IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2023, 09:29   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hatay'daki Gösterisinde 'Hastane Temeli'' Rolüyle Büyük Alkış Alan

Hatay'daki Gösterisinde 'Hastane Temeli'' Rolüyle Büyük Alkış Alan Beton Kütlesi, Bir Sonraki Temel Atma Töreni İçin Gaziantep'e Hareket Etti...

Hatay'daki Gösterisinde 'Hastane Temeli'' Rolüyle Büyük Alkış Alan
Hatay'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı temel atma töreninde sergilediği "Hastane Temeli" performansıyla izleyenlerden büyük alkış alan beton kütlesi, deprem bölgesi turu kapsamındaki bir sonraki gösterisi için Gaziantep'e hareket etti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Hatay'ın Defne ilçesinde dün Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törende "Hastane Temeli" rolünü oynayan beton kütlesi ise başarılı performansıyla öne çıkan isim oldu. Yaklaşık yarım saat süren gösterisinin sonunda ayakta alkışlanan beton kütlesi, Gaziantep'te katılacağı bir sonraki temel atma töreni için toparlanırken, kısıtlı zamanında basın mensuplarının sorularını da yanıtlamaya çalıştı.
Deprem bölgesi turnesi kapsamında oldukça yoğun bir programı olduğunu belirten beton kütlesi, "Önceki gün biliyorsunuz Kahramanmaraş'ta bir gösterimiz vardı. Onun öncesinde Adıyaman'da izleyicimizle buluştuk. Bugün de Hataylı betonseverlerle hasret giderdik. Günde ortalama bu şekilde 3 temel atma törenimiz var. Benimle birlikte rol alan demir filizi, tabela ve işçi rolündeki figüran arkadaşlarımızla birlikte hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Tabii biraz yorucu bir tempo ama bu tatlı bir yorgunluk. Günün sonunda seyircinin alkışları bize her şeyi unutturuyor" sözleriyle kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade etti.
Gaziantep'te bir toplu konut inşaatının temelini canlandıracağını belirten beton kütlesi, "Bunun yanında sürpriz bir performansımız daha olacak. Belki bir okul temeli olabilir, bir camii temeli olabilir. Onu da artık geldiğinizde görürsünüz" açıklamalarıyla merak uyandırırken, özellikle inşaat setkörüne yakın isimlerden gelen "Böyle temel betonu olmaz. Hiç gerçekçi değil" şeklindeki eleştirilerle ilgili olarak ises samimi yanıtlar verdi.
"Bunlar tabii bizim de kulağımıza geliyor. Motivasyonumuzu olumsuz yönde etkilemiyor dersek yalan olur ama neticede yaptığımız şeyin bir performans sanatı olduğunun da unutulmaması lazım. Gerçek bir temel olsam önce en az bir kaç ay nereye döküleceğimin, nasıl döküleceğimin fizibiletesinin yapılması gerekir. Bizim öyle bir zamanımız maalesef yok. Şurada seçime kalmış 50 küsür gün. Sonra daha önemlisi bunun en az 5 katı çimento ve demir lazım. E o ağırlıkla nasıl il il gezeceğiz? Nasıl turneye çıkacağız? Bunları da düşünmek gerekiyor" sözleriyle eleştilerin biraz daha insaflı yapılması yönnüde çağrıda bulunan beton kütlesi, amaçlarının gerçek bir temel olmak değil deprem bölgesindeki vatandaşlara moral vermek olduğunu bir kez daha hatırlattı.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:08.