IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Berru


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Haziran 2020, 10:38   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlarına Göre Etrafa Mutsuzluk Yayan Çiftler

Aslan & Yengeç

Kimyaları ilk başta tutsa da ilişkileri gerçek hayatta patlıyor! İlişkisinde güvende hissetmeyi arzulayan, yeri geldi mi sarılıp ağlayabileceği, kendi iç dünyasıyla bağlantı kurmak isteyen Yengeç, Aslan için resmen sinir bozucu! İçsel uyumsuzlukları, başlarda süper giden ilişkilerinin çalkantılı olmasına, hatta sertleşip sürekli tartışmalara, kavgalara zemin hazırlar. Aslan, yorumları ve dürüstlüğü ile aşırı hassas ve içe dönük olan Yengeç’i kırar geçer. Tüm bunları farkında olmadan yapar, ancak bir noktadan sonra Yengeç’in duygusallığı ve kırılganlığı Aslan için çekilmez olur. Yengeç her ne kadar canı yandığını, acı çektiğini dile getirse de, bir süre sonra Aslan’ı tekrardan affeder. Zamanla, bir savunma mekanizması olarak saldırganlık geliştirirler ve ilişki tam ortadan çatlamaya başlar!

Başak & İkizler

Bu ilişkinin en temelinden, en basit halinden başlayalım! Birbirlerine karşı sürekli olarak yanlış mesajlar veriyor, kafa karıştırıcı sinyallere maruz kalıyor ve ortak olmayan bambaşka hayalleri yaşıyorlar! Her iki burç da son derece rasyonel olsa da Başak gerçekçi kelimesinin sözlük anlamıdır. Bu hedefleri ve hayalleri gerçekçi olmalıdır ve bu sırada detaylarda yaşar ve çalışkanlığı ile bambaşka bir dünyaya dalar! İkizler ise Başak’a göre çok daha neşeli ve havaidir, onun yanındayken pek de gerçekçi değilmiş gibi algılanabilir. Başak gibi endişelenmez ve “işler bir şekilde yoluna girer” diye düşünebilir. Ayrıca eleştirel Başak, kararsız İkizler’i bir süre sonra ani karar değişikliklerinden dolayı eleştirmeye başlar ve sakinliği ile İkizler’i kendinden soğutur, hatta zamanla kızdırmaya başlar!

Terazi & Boğa

Venüs yönetiminde olan bu iki burç, aslında bazı açılardan birbirlerine benzerler, bu yüzden ilişkilerinin sorunsuz yürüyeceğini düşünürler! İkisini de hayatında huzur ve uyum ister, ikisi de estetiğe düşkündür ve güzel olan her şeye bayılırlar. Ancak Boğa’nın ilişkide ihtiyaç duyduğu güçlü sadakat, sosyal kelebek Terazi için kısıtlaıcı görünebilir. Biri toprak, diğeri hava grubuna ait olduklarından ilişkide sadakat ve güven anlayışları ve birbirlerinden beklentileri farklıdır. Özellikle Boğa’nın sahiplenici tarzı Terazi için zorlayıcı olabilir.

Akrep & Balık

Zodyak’ın iki duyguya dayalı burcu Akrep ve Balık! Evet, ikisi de aşırı duygusal, ancak özellikle ilişkilerde duygusallıkları hiç de benzer değil. Akrep duygularını yoğun olarak yaşamayı, derinden hissetmeyi sever. Balık ise duygularını yumuşak bir şekilde yönlendirmekten hoşlanır. Tamamen duygularına göre yaşayan, teslimiyetçi ve kendine acımaya eğilimli Balık, kendi ayakları üzerinde sağlam bir şekilde duran, her zorluğun üstesinden tek başına gelmesi gerektiğini düşünen Akrep’e fazla mıymıy gelmeye başlar. Akrep çoğu zaman fazlasıyla kontrolcü davranır, Balık ise akışta sürüklenen karakteri ile Akrep’e fazla kırılgan ve naif görünür. Balık özgür hissetmek istediğinde Akrep’in kıskançlığı tutar ve aralarında bir dizi sorunlar yaşanmaya başlar. Sonrası mı? Kaçınılmaz son!

Yay & Yengeç

Doğası gereği evcimen olan Yengeç, tüm zamanını evde sevdikleriyle geçirmek ister. Yay ise tam anlamıyla bir seyahatkolik! Yepyeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler denemek ve olabildiğince dünyaya yayılmak ister. Tam da bu özellikleri yüzünden bol bol tartışma içine giren Yay ve Yengeç çifti, bir türlü dengeyi koruyamaz ve sürekli birbirlerinin zıttı olan şeyleri talep eder. Yengeç evde takılmak isterken, Yay gezelim görelim kafasına girer. Yay için cinsel tatmin daha önemliyken Yengeç duygusal olarak bağlanmak ister! Aslında ikisi de bir şekilde birbirlerini önemsemeye eğilimliler, bu yüzden gerçekten işe yaramayacağını bilmelerine rağmen, ilişkiyi yaşamaları gerekir. Uzun vadeli salya sümüğe neden olan şey de budur: Duyguları aşınsa da yıllar boyu ilişkiyi sürdürmeye çalışırlar!

Oğlak & Kova

Bazen burçlar ne derse desin o ilişkiyi yaşamak, aşkı hissetmek, sevmek ve sevilmek istiyor insan. Çevremizdekiler aslında hiç birbirimize uygun olmadığımızı söyleseler de; inat ediyor tam tersini kanıtlamaya çalışıyoruz! Hal böyle olunca dışarıdan etrafa mutsuzluk ve zehir saçan çiftler gibi görünüyoruz. Üstelik yine sadece kendimize bunu yapıyor, boşu boşuna mutsuz oluyoruz! Bak bakalım hangi çiftlerin yanına yaklaşılamıyor, kimi diliyle, kimi bakışlarıyla yılan gibi zehirliyor!


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 16 Haziran 2020, 10:43   #2
Standart

Hepsini ayıralım;sopali

________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 
Alt 16 Haziran 2020, 10:47   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yengeç te herkesle mutsuzluk yayıyo mübarek

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 28 Mart 2022, 07:15   #4
Standart

Başak & İkizler

Bilmiyordum, dikkat etcem.

 
Alt 28 Mart 2022, 08:05   #5
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hiç oğlak sevgilim olmadı
Muhtemelen olsa da mutlu olamazdım
Bildiğim her oğlak çok durgun sert soğuk
Muhakkak sıkılırım
İlişki de heyecan olmalı zaman zaman da

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:31.