![]() |
Sevgili Astrea....
|
Ahhb Astrea Kuzgun yürekli, korkak düşünceli çiçeğim Mevsiminden önce açtı tüm dallarımız. Kış haşin geçti rüzgarında savrulduk. Şimdi baharı bekliyoruz. Son baharımızı... muhteşem dizeler emeğine sağlık pembe prensesim :opucuk: :romantik: |
Üzülme @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
her batan güneşin bir doğuşu vardır gecelere yıldız toplamayı başarabilirsin sadece kendi ışığına güven... :yildiz: |
Emeğine sağlık |
Bittim tükendim dediğin yerde seni tekrar ayağa kaldıracak olan yine sensin. Hayatında hep güzellikler yaşaman dileğiyle. Yüreğine kalemine sağlık :gul: |
Sarılsa geçecek tüm acılarım batıyor kabuklarıma. Kanıyorum. Kanadıkça daha çok acıyorum. Kendime kızıyorum küfürler savuruyorum. Sen yaptın senin yüzünden bu bitmeyen gözyaşı. Ağla üzül acı çek senin eserin bugünün diyorum. Dağılıyorum... Yine harika bir kadin yuregi ..Emegine Saglik. |
Kalemine yüreğine sağlık |
Bu paylaşım bana Batuhan Kordel'in sıcak şarap şarkısını anımsattı. "Dayanamıyorum. Hayallerim çok ağır. Bana yardım et. Kime konuşsam sağır. Bana neler yazdırdın. Hiç farkında mısın?" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
yüreğinize sağlık o kadar yakın hissettim ki yüreğinizi her bir satırı mükemmel :yildiz: |
Kalemine yüreğine sağlık |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:11. |