IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2023, 09:28   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Muharrem İnce'den İddialı Çıkış: ''Bana oy vereceğini söyleyen AK Troller

Muharrem İnce'den İddialı Çıkış: ''Bana oy vereceğini söyleyen AK Troller ve bot hesapların yarısı sözünü tutsa %87'yle kazanıyorum...''

Muharrem İnce'den İddialı Çıkış: ''Bana oy vereceğini söyleyen AK Troller
23 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanlığı için adaylık iddiasını sürdüren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı.
Özellikle sosyal medyada yoğun bir ilgi gördüğüne dikkat çeken İnce, kendisine gaz verenlerin önemli bir bölümünün AK Troller ve bot hesaplar olduğu yönündeki iddialara "Olabilir. Hiç önemli değil. Neticede bu insanlar bana oy vereceğini söylüyorlar mı? Söylüyorlar. E hepsi de yalancı değil ya? 200 bin AK Troll destekçim olsa, 1 milyon da bot hesap kardeşlerimiz desek. Bunların yarısı sözünde dursa 3 milyon oy ediyor. O da demek ki en az %87'yle ilk turda bu işi bitiriyorum. Matematik ortada" sözleriyle yanıt verdi.
Aldığı "Yalnız bot hesaplar gerçek insan değil. Sanal karakterler. Oy hakları yok" şeklindeki yanıt üzerine oldukça sinirlenen İnce, "Benim seçmenime sanal diyecek adamın alnını karışlarım. Senin anal sanal! İnşallah seçildiğimde botların da oy hakkı olacak. Gençlerin önünü açacağız. Kim sanal kim değil herkes görecek. O sanal gençler like butonuna öyle bir vuracakları ki algoritma ağlayacak!" şeklinde sert bir yanıt veren İnce, masaya çıkıp bir süre dans ettikten sonra gelen etkileşimle sakinleşirken, 3 milyon oy alıp nasıl %87'yle seçileceğini ise şu sözlerle aktardı:
"Bal gibi de olurum. Diyelim ki 5. geldim. Önümdeki 2 kişi yarıştan çekilirse kim 1. oluyor? Ben olmuyor muyum? Yanlış mı hesaplıyorum? Bana çekil diyeceklerine benim önümdeki herkese çekil deseler hiç bunları konuşmuyor oluruz. Bana çekil diyenler niye sayın Erdoğan'a çekil demiyor? Buradan da kimlerin kimlerle iş tuttuğunu anlıyoruz zaten. Mesele değil. Bu muhalefeti de yeneceğiz. Hepsini yeneceğiz."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:59.