki kez düşünmeye üşendiklerinden yaptıkları en mantıksız şey bile o an mantık sınırları içerisinde görünebiliyor.

Parasızlık: Parasızsan kimse seni insandan saymaz.Ezilip büzülmek de erkeği kötü etkiler.

Hayırsız evlat: Bir babanın ve annenin hayatından hayat çalar hayırsız evlat.Onun için çocuk yetiştirirken çok dikkatli davranmak gerekir.

Ağız tadıyla doya doya ağlayamamak: Toplumun erkeğe biçtiği rol ve erkekler ağlamaz yanılgısı erkeklerin üstünde çok büyük baskılar yaratabiliyor.Ağlamaktan çekiniyorlar.Çünkü erkek güçlü,erkeğin gözleri yaşarmaz.
 
Alt 02 Nisan 2021, 21:34   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çapkınlık: Hem maddi hem manevi yorar insanı.Eş ya da sevgili öğrenirse ömrünüz biraz daha kısalabilir.

Yapmasınlar o zaman belki uzar ömürleri.

________________

~ E & B ~
 
Alt 02 Nisan 2021, 21:51   #3
Standart

Askerlik:)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:26.