IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2020, 09:07   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Seni hiçbir Zaman Ekmeyecek 3 Burç

Aramızda bekletilmeyi seven var mı? Ah, keşke arkadaşım “yoldayım, geliyorum” mesajı atsa ama nerede olduğunu söylemese, dakikalarca ayakta dikilip onu beklesem diyen? Varsa o arkadaşları 3 hayır ile uğurlayalım tam şu anda! Dünyanın en korkunç eziyet yöntemlerinden biri olan bekletilmek birçoğumuzun korkulu rüyası haline geldi. Teknolojinin de verdiği nimetler ile saatlerimizi ayarlamamıza, konumlarımızı göndermemize, haritaların müptelası olmamıza rağmen, yine de geç kalmayı başaranlar oluyor aramızda. Peki, sen ne durumdasın? Bekleten misin? Bekletilen mi? Bekletilensen ve bu durumdan sıkıldıysan bu yazımız tam sana göre! Gel sana aşağıdaki burçlara mensup arkadaşlar bulalım bundan sonra. Aşkta ve arkadaşlıkta hayatımıza bu burçları almaya çalışalım. Biz kendimiz için öyle yapacağız çünkü!

Duyarlı Yengeç Burçları
Sevdiklerine düşkün olan bir Yengeç burcunun en güzel ve en önemli özelliği empati kurabiliyor, karşısındaki insanın duygularını anlayabiliyor olmasıdır. Dolayısıyla kendisi yaşamak istemediği bir durumu asla karşısındakine yaşatmaz. Bekletilmekten hoşlanmadığı için bekletmez. Merhametli Yengeç burcu, defalarca bekletilmiş olsa dahi anlayışlı ve affedici yapısıyla bunun da üstesinden gelmiştir. Karşısındakini hoş görmek onun için çok normal bir erdemdir. Fakat kendisi de bir başkasını bekleterek aynı duruma düşmemek için, geç kalıp karşısındaki mutsuz etmemek için elinden geleni yapacaktır. Öyle ki Yengeç burcu insanı sevdiği insanlar için kendi planını bile değiştirecek kadar fedakârdır da aynı zamanda. Bekletilmekten zerre haz etmiyorsan, arkadaşın ya da sevgilin olarak güvenle bir Yengeç burcu seçebilirsin!

Dikkatli Başak Burçları
Mükemmeliyetçi Başak burcu, aşkta ve arkadaşlıkta verdiği sözlerde güvenilirdir. Verdiği sözleri tutmaya çok dikkat eder, bu sözleri gerçekleştirmek için elinden geleni yapar. Güvenilir biri olduğuna dair imajı buradan gelir. Bu nedenle sevgilisiyle ya da sevip değer verdiği herhangi biriyle buluştuğunda onu bekletmemiş olması çok önemlidir. Titizdir ve dakiktir. Bu buluşmalara asla geç kalmaz. Bunu sadece sevdiği insanlar için yapmaz. Kendisinin geç kalması onu da huzursuz edeceği ve kafasındaki mükemmel insan yapısına uymadığı için bu davranışı gerçekleştirmemeyi tercih eder. Ayrıca mükemmeliyetçi yapısı insanların aksini düşünmesine fırsat vermek istemez.

Saygılı Oğlak Burçları
Toprak grubu burçlarının en güveniliri olan Oğlak burcu için geç kalmamak bir prensip meselesidir. Aksi durum, prensiplerine aykırı olduğu için geç kalmamaya özen gösterir. Kimseyi bekletmemek istediği için dakiktir ve bu imajını korumak ister. Sevgililikte de, arkadaşlıkta da, aile hayatında da, onun için bu böyledir. Sevgilisine ayrı, ailesine ayrı, arkadaşlarına ayrı davranmaz. Bu da onun objektif özelliklerinden bir tanesidir. İş hayatında ise geç kalması teklif dahi edilemez bir bireydir! Dışarıdan profesyonel ve saygılı görünmek isteyen ve bu görüntüsüne zeval gelmesin isteyen Oğlak burcunun ölüm kalım meselesi olmayan hiçbir durumda, hiçbir buluşmaya geç kalmayacağından emin olabilirsin!


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 12 Mart 2021, 15:43   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kesinlikle oğlak burcu olarak beklemeyi ve bekletilmeyi sevmeyiz.

________________

~ E & B ~
 
Alt 12 Mart 2021, 15:49   #3
Standart

Yengec ben baskayim hep demistim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 12 Mart 2021, 15:52   #4
Standart

Yalan bende ekmem

 
Alt 15 Mart 2021, 22:49   #5
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bazen keske ekebilsem cok yorucu bi burca sahibim

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 15 Mart 2021, 22:54   #6
IRC Vip Üyesi
Romeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkizler ikizlerr ikizlerrr

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:23.