IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Haje
  • 1 Post By PuSLu


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2021, 23:35   #1
Standart Erkekler Kadınlardan Ne İster?

Erkekler Kadınlardan Ne İster?




Erkekler ve kadınlar dünya üzerinde var olduğundan bu yana bu soru hep sorulmuştur: “Erkekler kadınlardan ne ister?” Harika bir vücut? İnanılmaz bir zeka? Veya girişimci bir kişilik? Erkekler, annelerini andıran kadınları mı istiyorlar yoksa onun tam tersi bir karakterde bir kadın mı ilgilerini daha çok çekiyor? Selvi boylu mu, kısa mı? Sarışın mı, esmer mi? Liste bu şekilde uzayıp gidiyor.

Annem gibisin!

Aslında erkeklerin yaşadıkları en büyük çelişkilerden biridir bu. Hem annelerinden bir türlü vazgeçemezler ve yaşamda karşılarına çıkanı diğer kadınlardan da aynı sıcaklığı beklerler, hem de anneleri gibi konuşan ve annesi gibi hareket eden kadınlardan hoşlanmazlar. Eşlerinin desteğini her an beklerler. Günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntılarını şefkatli bir kadın kucağında anlatmayı arzularlar ancak iş eleştirildiklerinde off annem gibi konuşuyorsun deyip işin içinden çıkarlar. Siz en iyisi ikisinin ortasını yakalamaya çalışın.

erkelerErkekler aptal kadın sever!

Duy da inanma denir ya, bu söz öyle bir şey işte. Erkeklerin akıllı kadın sevmediği düşüncesi kesinlikle doğru bir düşünce değildir. Olsa olsa rol yapmayı seven kadınlardan hoşlanabilirler. Zira hangi erkeğe sorsanız sorun alacağınız cevap “aptal kadına dayanamam” şeklinde olacaktır .

Sana ihtiyacım var!

Korumak ve kollamayı tabiatlarının bir sonucu olarak gören erkeklerin dayanamadığı bir kadın tipi varsa o da yardıma ihtiyacı olan kadındır. Bir kadına yardımda bulunmak, erkeğin kendini gösterme yollarından biridir. Bu yüzden sıkıntılı anlarınızda erkekten yardım istemekten korkmayın. Tam tersi kendi işinizi kendiniz yapıyor olmanız onu daha çok huzursuz edecektir. Kimi zaman ürkek bir tavşanı oynamak, değerinizden bir şey kaybettirmez.

Bu 5 cümleyi asla kullanmayın!

Bir şey söyleyeceğim, konuşmamız lazım

Bu cümle ciddi bir şeyden söz etmek istediğinizin göstergesi. Ya ilişkinizde bir problem var, ya yapılması gereken saçma sapan bir iş! Bu cümleden sonra karşınızdaki erkeğin aşkım buyur ne söyleyecektin? demesini kesinlikle beklemeyin. Bu konuşmayı ileri tarihe atmak için elinden gelen her şeyi yapacak!

Bak bakalım bende ne değişiklik göreceksin?

Tabi ki bakmakla görmek çok farklı bir durum. Ayrıntıları fark etmekte erkeklerin hepsinin başarılı olacağını düşünmeyin. Sarı renkteki saçlarınızı siyaha boyatmak tabi ki görülmeyecek bir değişiklik değil. Fakat fark edemediğinde de ona suçlayıcı bir tavır sergilemeyin. Bu tür sorular erkeği zor duruma düşürüyor , bunun farkında olun.

Eski sevgilim de böyle yapardı!

Sakın ha! Erkeğinizi eski sevgilinizle kıyaslamayın. Bu hayatınızın hatası olur. Erkekler kıyaslanmaktan nefret ederler. Hele söz konusu eski erkek arkadaşınızsa bu erkeği bir kat daha rahatsız eder. Bunu yaparsanız çıkacak kavgaya da hazır olun. Erkeğinizi huzursuz etmek istemezsiniz değil mi? İlişkide açılmaması gereken bir şey vasa o da eski defterlerdir !

Başım çok fena ağrıyor

Bir erkeği herhalde bu cümleden daha çok başka bir cümle çileden çıkaramaz. Bunu cümleyi duyan erkek anlar ki, o gece kadından iş çıkmaz! Gecenizi mahv etmemek için en iyisi bir ağrı kesici için ve ağrının geçmesini bekleyin. Baş ağrısı daha da geçmezse, başka bir gerekçe bulunur elbette!

Ne düşünüyorsun?

Ruh halini yansıtmak , bir erkeğin hoşuna gitmez. Biz kadınlar tabi ki çok meraklıyız fakat beraber attığınız her adım sonrası ne düşünüyorsun? ne oldu? gibi sorular erkeği bunaltmaktan, onu çileden çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramaz

alinti

Konu Sim tarafından (28 Mart 2021 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 22 Mart 2021, 23:39   #2
Standart

biz bayanlardan daha cok sey istiyorlar

________________

No MoRe DramA
 
Alt 22 Mart 2021, 23:41   #3
İyiki Hayallerimizi Görmüyorlar...!!!
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ver mehteri verrr verrrr

 
Alt 28 Mart 2021, 21:23   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kadınlar daha çok ister yaz, yaz bitmez.

________________

~ E & B ~
 
Alt 28 Mart 2021, 23:01   #5
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kadın öyle isterki ne istediğini unutur sonra ne istemiştim lan ben cabuk soyle der bidaha ister

 
Alt 28 Mart 2021, 23:03   #6
Standart

Hiçbir şey istemiyoruz. Uzak dursunlar yeter

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:18.