IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2021, 23:10   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Delta Varyantı, Girişte Oluşan 8 Kilometrelik Araç Kuyruğu Yüzünden Hala Bodrum'a Giremedi...




Delta Varyantı, Girişte Oluşan 8 Kilometrelik Araç Kuyruğu Yüzünden Hala Bodrum'a Giremedi...
Türkiye'nin dört bir yanından Kurban Bayramı tatili için Bodrum'a akın eden tatilciler nedeniyle ilçeye hala giriş yapamayan Koronavirüs Delta varyantında sinirler gergin. 11 günlük bayram tatili için dün akşam itibariyle yola çıkmaya başlayan tatilciler yollarda 8 kilometreye varan araç kuyrukları oluştururlarken, yoğun trafik yüzünden 6 saattir Bodrum girişinde bekleyen Delta varyantı için tatil şimdiden zehir olmuş durumda.
Mikrofonlara yaptığı açıklamada, "Yola çıktığımıza çıkacağımıza pişman olduk. Böyle giderse Bodrum'a varmadan en az 2 mutasyon daha geçiririm ben. Artık tatili de Gama varyantı mı yapar Sigma varyantı mı yapar bilmiyorum. Arabadan çıkabilsem buradan bulaşa bulaşa geri İstanbul'a dönücem. O noktaya geldim" diyen Delta varyantı, Türkiye'de ilk kurban bayramı tatili olduğu için acemiliğinin kurbanı olduğunu ve bir daha asla böyle bir hata yapmayacağını ifade etti.
Başarılı mutasyon, kalacağı otele vardığında kendisine gelmesinin en az 2 gün süreceğini ve ancak ondan sonra mesaisine başlayabileceğini belirtirken, "E dönüş trafiğine takılmamak için de 2 gün önceden yola çıkıcam zaten. Artık o aradaki 3-5 günde kime ne kadar bulaşabilirsem. Ha bana kalsa otel odasından çıkmam ama madem buraya kadar geldik bari bir şeyler yapalım düşüncesiyle. Yoksa heves meves kalmadı yani" diyerek evrimsel süreçte bir şekilde hayatta kalmayı başaracak kadar zeka sahibi olan hiçbir virüsün mecbur kalmadıkça bayramda bulunduğu konumu terk etmeyeceğini dile getirdi.
Son olarak ülkenin dört bir yanında bayram için yollara dökülen mesai arkadaşlarına da seslenen Delta, "İnşallah onlar daha rahat bir yolculuk geçiriyorlardır. En büyük temennim yine her zamanki gibi birbirimizla doyasıya kucaklaştığımız, önce geniş sofralarda, takriben 1 ay kadar sonra da yoğun bakımlarda bir araya geldiğimiz bayram gibi bir bayram olsun" sözleriyle tüm Türkiye'ye iyi bayramlar diledi.



zaytung.com

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:07.