IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Beyaz Eşya & Görüntü Sistemleri Beyaz Eşya, Ses Sistemleri ve Görüntülü Sistem Ürünleri ile Yenilikleri Hakkında ki Gelişmelerin Yer Aldığı Alan

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2022, 19:16   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart En Ucuz Samsung MicroLED TV 80.000 Dolardan Başlıyor

Televizyon teknolojileri son yıllarda büyük gelişmeler kaydederken bulut oyun desteğinin yanı sıra panel teknolojilerinde önemli ilerlemeler kaydedildi. Örneğin MicroLED, OLED’in tüm özelliklerini dezavantajlarından yoksun bir şekilde sunuyor. Ne yazık ki bu ekranların fiyatı halen çok yüksek. Samsung’un en ucuz modeli ise 80.000 dolardan başlıyor.

Samsung, tabiri caizse zengin müşterilere yönelik 146 inçlik modüler MicroLED TV The Wall’u CES 2018’de tanıtmıştı. 292 inçlik 8K versiyon ise bir yıl sonra tanıtıldı

Teknoloji devi 70 inç boyutunda daha küçük, modüler olmayan bir MicroLED televizyon yaratmayı amaçlamıştı, ancak görünüşe göre 89 inç, 101 inç ve 114 inç boyutlarında daha büyük modeller oluşturma planlarından vazgeçti.

Güney Koreli teknoloji sitesi The Elec şimdi Samsung’un en ucuz 89 inçlik modelinin fiyatını 80.000 dolar olarak belirlediğini bildirdi. Bu evinizin duvarını yeterli şekilde kapsamıyorsa, 114 inçlik TV tam 100.000 dolara mal olacak. 101 inçlik bir model de var lakin fiyatı belirtilmedi.

Bu fiyatlar çoğu insan için TV’leri erişilemez hale getirirken, Samsung’un geçen yıl piyasaya sürdüğü ve yaklaşık 141.000 dolara mal olan 110 inç MicroLED TV’ye göre hala çok ucuz. Fiyat düşüşü, televizyonun baskılı devre kartlarını kullanmasına bağlanıyor. Ayrıca 2022 versiyonların ise üretimi daha ucuz olan gelişmiş düşük sıcaklıklı polikristal silikon (LTPS) ince film transistörler (TFT) kullandığı söyleniyor.

Mikrometre boyutunda LED ışıklar kullanan MicroLED teknolojisi, OLED gibi kendi kendini aydınlatıyor, mükemmel siyahlar ve şaşırtıcı kontrast sunmak için kendi piksel yapılarından ışık ve renk üretiyor. Ek olarak, inorganik olduğu için OLED TV’lerden daha uzun ömürlü.

En Ucuz Samsung MicroLED TV 80.000 Dolardan Başlıyor

alıntıdır.

________________

 
Alt 08 Şubat 2022, 20:52   #2
Standart

Ne film izlenir bununla...

________________

Bize sözlerimizden çok, yüreğimizden anlayan gerek...

ACZ
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:50.