IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 14:25   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlişki Koçluğu Alanında Kariyer Yapabilecek 4 Burç!

Hani bazı anlar olur ya; yıllarca hayal ettiğin kişiyi bir türlü bulamazsın, daha iyisi için burun kıvırdığın kimseler için pişmanlık duyarsın, çok sevdiğin kişiye nasıl yaklaşacağını bilemezsin ya da işlerin çığırından çıkmaya başladığı bir ilişki içerisinde her şeyi nasıl tekrar rayına oturtacağını çözemezsin… Hepsi de herkesin hayatında en az bir kez tattığı durumlar. Peki, nasıl oluyor da sen düşünmekten kafayı yiyecek gibi olurken başkaları şak diye doğru yolu buluyorlar? Biz söyleyelim, çoğu profesyonel destek alıyorlar. Uzun soluklu ilişkiler için ideal kişiyi buluyorlar, buluşmalarda nasıl davranacakları konusunda taktik alıyorlar, mesajlarına nasıl yanıt vereceklerini yine profesyonellerin ağzından duyuyorlar. Kimlerden mi bahsediyoruz? Pek tabii ilişki koçlarından! Postmodern çöpçatanlar olarak da tanınan profesyonel ilişki koçluğu için bazı burçlar doğuştan şanslı. Sence bu alanda kariyer yapabilecek 4 burç hangisi?


En Büyük Referansı Kendi Olan Terazi

Kim ne derse desin Terazilerin arkadaş ilişkilerindeki rolü er ya da geç ilişki koçluğuna eviriliyor. Kimileri çöpçatanlığına güvenip kendilerine birini ayarlamasını istiyor, kimileri sevgilisiyle yaşadığı sorunlar için onun tavsiyesine başvuruyor, kimileri ise mesajlaşmalarını bile ona emanet ediyor. Hatta ondan talep edilmesine bile gerek yok, çoğu kez kendisi alır eline telefonu arkadaşının söyleyemediklerini pat pat söyleyiverir. En nihayetinde en büyük referansı yine kendileri. Ah ah bugüne kadar neler gördü geçirdi. Bunlar ne ki?


Baştan Çıkarma Sanatının Sırlarını Bilen Akrep

Akrepler, söz konusu kendi ilişkileri olduğunda ser verip sır vermese de başkalarının ilişkileri konusunda saatlerce konuşabilir. Kaldı ki yakın uzak demeden herkesin onun ilişki tavsiyelerine kulak vermesi boşuna değil. Yolunda gitmeyen şeylerin ne olduğunu tek bakışta anlar, ilişkide gelecek görüyorsa en doğru reçeteyi sunar. Sevdiği kişiye bir türlü açılamayanlar ya da flört aşamasında takılı kalanlar için de karşısındakinin hislerini en doğru yorumla açıklayabilir. Daha ileri gitmek isteyenler için de üzerine master yaptığı baştan çıkarma sanatının sırlarını verir. Sonrası onlara kalmış!


“Dost Acı Söyler” Deyiminin Vücut Bulmuş Hali Başak

Hepimizin hayatında olmuştur, çoktan yitip gitmiş bir ilişkinin peşinde savrulup durduğumuz zamanlar ya da karşımızdaki tarafından bir türlü sevilmediğimizi kabullenemediğimiz anlar… İşte böyle anlarda başkaları “Sıkma canını, o da seni seviyor, kuruntu yapıyorsun” diye avuntulara başvurabilir. Bir Başak ise asla! Gördüğü gerçekler ne kadar acı da olsa karşısındakine doğruca söyleyiverir. Dışarıdan mükemmel görünen bir ilişkide eksiklerin, hataların neler olduğunu da çekinmeden ifade edebilir. Sonuçta mükemmel bir ilişki için nerede hata yapıldığını da bilmek gerekir.


Flörtözlüğün Kitabını Yazmış İkizler

Herkes arkadaş ortamlarında, internette, orada burada birileriyle tanışıyor. Sohbeti ilerletebilmek, samimiyeti yakalamak ya da ilişkiyi flört aşamasına taşımak ise herkese nasip olmuyor. Zira o evreye geçebilmek önemli bir yetenek gerektiriyor. İkizlerin üstün iletişim kabiliyeti gibi! Nerede iletişime geçilmeli, hangi konulardan bahsedilmeli, sohbet sıkıcı bir hal aldığında ortam nasıl şenlendirilmeli… Hepsini bilir. Bu da İkizleri ilişki koçluğu alanında en güvenilir burçlardan biri haline getirir.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:41.