IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2022, 20:06   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Koç Burcu: “Seni Seviyorum, O Zaman Benimsin!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Cesur Koç burcunun alevi, bazen onu, seni, beni, hepimizi yakacak büyük bir yangına dönüşebiliyor. Bu kimi zaman iyi bir şey olabiliyor ama kimi zaman çok buyurgan ve kısıtlayıcı bir hale gelebiliyor. İlk zamanlarda hoşa giden “sen benimsin”ler gereksiz kıskançlıklara, lüzumsuz tartışmalara ve üzücü ayrılıklara neden olabiliyor. Sen sen ol, kimsenin kimsenin olmadığı konusunda Koç burcuyla anlaşmadan bir ilişkiye başlama!

Boğa Burcu: “Bana İyi Davran, İsteklerim Asla Bitmeyecek!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Güvenilir Boğa burcunun, sahiplenici tavırları bir süre sonra etrafındaki herkesi bezdirecek bir hale gelebiliyor. İlk zamanlarda hoşa giden bu sahiplenmeler bir süre sonra buyurgan tavırlara dönüşebiliyor. Sürekli ilgi isteyen Boğa burcunun, herkesi annesi gibi görmesi sonucu asla bitmeyen nur topu gibi istekleri artarda doğmaya başlıyor. Keyfine düşkün oluşu kendi rahatından ödün vermeyişi ve hareketsizliği bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor!

İkizler Burcu: “Beni Sevdiğin Kadar Belki Ben De Seni Bir Gün Sevebilirim!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Hareketli İkizler burcunun sürekli hareket halinde olması ilişkinin başlarında ilişkiyi başlatan hatta biraz daha ileride ilişkiyi hayatta tutan şey olabiliyor. Ancak bu hareket, bu kaçan kovalanır hali bir süre sonra yorucu olabiliyor. Çünkü onu kovalamaya başladıktan sonra bunun sonsuz bir döngü olduğunun anlaşıldığı döneme giriliyor. Sürekli olarak “bir gün beni sevebilir” umuduyla yürünen yollar yorucu olmaktan başka bir işe yaramayabiliyor.

Yengeç Burcu: “Kalbimi Kırarsan, Benim İçin Ölürsün!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Duygusal Yengeç burcunun içtenliği, anaçlığı, merhameti ve etrafına yaydığı sevgi enerjisi, ilişkinin başlarında ona âşık olunmasına neden olan özellikleri oluyor. Ancak bu duygusallık, bu duygu yoğunluğu zamanla hassaslığa ve alınganlığa evrildiğinde yanındakiler kaçmak için yer aramaya başlıyorlar. Sürekli olarak ağzından çıkanları yanlış anlama potansiyeline sahip birinin etrafında kalmak ve onu sevdiğine inandırmaya çalışmak gerçekten oldukça zor olmalı!

Aslan Burcu: “Beni Seviyorsun, Bu Yüzden Benim İçin Bir Şeyler Yapmalısın!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Lider ruhlu Aslan burcuna âşık olmanın da diğer burçlarda olduğu gibi bazı bedelleri var. Her ne kadar ilişkinin başında bu sürünün başında olması hali seksi gelse de ilerleyen zamanlarda böyle olmaktan çıkıyor. O eğlenceli, etkileyici, sıcakkanlı Aslan burcu kişisi gidiyor yerine sürekli olarak sürüsünü de düşünen, burnu düşse eğilip almayan ve istekleri asla bitmeyen bambaşka bir kişi geliyor!

Başak Burcu: “Bana Mükemmeli Ver, Seni Olduğun Gibi Sevemem!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Becerikli Başak burcu ilişkinin en başından beri her şeyin en iyisini ister. Pragmatist yani fayda odaklı olduğunu bildiğimiz Başak burcunun bu halleri ilişkinin başında dikkat çekmez. Çünkü ilk zamanlar kimsenin kafası bu tarz şeylere takılmaz. Ancak ilişki devam ettikçe pinpirikli halleri armaya başlar, her şeye bir kulp bulur, eleştirilerin sonu gelmez. Başak burcu bu sonuçta, terki diyar etmektense devenin ayağına güdülüp de gelmesini ister. Öyle herkesi olduğu gibi kabul etmez.

Terazi Burcu: “Seni Seviyorum Ama Bunu Garanti Edemem”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Şık ve çekici Terazi burcunu görüp de beğenmemek pek olacak iş değildir. Onun o güzel sözleri, ölçülü yaklaşımları, kibarlığı, gönül çelen hareketleri karşısında aciz düşmek oldukça normaldir. Beğendiği kişiyi bir güzel tavlar, pamuklara sarıp sarmalar. Sever de aslında fakat bunu asla garanti etmez, edemez. Ne yapsın o da gönlü geniş biraz. Ne demişler hatasız kul olmaz…

Akrep Burcu: “Fena Değilsin Ama Ben Daha İyisini Arıyorum!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Gizemli Akrep burcunun ne düşündüğünü ne hissettiğini bilememek bir yere kadar çekici gelebilir. Ancak zaman ilerledikçe bu durum can sıkıcı bir hale gelebilir. Akrep burcunun en iyisini hak ettiğine dair düşünceleri su yüzüne çıktığında sana olan ilgisi de bir anda azalabilir. Sakın kendi değerin hakkındaki düşüncen değişmesin, şoku atlat ve arkana bakmadan yoluna devam et!

Yay Burcu: “Seni Seviyorum Ama Diğerlerini De Seviyorum!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Özgürlüğüne düşkün Yay burcunun bu kaçışları başlarda çok tatlı gelebilir. Beraber yapılan kaçamaklar, çıkılan tatiller, uzaklara gitmeler, yakınlarda kaybolmalar çok güzel göz boyayabilir. Ancak zaman biraz ilerledikçe Yay burcunun özgürlüğünü hiçbir konuda kısıtlamak istemediği ortaya çıkabilir. Bu durum başkalarıyla da yapılan tatiller olarak kendini gösterebilir.

Oğlak Burcu: “Seni Seviyor Olmam Seni Yargılamamama Engel Değil!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Oğlak burcunun dürüstlüğüne vurulduysan geçmiş olsun! Bu çok hoşuna gidebilir, elbette çok güzel bir özellik bu konuda aksini beyan edemeyiz. Ama bu dürüstlük, ileride yapacağın her en ufak hatada ÇAT diye karşına çıkacaktır. Senin yaptığın her şeyi inceleyecek ve bulduğu kusurları seninle açık açık paylaşmaktan çekinmeyecektir.

Kova Burcu: “Bir Gece Ansızın Buz Gibi Soğuyabilirim Senden!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Özgür ruhlu bir diğer burç olan Kova burcu, aşk konusunda en zor anlaşılan burçlardan biridir. Bugün buradadır, seninledir, her şey çok iyi gider. Ancak sabah uyandığınızda yanında aynı kişiyi bulamayabilirsin. Bir anda sana sarılırken, diğer anda sana mesafeli davrandığını, soğuk ya da tuhaf davrandığını görebilirsin.

Balık Burcu: “Beni Sonsuza Kadar Çok Sevmelisin!”

Burçların Aşktaki Gizli Kişilikleri Neler Diyor?

Balık burcunun bir anda ve tüm gücüyle bağlanması, flört döneminde çok hoşuna gidebilir. Daha ilk buluşmada bile sana uzun süreli bir birlikteliğin hayallerini kurduran bu kişi, çok uzağa bile gitmeden henüz ikinci haftadan evlenme teklifi ederse ne yaparsın? Sana bağımlı hale gelirse? Peki ya seni her şeyden fazla sever ve her an yanında olmak isterse? Bunlara hazır mısın?

alıntıdır.
________________

 
Alt 28 Mayıs 2022, 20:40   #2
Standart

Balık Burcuyum Burcumun özelliklerini taşıyorum


________________

Ya Sev Ya Terk Et

 
Alt 28 Mayıs 2022, 20:43   #3
Standart

En iyisi benim olsun tabii .p

 
Alt 28 Mayıs 2022, 20:52   #4
Standart

Yengeç Burcu: “Kalbimi Kırarsan, Benim İçin Ölürsün!”
geber (:

________________

No MoRe DramA
 
Alt 01 Haziran 2022, 07:12   #5
Standart

Başak Burcu: “Bana Mükemmeli Ver, Seni Olduğun Gibi Sevemem!”

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:25.