IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sim
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2020, 19:53   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcuna Göre Hangi Alanda İş Kurabilirsin?

Astroloji dünyasında herkes hayatın sürüklediği bir işte çalışıyor. İlgileri ve yetenekleri olmayan sektörlerde başarılı olmaları zorlaşıyor. Gelecekte, burçları doğrultusunda bir iş kurdukları takdirde hedeflerini tutturmaları daha kolay olabilir. Listemizi inceleyerek burcuna göre hangi alanda iş kurman gerektiği konusunda fikir edinebilirsin.

Koç (Dövüş Kursu)

Zodyak’ın en girişimci burçlarındansın. Yaşıtların okul bittiğinde oraya buraya CV gönderirken sen iş kurma planları yaparsın. Bir yolunu bulup hedeflerini hayat geçirirsin. Bazen başarılı olur bazen de işleri batırırsın ancak asla pes etmezsin. Kendini geliştirip azimle yoluna devam edersin. Enerjik, güçlü ve atletik bir burç olarak sporla alakalı bir iş kurabilirsin. Kendi içinde felsefesi de olan Uzak Doğu sporlarıyla alakalı bir dövüş kursu açabilirsin. Aksiyon içeren bu işi severek yapacağından eminiz.

Boğa (Restoran İşletmesi)

Kariyerinde zihinsel ve fiziksel olarak seni yoracak işlerden haz etmezsin. Şöyle estetik özellikleri olan, özel hayatında da keyif aldığın nitelikler içeren sektörler ilgini çeker. İşveren koltuğuna oturacaksın ki ağır işlerle uğraşmayasın. Gurme kişiliğini de göz önünde bulundurursak restoran işletmeciliğinden daha mükemmel bir iş düşünemiyoruz. Mükemmel damak zevkinle en leziz yemekleri pişiren aşçıları istihdam eder, estetik kabiliyetinle profesyonel servis ekibi kurabilirsin. İşine olan sevginle başarıya kolay ulaşırsın.

İkizler (Reklamcılık)

Muhteşem bir iletişim yeteneğin var. Okumayı, yeni bilgiler edinmeyi, insanlarla diyalog kurmayı seviyorsun. Hemen her konuda bir fikrin olması şaşırtıcı değil. Zekanı ve entelektüel birikimini göz önünde bulundurursak iletişim ve pazarlama sektörü için biçilmiş kaftansın. Bir reklam ajansı açarak ilgi alanından para kazanmış olur, projelerinle kitleleri etkilersin. TV reklamları, broşürler, sosyal medya içerikleri, dijital pazarlama gibi geniş bir skalaya yönelik hizmetler sunabilirsin.

Yengeç (Kreş Yönetimi)

Çocuklarla aranda güçlü bir bağ var. Anaç yönün ve onlara gösterdiğin şefkatle kendini sevdirmeyi başarıyorsun. Birçok insan çocuk yetiştirmekte zorlanırken sen bu işin üstesinden kolayca kalkabilirsin. Şartlar olgunlaştığında bir kreş açabilirsin. Sevimli minikler, senin gibi empati yeteneği gelişmiş ve vicdanlı bir insanın yönetimiyle güvenle eğitilirler. Anne-babaların çocuklarını kolayca teslim edeceği ebeveyn sorumluluğuna sahip bir işveren olursun.

Aslan (Butik)

Modayla arası en iyi burçlardansın. Giyim tarzın ve stil önerilerin beğenilmeyecek gibi değil. Nerede, nasıl giyilmesi gerektiğini iyi biliyorsun. Kıyafet üzerine butik açabilirsin. Birbirinden şık tasarımlı modelleri seçebilecek zevktesin. Alışverişin yoğun olduğu veya modanın kalbi olan semtlerde mağazan tüketiciye rahat ulaşır. Ayrıca ürünlerin için bir web site kurup giysileri internetten de satabilirsin. Açacağın sosyal medya hesaplarıyla hem marka kimliğini güçlendirir hem de satışları artırırsın.

Başak (İK Şirketi)

Öğrencilik döneminden itibaren gayretle çalışıyorsun. İş hayatından en fazla keyif alan burçlardansın. Belli bir tecrübeyi edindikten sonra iş kurmak için kolları sıvamalısın. Kariyerin boyunca öğrendiklerini değerlendirebileceğin bir alan seçebilirsin. Senin gibi çalışkan ve başarılı insanların yönlendirmesinden faydalanmak isteyen çok sayıda kişi olacaktır. Sertifika aldıktan sonra insan kaynakları şirketi kurabilirsin. Titiz, mükemmeliyetçi ve profesyonel iş anlayışından memnun kalacak çok sayıda firma olacaktır.

Terazi (Güzellik Salonu)

Kendine bakmayı, dış görünümünle oynamayı seviyorsun. Estetik kabiliyetinle dikkat çekiyorsun. Güzellik, cilt bakımı, estetik müdahale gibi konular ilgi alanında giriyor. Seni fazla yormayacak ve bilgili olduğun güzellik sektörüne yönelebilirsin. Açacağın salonda kibar tavırlarınla müşterilerini en iyi şekilde ağırlarsın. Botoks, cilt bakımı, dolgu, epilasyon gibi hizmetleri içeren bu sektör son yıllarda çok rağbet görüyor. Bu alandaki becerikliliğinle ekibini doğru şekilde yönlendirirsin.

Akrep (Anket Firması)

Zodyak’ın akıllı ve gözlemci burçları arasında bulunuyorsun. Strateji geliştirme konusunda eline kimse su dökemez. Araştırma ve bilgileri analiz etme yeteneğin var. Detaylarını öğrenmek istediğin bir konuda muhakkak amacına ulaşıyorsun. Herhangi bir projeyi disiplinle yürütüp, karmaşık unsurları çözebiliyorsun. Bu özelliklerin ışığında bir anket firması açabilirsin. Günümüzde giderek popülerleşen bu alanda markalara, belediyelere, siyasi partilere hizmet sunabilirsin. Sendeki bu hırs, şirketini kısa sürede üst seviyelere çıkarır.

Yay (Tur Şirketi)

Özgürlüğüne düşkün biri olarak sana kimse sevmediğin bir işi uzun süre yaptıramaz. Dolayısıyla mecburiyetten çalıştığın firmaları sık sık değiştirme eğilimin var. Eğer hobilerin doğrultusunda kendi işini kurarsan gayet iyi dikiş tutturursun. Farklı kültürleri, en uzak coğrafyaları, felsefeleri, dinleri iyi biliyorsun. Gezi ve turizm sektörünün iç içe geçtiği bir alana yönelebilirsin. Sosyal medyanın da etkisiyle giderek yaygınlaşan seyahat işini düşünebilir, tur şirketi kurabilirsin.

Oğlak (E-Ticaret Sitesi)

Toprak grubu mensubu olarak maddiyatla alakalı her konu ilgini çekiyor. Sende gelişmiş bir ticaret kafası var. Tamamen satışa yönelik sektörlerde kısa zamanda yüksek kazanç sağlayabilirsin. E-ticaret sitesi açarak mobilya ürünlerine yönelik ürünleri satabilirsin. Bu derece yoğun olan bir sektörde senin gibi disiplinli ve çalışkan insanlar en iyi performansı gösterir. Teknolojiyle iç içe olan bir sektörün ihtiyacı olan dijital gelişmeleri yakından takip etmelisin. Böylece yılın belli dönemlerinde kampanyalar yaparak satışlarını artırırsın.

Kova (Yazılım Firması)

Parlak zihninle teknoloji dünyasında çok iyi işler çıkarabilirsin. Markaların ihtiyacı olan yazılımları hazırlayarak mesleğinde iyi yerlere gelebilirsin. Belli bir süreye kadar bir şirket bünyesinde çalıştıktan sonra kendi firmanı açarsın. Yazılım üzerine açacağın şirketine kendi özgün hizmet anlayışını yüklersin. Doğru ekibi kurup işleri kolayca ilerletirsin. Dünyadaki trendleri yakından inceleyip Ar-ge çalışmalarını o doğrultuda yürütürsün.

Balık (Sanat Galerisi)

En yaratıcı burçlardan biri olarak içinde sanatsal öğeler barındıran kulvarlarda yürümelisin. Senin ticaretle, teknolojiyle, hizmet sektörüyle işin olmaz. Yaratıcılığını kanalize edebileceğin, hayal dünyanı yansıtan meslekleri seviyorsun. Sanatın önemli dallarından resme yönelebilirsin. Bir sanat galerisi açıp bu alandaki hislerini tatmin edebilirsin. Galerinde mükemmel işlere imza atan sanatçıların projelerini sergileyip aşkla bağlı olduğun bir alandan yüksek gelir de sağlayabilirsin.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 27 Temmuz 2020, 19:56   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç (Dövüş Kursu)
Çok güzel saç yolarım :p

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 12 Mart 2021, 15:50   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sende gelişmiş bir ticaret kafası var. Tamamen satışa yönelik sektörlerde kısa zamanda yüksek kazanç sağlayabilirsin. E-ticaret sitesi açarak mobilya ürünlerine yönelik ürünleri satabilirsin.

Düşünmüyor değilim bu yorumdan sonra

________________

~ E & B ~
 
Alt 12 Mart 2021, 15:55   #4
Standart

Yok ya işim olmaz

 
Alt 13 Mart 2021, 01:30   #5
Standart

Aslan (Butik)

Modayla arası en iyi burçlardansın. Giyim tarzın ve stil önerilerin beğenilmeyecek gibi değil. Nerede, nasıl giyilmesi gerektiğini iyi biliyorsun. Kıyafet üzerine butik açabilirsin. Birbirinden şık tasarımlı modelleri seçebilecek zevktesin. Alışverişin yoğun olduğu veya modanın kalbi olan semtlerde mağazan tüketiciye rahat ulaşır. Ayrıca ürünlerin için bir web site kurup giysileri internetten de satabilirsin. Açacağın sosyal medya hesaplarıyla hem marka kimliğini güçlendirir hem de satışları artırırsın.



HIMMMSSSSSSSSSSSS

________________

I can't create a miracle but I always try
 
Alt 14 Mart 2021, 10:49   #6
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yengeç (Kreş Yönetimi)

olabilirdi

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 14 Mart 2021, 11:16   #7
Özel Üye
Ecren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Butik diyor.
Evet, seçebileceğim bir iş olabilir ama hareketli olmalı.

________________

Göğsünü sıkı kapa,
Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. .


Ya Hayr Ya Sabr. .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:12.