IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2020, 10:09   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eski Sevgilinizle Yeniden Görüşmeye Karar Vermeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Bir eski sevgiliyle yeniden görüşmenin cazibesiyle başa çıkmak, fırsat kolay kazanılsada zorlu bir iştir. Peki eski sevgilinizle yeniden görüşmeli misiniz?
Bir eski sevgiliyle yeniden görüşmenin cazibesiyle başa çıkmak, fırsat kolay kazanılsa bile zorlu bir iştir. Belki ilişkinin üzerinden biraz zaman geçti ve sizi iyi tanıyan biriyle kirli işler çevirmenin kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyorsunuz. Ya da belki içten içe tekrar birleşme umutlarınız var ve birkaç buluşmanın onu size geri getireceğini düşünüyorsunuz.

İnsanların eski sevgilileriyle takılmak için ürettikleri bahanelerin listesi oldukça renkli, ama geçmişinizi paylaştığınız kişinin koynuna girmeden önce bir kez daha düşünmek isteyebilirsiniz. Özellikle eğer ayrılığın üzerinden çok süre geçmemişse, eski sevgiliyle görüşmek ciddi duyguları tetikleyebilir. Aslında her ikinizin de hissettiklerini göz önünde bulundurursak bu çok da fena fikir sayılmaz – ama çoğu kişinin eski sevgilileriyle seks öncesi oturup beklentilerini tartışmadığını düşünürsek işlerin karışacağını tahmin etmek zor değil.

Eski sevgilinizle sevişmeden önce durumun karmaşıklaşmasını engellemek adına düşünmeniz gereken birkaç konu var.

1. Kendiniz Sorun: Neden?

Her şeyin bir sırası var, öncelikle eski sevgilinizle görüşmenizden ne beklediğiniz konusunda kendinize karşı dürüst davranmanız çok önemlidir.

Eğer zor bir dönemden geçiyorsanız ve başınızı yaslayacak tanıdık bir omuz arayışı içerisindeyseniz, eFlirt Müşteri Yöneticisi Krissy Dolor’a göre kolay yolu seçiyorsunuz. Dolor durumu şu şekilde açıklıyor: “Çoğu zaman eski bir sevgiliye dönmeyi isteriz çünkü bu bizi rahatlatır ve bilinmeyenden korkarız. Ama dışarda neler olduğunu bilmiyor oluşumuz, bunun bildiğimiz şeylerden (eski sevgilinizden) daha iyi olmayacağı anlamına gelmez.”

Yani gece çağrılarınız için eski sevgilinizi arayacağınıza biraz Tinder’a bakıp başka neler olduğunu keşfetmek bir alternatif olacaktır.

2. Eski Sevgilinizi Unuttuğunuzdan Emin Olun

Eskilerle yakınlaşmanın en büyük tehlikelerinden biri, çiftlerden birinin (veya her ikisinin de) diğerini tam anlamıyla unutamamış olmasıdır. Eğer buluşma teklifini yazdığınız mesajın gönder butonuna basmak üzereyseniz, eski sevgilinizin kalbini tekrar kazanmak için yol yapmıyor olduğunuzdan emin olun ki kendinizi daha büyük bir acıya sürüklemeyin.

Peki gerçekten unuttuğunuzu nasıl bileceksiniz? İlişki ve görgü uzmanı April Masini “Ayrılığı atlatma konusunda kendinize sorabileceğiniz en faydalı soru ‘Eski sevgiliniz en son ne zaman aklınıza geldi’ olacaktır. Eski bir sevgiliyi unuturken zamanla o kişiyi düşünme aralıklarınız uzayacaktır” diyor.

Yani kısacası eski sevgilinizi bir mekanda gördüğünüzde en son ne zaman onu düşündüğünüzü tam hatırlayamıyorsanız yeşil ışık yandı demektir.

Diğer yandan eğer hala sık sık aklınıza geliyorsa ve onu başka biriyle görme fikri sizi çıldırtıyorsa şimdilik eski sevgiliyle seks aşamasına gelmemişsiniz demektir.

3. Arkanıza Bakmayın

Bu noktada hala eski sevgilinizle görüşmek istiyorsanız yapın gitsin. Ama olur da sonunda tekrar birlikte olmanın nasıl olacağını hayal etmeye başlarsanız, bir önceki ayrılığınızın sebeplerini düşünmek için biraz zaman ayırın. Çoğu insan için bu alıştırma geçmişi geçmişte bırakmaya yardımcı olmaktadır.

Eski bir sevgiliyle takılmak utanılacak bir şey değil. Kendinize veya ona boş umutlar yüklemediğiniz sürece arada bir küçük bir kaçamağın kimseye zararı yok.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 07 Ekim 2022, 01:44   #2
Standart

ardiniza bakmayin kapanmis kitabi tekrar acmanin ne size nede karsi tarafa bir yarari olucaktir

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:06.