IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By GuPSe


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2022, 20:51   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Koç Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Her insanın süper kahramanı olmak yerine bazı şeyleri oluruna bırakıp, herkesi olduğu gibi sevmeyi denemek senin için iyi olabilir. Başka biri için kendini ortaya atıp, onun adına savaşmaya kalkışmamalısın. Doğan gereği tam anlamıyla savaşçı olabilirsin ama bazı kişilerin kendi başına mücadele etmesine izin vermelisin.

Boğa Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Her öpücüğün sonunda havai fişekler patlamayabilir benden söylemesi sevgili Boğa &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet, tutku inanılmaz bir şey, ama maalesef aşk her zaman gökkuşağı ve kelebeklerle dolu değil. Hepimiz her an mutlu, şaşırtıcı maceralarla dolu ve muhteşem bir aşkı yaşadığımızı hissetmek istiyoruz, ama aşk bazen can yakıyor, bazen de dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Zaten harika olan da tüm bunların bir araya gelmesiyle oluşan duygu aşk. Kendini ve karşındakini bu karmaşanın içinde de sevmeyi öğrenmek sana iyi gelecektir.

kizler Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Hepimiz gerçek mutluluğu arıyoruz, ama senin karar verme aşamasında önüne çıkan fırsatları, mutluluğu kaçırabildiğini görüyorum. Sıklıkla fikir değiştirmek, en yeni olanın peşinde koşma arzusu günlük hayatını ve çevrendeki harika dostlarını ikinci plana atmana sebep olabilir. Daha kararlı olmaya çalışman ve şu anda sahip olduğun güzelliklere, her zaman yanında olan dostlarına odaklanman sana iyi gelecektir! Mutluluğu çok daha derinden hissedeceğin kesin, benden söylemesi:)

Yengeç Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Aşktan kaçma sevgili Yengeç! Kendini aşka kapalı tutmaya devam etsen de ne yaparsan yap o elbet seni bulacak. Hepimiz aşktan incinebiliyoruz, ama kendimizi güzelliğinden alıkoymuyoruz! Çok hassas olduğun doğru, o yüzden karşındaki insana bu tarafını fazlasıyla yansıtabilirsin. Başkalarının seni sevmesine izin verirsen, hassas doğana hayran kalacak kişilerle karşılaşacaksın ve aslında o kadar da korkutucu olmadığını göreceksin. Unutma, aşk her zaman kazanır!

Aslan Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Sahip olduğun her şeyi ortaya koyarak çok tutkulu bir şekilde âşık oluyor ve seviyorsun. Karşılığında da sevgilinin seninle aynı özveride olmasını bekliyorsun. Ama bu kimi zaman tam istediğin gibi olmayabilir. Aşkı herkes farklı şekilde yaşar, o kelimeler ile tanımlanamayacak kadar özel ve farklıdır her bir insan için. Lütfen, karşındaki kişi senden farklı seviyor diye seni sevmiyor düşüncesine kapılma.

Başak Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Sana aşka devamlı mükemmeli arayıp kendini yıpratmaktan artık vazgeçmeni tavsiye edeceğim. Çünkü o aradığın kusursuzluğu tam olarak birinde bulamayabilirsin ama farklılıkları olan biriyle çok mutlu olabilirsin, yaşamadan bilemezsin. Belki de onu zaten öyle olduğu için sevecek ve benzersiz olduğu için senin gözüne daha da çekici gelecek! Unutma, hepimizin kusurları var ve maalesef tam olarak mükemmel diye bir şey bulunmamakta.

Terazi Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Aşkta taviz vermenin kitabını yazan kim deseler sanki seni gösteririm sevgili Terazi! Elbette ilişkinin huzurlu ve mutlu devam edebilmesi için doğru ya da yanlış olsa da bazı zamanlarda alttan almak ya da taviz vermek gerekebilir. Hepimiz de böyle yapıyoruz zaten. Fakat aşkın, her şeyi koşulsuz şartsız kabul etmek olmadığını da bilmen iyi olabilir. Aşkın doğasında eşitlik olması, ilişkiyi daha da güçlendirecektir. Bu yüzden bunu fark ederek ilişkinizi biraz daha dengelemek iyi olacaktır.

Akrep Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Aşkın olmazsa olmazlarından biridir güven. Ama sadece karşı tarafa güvenmek yerine kendimize olan güvenimizi de artırmalıyız. Sezgilerine, onların seni nereye götürdüğüne güvenebiliyorsan ve gözün kapalı onun yolundan devam edebiliyorsan, sevgiline de güvenebilirsin! Tabii ki aşk yolunda yanlışlar ile karşılaşabiliyor, canımız yanabiliyor, ancak bu herkesin aynı olacağı anlamına gelmiyor. Bu yüzden dimdik ayakta dur, kendine güven ve hayatına girmesini istediğin kişiye de güven. Sonrasında her şey yolunda gidecektir.

Yay Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Sevgili Yay burcu, aslında hiç de hoşuna gitmeyecek biri için fazlaca çaba, zaman harcamak yerine çok seveceğin ve sevileceğin bir ilişkiye başlamaya ne dersin? Ne kadar harika ve inanılmaz biri olduğunu sen de biliyorsun. Bu yüzden karşılıklı olarak birbirinizi çok seveceğiniz bir ilişki hak ediyorsun! Bırak, aşkı kovalama ve hazır olduğunda o seni bulsun. Yani akışına bırak. Peşinden koşmak yerine seni arayan büyük aşkı bekle!

Oğlak Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Kalbinin etrafında çitlerle örmekten vazgeç! Bir gün, hiç beklemediğin biri o çitleri aşacak ve yumuşak kalbine doğru yol alacak. Hayatını dilediğin gibi sevmeye bırak ve güzel hissettiğin sürece kendini geri çekme. Kısacası şu anı yaşamaya özen göster, akışına bırak ve tadını çıkar! Unutma ki, en büyük aşk hikayeleri onu beklemeyip aramadığımız zaman başlıyor! Tamamen sürpriz bir şekilde.

Kova Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Âşık olduğun zaman özgürlüğünden ve cesaretinden fedakârlık yapman gerekiyor gibi hissediyorsun. Ama bence hiç de öyle değil! Bekar da olsan, ilişkin de olsa her zaman içinden geldiği kadar cesur ve bağımsız olabilirsin. Hem özgürlüğü hem de sevgiyi hayatında birleştirebilir, huzurla yaşayabilirsin. Özel biriyle tanıştığın zaman özgürlüğünde fedakârlık edeceğini düşünerek, o kişiyi hayatından uzaklaştırmadan önce tekrardan düşünmelisin!

Balık Burcunun Aşk Hakkında Öğrenmesi Gerekenler

Aşk Hakkında Öğrenmen Gereken Ders, Burcunda Saklı.

Seviliyor olmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir, ama unutmaman gereken bir şey var; o da yalnız olsan bile içinde bir sanat eseri taşıdığın! Aşk, seni iç hesaplaşmalarından, duygusal buhranlarından kurtaramaz. Kusurlarını aşk düzeltemez ya da zorlu mücadelelerini aniden yok edemez. Sadece destek olur. Ama öyle bir destek olur ki seni motive eder ve bir kaplan gücüne sahip olursun!

alıntıdır.
________________

 
Alt 20 Mayıs 2022, 07:13   #2
Standart

Vallahi mükemmeli aramıyorum, o gelip buluyor hdksj

 
Alt 20 Mayıs 2022, 08:03   #3
Emektar
GuPSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aşktan kaçma sevgili Yengeç!


Peki .) Bul beni aşk

 
Alt 24 Mayıs 2022, 15:22   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başka biri için kendini ortaya atıp, onun adına savaşmaya kalkışmamalısın.

Söz veremem ;d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:44.