IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Beyaz Eşya & Görüntü Sistemleri Beyaz Eşya, Ses Sistemleri ve Görüntülü Sistem Ürünleri ile Yenilikleri Hakkında ki Gelişmelerin Yer Aldığı Alan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2022, 19:22   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İnce İkincil Dikey Monitör: TL Portrait Display

Bir Japon şirketi, ince ve uzun bir yapıdaki ikincil bir bilgisayar monitörünü duyurdu. Daha önce benzer bir ürün sosyal medyada dolaşıyordu ve şaka gibi görünüyordu, ancak bu teknoloji dünyasında yeni bir trend olabilir.

Thanko kısa süre önce TL (Timeline) Portrait Display isimli ekranını 11.200 ¥ (yaklaşık 100 dolar) fiyatla birlikte tanıttı. Bu HDMI aracılığıyla bir PC veya dizüstü bilgisayara bağlanan, mikro USB üzerinden güç sağlayan 7,9 inçlik (70 x 208 mm) bir ekran.

Kasım ayında Elsonic’in 420 x 1920 çözünürlüklü EK-MD088 modeli benzer bir şekil ve amaçlı ortaya çıkmıştı. Thanko’nun monitörü ise 480 x 1280 piksel ile biraz daha düşük çözünürlüğe sahip, ancak 30 dolar daha düşük fiyatla satılıyor. Elsonic yatay kullanım ile ilgili hiçbir şey açıklamamıştı, Thanko’nun ürün sayfasına göre ekranı yatay olarak kullanmak mümkün.

Thanko’nun tek dezavantajı ise Mac işletim sistemini resmi olarak desteklememesi ve ekran teknolojisi hakkında hiçbir bilgi bulunmaması. Ayrıca bir stand ile gelmiyor ve bir telefon standıyla kullanılabileceği söyleniyor.

Bu alışılmışın dışında görünen ekranların en iyi avantajı fiyatları ve kolay tanışabilir olmaları. Özellikle bir dizüstü bilgisayarla kolayca taşınabilir ve bazı kullanım amaçları için faydalı olabilir.



İnce İkincil Dikey Monitör: TL Portrait Display


alıntıdır.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:22.