![]() |
| | Makale Ayarları | Stil |
| |
| | #1 |
|
Bu paylaşım bana Batuhan Kordel'in sıcak şarap şarkısını anımsattı. "Dayanamıyorum. Hayallerim çok ağır. Bana yardım et. Kime konuşsam sağır. Bana neler yazdırdın. Hiç farkında mısın?" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #2 |
| yüreğinize sağlık o kadar yakın hissettim ki yüreğinizi her bir satırı mükemmel 👍 1 | |
| |
| | #3 | ||
| Alıntı:
Teşekkür ederim ![]() Alıntı:
Teşekkür ederim 👍 2
________________ ![]() | |||
| |
| | #4 |
|
Kalemine yüreğine sağlık
👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyalist Gülüşlü Kadınlar devrim kokan erkeklere yar olmali. | |
| |
| | #5 |
|
Kalemine kalbine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! | |
| |
| | #6 | |
| Teşekkür ederim ![]() Alıntı:
________________ ![]() | ||
| |
| | #7 |
| Umutları siyaha boyanmış bir gökyüzü armağan edildi bize. Şimdi renkler bile yetersiz aydınlığa. Karanlığında boğulduğumuz ruhumuz Son kez direniyor yarına. Enfesssss .^^ 👍 1 | |
| |
| | #8 |
|
Aç perdelerin. Bizi anlamayan herkese inat biz yine yan yanayız Astrea. Sevilmek bize hiç yakışmadı belki ama Ateşler içinde yanmakta en iyisi biziz.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalemine yüreğine sağlık , harika bir şiir olmuş..Kalemin hiç susmasın canım 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 | ||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | |||
| |
| | #10 |
|
Güzelmis.. yüregine saglik canm💜
👍 1 | |