IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2023, 01:00   #1
Standart Feng Shui için Evde Bambu Bitkisi Nereye Konulmalı?

Evinize pozitif bir hava çekmenin basit bir yolu bambu bitkisine sahip olmaktır. Evinizdeki hemen hemen her odaya bambu koymak, aradığınız faydalı enerjiyi davet eder. Peki hangi odaya bambu bitkisi koyarsanız ne gibi faydalar sağlarsınız biliyor musunuz?



Mutluluk için Mutfağa Bambu koyun
Mutfak, bambuyu evde yetiştirmek için en iyi yerlerden biridir. Bambuyu aşağıdaki yerlere yerleştirerek mutfağınızı bir mutluluk mıknatısı haline getirin.Bambuyu, evinizin zenginlik ve refahı için mutfağın herhangi bir yerine koyun. Mutfağınızda yemek masanız varsa, o zaman şanslı bambuyu masa üzerine koyun. Yemek masası yoksa bambuyu dolap veya buzdolabının üstüne, durgun enerjinin birikebileceği yerlere yerleştirebilirsiniz.


Banyoda Bambu Negatif Enerjiyi Nötralize Ediyor
Feng shui’de bir banyo için en iyi yer, atık sudan gelen negatif enerjiyi nötralize etmektir. Bambu bitkisini klozetin arkasına, küvetin kenarına veya lavabo yanına koyun.


Ofisteki Şanslı Bambu Zenginliği Davet Ediyor
Ofisiniz para kazanma ve harcama işiyle ilgili gittiğiniz yer olduğundan, zenginlik ve refah enerjisini oraya çekmek çok önemlidir. Ev ofisinize özenle yerleştirilmiş bir şanslı bambu aranjmanı, odanın konumu ne olursa olsun refahı davet edecektir.


Bolluk Çekmek için Yemek Odası Masasına Şanslı Bambu Koyun
Yemek odası aile bolluğunun olduğu yerdir ve şanslı bambu bu enerjiyi ikiye katlayabilir. Bunu başarmak için, yemek masasının merkezinde şanslı bir bambu bitkisi koyun.


Yatak Odasına Şanslı Bambu Yerleştirmeyin
Bir feng shui yatak odasının amacı, huzurlu bir rahatlama ve dinlenme duygusunu sağlamaktır. Şanslı bambu, güçlü bir enerji taşıyıcısıdır. Bu rahatlatıcı alanda, chi’nin güçlü bir şekilde hareket etmesine neden olabilir ve güçlü enerji, uyku veya rahatlama için ihtiyacınız olan son şeydir. Bu nedenle, ne kadar cazip olursanız olun, bu alana bambu yerleştirmekten kaçının.


Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:21.