IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 14:24   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlk Buluşmanın Sıkıcı Geçmesi Çok Muhtemel 3 Burcu Açıklıyoruz!

Bir ilişkinin olup olmayacağını belirleyen en önemli şey ilk buluşmadır. Hele de uzun zamandır hayatında kimse yoksa bu buluşmayı ince eleyip sık dokuyor olman, kafanda büyütüyor çok normal karşılanır. Karşındaki ile olan uyumun, ona dair ilk izlenimin, aranızda kimyanın olup olmaması senin ölçüp tartacağın şeyler. Ama bunlar seni korkutup kaçırmasın. Bakman gereken bölümler aslında çok basit. Mesela ortak noktalarınız var mı? Konuşurken gözlerinin içine bakıyor mu? Seninle konuşurken, sana açılırken samimi mi? Doğru zamanda doğru soruları soracak kadar zeki mi? Seninle aynı zevkleri paylaşıyor mu? Hayatın hangi yollarından nasıl geçmiş? Ve en önemlisi o sana bunları anlatırken, sen onun yanında sıkılıyor musun? Hal böyleyken biz de sana bir iyilik yapalım dedik ve ilk buluşmanın senin için sıkıcı geçmesi muhtemel üç burcunu belirledik. Şimdiki yazımız, sana kimlerle çıkacağın ilk buluşmanın senin için sıkıcı geçebileceğini anlatıyor. Ona göre tedbirini al ve beklentini yükseltme. Hazırsan, gel başlayalım!


Evi, Mabedi Olan Boğa Burçları

Bir Boğa burcu, pratik ve evini seven bir birey olduğu için ilk buluşmada evde film izleyip, dışarıdan yemek sipariş etmek isteyecektir. Ama bu sana onun cimri olduğunu kesinlikle düşündürmesin. Boğa burcu maliyeti iyi hesaplar, parasını iyi korur ama bu onun para harcamaktan kaçındığı anlamına gelmez. Aksine lükse ve rahatına oldukça düşkündür. O, keyfine düşkün bir birey olduğu için sadece sana kendi doğal ortamını göstermek ve seni o ortamda tanımak ister. Rahatsız olacaksan tabii ki bu teklifi değiştirebilir ya da kibarca reddedebilirsin.


Heyecanlandıkça Daha Çok Konuşan İkizler Burçları

Eğlenceli oluşundan sual olunmayan İkizler burcu insanları, her ortamın sevilen ve aranan isimlerindendir. Yalnız geveze olmalarını da unutmamak gerekir. Çekingen ve çok konuşmayan biriysen, İkizler burcu ile olan ilk buluşman felakete dönüşebilir. Konuşkan İkizler burcu insanı, seni tanımak için çok soru soracak, geçmişini çok didikleyecek ve durmaksızın konuşacaktır. Sen sustukça, oluşan sessizlik onu gerekecek ve daha fazla konuşmaya, daha fazla soru sormaya başlayacaktır. O bıcır bıcır hali sana çekici gelmiyorsa, sen yol yakında bu işi bir daha düşün deriz biz!


İlk Buluşmada Bile Kurallarını Esnetmeyen Oğlak Burçları

Herkesin olduğu gibi, sorumluluk sahibi Oğlak burçlarının da kendince kriterleri ve eğlence şekilleri vardır. Ancak temkinli Oğlak burcu için kendi zevkine uygun bu eğlence şekilleri bile ilk buluşma için biraz fazladır. Onun için profesyonel görünüm çok önemli olduğu için ilk etapta saygın ve olgun bir imaj çizmeyi arzulayacak, bu nedenle de tüm bu ilk buluşmanın detaylarının bile yetişkinlere uygun şekilde, düşünceli ve sorumlu şekilde planlanmasını isteyecektir. Bu kadar talepkâr bir ilk buluşmaya gitmek isteyen varsa, tutmayalım biz!


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:56.