IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2020, 02:54   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcuna Göre Zayıflamak İçin Yapman Gerekenler

Hepimizin derdi kilolarımız! Kimimiz kilo almak için uğraşırken kimimiz kilo vermek için uğraşıyor! Kilo kontrolü meselesi üzerine hepimiz paramızı pulumuzu saçıyoruz. Yok yaz geldi, yok düğün yaklaştı, yok sunumum olacak, yok “date’im” var, yok bu eteğe girmeliyim motivasyonlarımız ile sık sık diyete başlıyoruz. Denemediğimiz diyetler, şok yöntemler, her yerden üstümüze üstümüze gelen detoks tarifleri derken koca bir yılımız diyeti bozup yeniden diyete girerken geçiyor. Bu da hepimizin sık sık kilo alıp vermesine, çoğunlukla da kilo almasına neden oluyor. Şimdi gel bu döngüyü hep beraber kıralım. Burcumuza göre zayıflamak için neler yapmamız gerekiyormuş, hep beraber öğrenelim!


Koç Burcu:

Sevgili Koç burcu, senin kadar hareketli, senin kadar enerjik, senin kadar canlı, senin kadar kafasına taktığını yapan biri istediği zamanda istediği kiloyu verebilir. Sakın kafana takma. Gündelik hayattır, iş stresidir, bunlar nedeniyle kilonda değişiklikler olmuş olabilir. Sen günlük rutinine bir saat erken başlasan ve o araya uzun, tempolu bir yürüyüş sıkıştırsan zaten kısa zamanda istediğin sağlıklı bedene kavuşabilirsin.


Boğa Burcu:

Sevgili Boğa burcu, evde oturmayı ve yemek yemeyi sevdiğini biliyoruz. Hangimiz bunları sevmiyoruz ki! Yalnız bu durum hareketsizliğe neden olarak kilo olmana yol açabilir. Kilodur, alınır verilir. Sakın dert edip de kendini üzme. Sağlığın için kilo vermek istiyorsan, yeni bir beslenme düzeni belirlemeli ve spor yapmaya başlamalısın. Aslında kilo vermenin gerçek anahtarının hareket etmek olduğunu unutmamalısın.


İkizler Burcu:

Sevgili İkizler burcu, sen çok değişken ve çok hareket halinde olduğun için bir düzen kurman ve o düzenin sürmesini sağlaman senin için pek mümkün olmuyor. Bu düzensizlik halinde, yediğine içtiğine pek dikkat edememiş ve biraz kilo almış olman olası. Ama sakın bunun seni etkilemesine izin verme. Sen istediğin zaman istediğin bedene, sağlıklı olmak şartıyla zaten kavuşabilirsin. Yeter ki düzenini kur.


Yengeç Burcu:

Sevgili Yengeç burcu, aslında senin düzeninle ilgili pek bir sorun yok. Rutinine, alışkanlıklarına bağlısın. Ancak evinin sıcak ortamında akşamları dizi izlemeye bayılıyorsun. Sadece dizi izlemeyi değil, o diziyi izlerken bir şeyler yemeye de bayılıyorsun. Bu da biraz kilo almana neden oluyor. Sakın üzülme sen bu kiloları verirsin. Ancak sağlıklı olmak için de bu abur cubur aşkından feragat etmelisin.


Aslan Burcu:

Sevgili Aslan burcu, sen zaten olabildiğinde ihtişamlı görünüyorsun. O nedenle fazladan birkaç kilo senin canını asla sıkmaz. Sen her halinle güzel ve özelsin. Kilo alsan da her zaman sağlıklı beslenir, görünümüne dikkat edersin. Balık etli olduğunda, çoğu insanın zayıfken olduğundan çok daha güzel görünüyorsun. Bu nedenle ana tek tavsiyemiz biraz daha hareket etmen yönünde olacaktır. Bizce sen hareketli bir dans kursuna kaydolmalısın!


Başak Burcu:

Sevgili Başak burcu, sen bizim tanıdığımız en titiz, en düzenli, en planlı kişi olabilirsin. Bu nedenle senin bir şekilde en detaylı diyetleri uyguladığından, en dikkat gerektiren kondüsyon hareketlerine ait setleri tamamladığından, yanından detoks sularını eksik etmediğinden eminiz. Yine de fazla olduğunu düşündüğün kiloların varsa ve vermek istiyorsan stresli zamanlarında saldırdığın abur cuburları bir kenara bırakmanı öneririz.


Terazi Burcu:

Sevgili Terazi burcu, dış görünüşün konusunda biraz fazla takıntılı olduğunu biliyoruz. Ama en ol sen her halinle çok şık ve çok çekicisin. Kendini sakın kötü hissetme. Dilediğin kiloyu dilediğin zaman, sağlığını kaybetmeden verebilmen mümkün. Sen zaten araştırmayı seversin. Kendin için besinlerin enerji ve kalori değerlerini ölçeceğin bir sistem yaratır, ne yediğini takip edersen, kısa sürede istediğin sağlıklı bedene kavuşabilirsin!


Akrep Burcu:

Sevgili Akrep burcu, sen özdisiplinin yüksek olması ile bilinen bir burçsun. Dolayısıyla senin kendin için bir şey yapmak istemen, onu başarman, sadece aklına düşmesine ve karar vermene bakar. Nasıl göründüğün ile ilgili rahatsız olduğun bir nokta varsa, biz senin en rahat şekilde Dukan Diyetinden yararlanabileceğini düşünüyoruz. Dukan’ın sistemi senin rahatlıkla yapacağın ve sonuç alabileceğin bir sistem.


Yay Burcu:

Sevgili Yay burcu, senin iyimser ve hevesli yapına hepimiz hayranız. Eğer fazla kiloların olduğunu düşünüyorsan, senin için önerebileceğimiz yöntem, kendin için sağlıklı beslenme yöntemini seçmendir. Genel olarak baştan savma ve savruk davrandığını, yediğime içtiğine çok da dikkat etmediğini biliyoruz. Bunu düzeltmeye karar verir ve bu yolda çaba gösterirsen, istediğin sonucu kısa sürede alır ve üstüne sağlıklı bir birey haline de gelebilirsin.


Oğlak Burcu:

Sevgili Oğlak burcu, sen azimli ve çalışkan bir bireysin. Dolayısıyla dünya üzerinde isteyip de yapamayacağın, çalışıp da kazanamayacağın hiçbir şey yok. İş, güç, hayat yorgunluğunda bir iki kilo aldıysan ya da daha fazlası olduğunu düşünüyorsan bunu istediğin zaman verebilirsin, sakın endişelenme. Kilo vermek için gereken disipline, sorumluluğa ve plancılığa sahipsin. Bu güzel özelliklerinle başlayıp devam ettirebileceğin “intermittent fasting” yöntemini deneyebilirsin.


Kova Burcu:

Sevgili Kova burcu, aslında biz sana güveniyoruz da çevrene güvenmiyoruz. O kadar fazla arkadaşın var ki hepsiyle bir kere plan yapsan, o ay yaptığın planlar sana ekstra kilo olarak geri dönüyor. Dışarı çıkıp sadece kahve içmekle kalsanız yine neyse, brunchlar, tatlılar, yeni açılan mekânlarda yapılan tadımlar. Sana evde otur diyemeyiz tabii ama eğer biraz kilona dikkat etmek istiyorsan en azından arkadaşlarınla gittiğin pazar brunchlarını ya da orada yediğin pişilerin sayısını azaltmalısın.


Balık Burcu:

Sevgili Balık burcu, sen diğer burçlara göre bağımlılık geliştirmeye biraz daha yatkınsın. İçtiğin zaman da sünger gibi içtiğini kabullenmek zorundasın. Zaten sen, kilo alıyorsan bu mutlaka tükettiğin alkol miktarı nedeniyle olmuştur. Bu nedenle sevgili arkadaşımız sana önerimiz alkolü hayatından çıkarman yönünde olacaktır.



alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 28 Mart 2022, 07:14   #2
Standart

Yine de fazla olduğunu düşündüğün kiloların varsa ve vermek istiyorsan stresli zamanlarında saldırdığın abur cuburları bir kenara bırakmanı öneririz.

Abur cuburlar vazgeçilmezimmm

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:25.