IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By CeReN
  • 1 Post By NorthernLights


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2020, 08:08   #1
Standart Cinsel Gucu Artiracak Afrodizyak Etkili Gidalar

Insanlik tarihi boyunca ciftler, cesitli sebeplerden dolayi afrodizyak etkisi yaratan gidalara ozel ilgi gostermislerdir. Kimi besinin cinsel guce olan etkisi bilimsel arastirmalar ile desteklenmis olmasina ragmen, geleneksel kullanimlarla gunumuze kadar ulasan gida bulunmaktadir. Bu yazida cinsel gucu arttiracak en iyi gidalardan bazilari hakkinda bilgiler bulunmaktadir.

Bitter Cikolata
Antioksidan bakimindan zengin olan meyve ve sebzeler zaten gunluk diyetin bir parcasi olmalidir. Bitter cikolata antioksidanlarla doludur, bu yuzden daha fazla almanin lezzetli bir yoludur. Antioksidanlar, yaslanma belirtilerini ve serviks kanseri riskini azaltmanin yani sira cinsel zevki arttirmakla da baglantilidir. Tum bu faydalar yaninda bitter cikolatanin tadinin pek cok kisi tarafindan begenilmesi bu gidayi daha cazip hale getirmektedir.



Brezilya Findigi
Bu findiklar, erkeklerde prostat kanseri riskini azaltabilen bir besin olan selenyum icermektedir. Ek olarak, selenyum saglikli ova ve sperm uretimini uyarmaktadir ve bu yuzden en iyi afrodizyak gidalardan biri yapmaktadir.

Istiridye
Bu deniz urunleri zevki, libidoyu arttirmak ve sperm hucrelerinin uretimi icin bilinen cinko bakimindan zengindir. Cocuk sahibi olmaya calisan erkekler icin, bu iyi bilinen afrodizyak ruh haline yukseltmenin ve hamile kalma oranini artirmaktadir.

Kereviz
Bu lifli sebze, cinsel yasami iyilestirmenin en iyi yollarindan biridir, cunku kadinlara hitap eden bir hormon erkekleri olan androsteron icermektedir.

Kivi
C vitamininin hem libidoyu hem de dogurganligi artirmaya yardimci oldugu bilinmektedir. Lezzetli bir egzotik meyve olan kivi, C Vitamini ile yukludur, bu nedenle diger narenciye meyvelerinin yani sira kivi tuketmek libidoyu arttirmaktadir.

Ispanak
Ispanak gibi yesil yaprakli sebzeler, dogurganligi ve libidomuzu artirmaya yardimci olabilecek bircok folik asit icermektedir.



Sarimsak
Allisin adi verilen bir icerikte sarimsak, hem erkeklerde hem de kadinlarda cinsel organlara kan dolasimini ve kan akisini uyarmaya yardimci olabilmektedir. Bununla birlikte, sarimsagin kokusu nedeniyle yeterli miktarda tuketilmelidir bununla birlikte kotu nefes kokusundan uzak durmak icin sarimsak haplarini da tercih edilebilir.

Cilek
Cileklerin hayatin buyuk afrodizyaklarindan birinin, hem erkeklerde hem de kadinlarda cinsel durtu arttirmaya yardimci oldugu bilinmektedir. Kendi basina bir libido arttirici olan koyu cikolata ile tuketildiginde daha fazla cinsel yasami arttirmaktadir.

Sili Biberi
Bu canlandirici baharat egzotik bir une ve parlak kirmizi bir renge sahiptir, bu yuzden biberlerin dogal afrodizyak gidalar ve bir ask sembolu olarak kabul edilmeleri mumkundur ama bilimsel destek de bulunmaktadir. Biberler endorfinleri (beynin iyi hissettiren kimyasallar) uyarmakta, kalp atis hizini hizlandirmakta ve terletme saglamaktadir. Bu da kisiyi uyandirdiginda dolayi cinsel gucunde artis yasanmaktadir.

Avokado
Avakado armut benzer sekli, lezzetli tadi ve cinsel gucu artirici etkileri nedeniyle, Aztekler zamanindan beri itibar goren bir meyvedir. Arastirmacilar bu meyvenin cinsel guce olan etkisi hakkinda arastirmalara hale devam etmektedirler. Bunun yaninda avakado tuketmek iceriginde olan yuksek E vitamini seviyeleri ile cilde genc bir gorunum saglamada yardimci olmaktadir.

Muz
Muz testosteron uretimini tetiklemektedir. Muzda bulunan potasyum ve vitamin B vitamini enerji duzeylerini yukselterek kisinin kendini iyi hissetmesini saglamaktadir. Muz bromelain icermektedir.

Bal
Bal tozlasma yoluyla olusmaktadir ve ureme semboludur. Eski donemlerde balayinda olan yeni ciftlere baldan yapilan alkollu bir icecek verilmekteydi, cunku cinsel gucu artirici etkisi olduguna inanilmaktaydi. Ayrica ostrojen ve testosteron seviyelerini duzenlemeye yardimci olan ve dogal bir enerji artisi saglayan bor icermektedir.

Karpuz
Science Daily’ye gore, bu likopen bakimindan zengin meyve vucutta viagra benzeri bir etkiye sahip olabilmektedir, cunku kan damarlarini rahatlatmaktadir ve dolasimi iyilestirmektedir.

Cam Fistigi
Saglikli bir cinsel durtu ile baglantili olan enerji verici cinko bakimindan yuksek olan cam fistigi, bu yagli taslari cam kozalaklarindan tedarik etmek icin gereken caba nedeniyle afrodizyak olarak da kabul edilmektedir. Cam fistigi, feslegen ve zeytinyagi ile bir pesto yapilabilmektedir.



Roka
Yayinlanan bir makaleye gore bu biber bitkisinin MS birinci yuzyildan beri dogal bir afrodizyak gida oldugu belgelenmistir. Roka gibi koyu yaprakli yesillikler icinde bulunan mineraller ve antioksidanlarin da libidoya zarar verebilecek cevresel kirleticileri engelledigi kanitlanmistir.

Zeytinyagi
Antioksidanlarla paketlenmis zeytin ve yaglari yuzyillardir saglik icin kullanilmistir. Yunanlilar bunun erkekleri de daha erkek gibi kilan bir afrodizyak olduguna inanmaktadirlar. Zeytinyagi, saglikli bir kalp, kan akisi ve hormon uretimi icin kritik olan tekli doymamis ve coklu doymamis yaglarin iyi bir kaynagidir.

Incir
Adem ve Havva tarafindan Cennet Bahcesinde kullanilan incir paradoksal olarak hem cinsiyeti (dogurganligi temsil eden tohumlarla olgunlasmis meyve) hem de tevazu (incir yapragi) simgelemektedir. Potasyum doludur ve antioksidan bir guc merkezidir.

Enginar
Bu sebzenin bir afrodizyak olarak unu cogunlukla efsaneden gelmektedir ve dogru vucut fonksiyonu ve kan akisi icin kritik olan vitaminler ve antioksidanlarla doludur.

Chai Cayi
Bu demlemedeki tipik baharatlarin kalp-saglikli faydalari bulunmaktadir, ancak kafein etkisi daha azdir, bu nedenle uyku problemlerinde de etkilidir.

Nar
Kalin bir gul kabugundaki bu parlak taslar kan akisini destekleyen antioksidanlarla doludur. California’daki Erkek Klinigi tarafindan yapilan bir calismada, nar suyunun erektil disfonksiyon uzerinde olumlu bir etkisi oldugu bulunmustur.

Kiraz
Bu super meyve, iyi hissettiren vitaminler (A, C ve E), potasyum, magnezyum, folat, demir ve daha fazlasi ile doludur. Ayrica kalbi duzenlemeye yardimci olan bir antioksidan olan melatonine sahiptir.

Kabak Cekirdegi
Kabak tohumlari magnezyumda yuksektir ve sadece bir onsta 156 mg bulunmaktadir. Magnezyum testosteron seviyelerini yukseltmeye yardimci olmaktadir.

Krem Santi
Krem santi libidoyu artiracagina dair bir kanit olmasa da, kisinin ruh haline iyilestirdigi, kendini iyi hissettirdigi ve dolayisiyla cinsel gucu artirildigi dusunulmektedir.
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 16 Aralık 2022, 02:39   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sarimsak nedir xjxcjc iğrenç değil mi ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 16 Aralık 2022, 02:59   #3
Standart

Bitter Cikolata ajajajajaah

________________

No MoRe DramA
 
Alt 23 Aralık 2022, 07:06   #4
Standart

Böyle bi konu niye var ya
Ayrıca sarımsak nedir.

 
Alt 23 Aralık 2022, 11:44   #5
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Brezilya fındığı ve Şili biberi bunları almak çin Güney Amerika'ya mı gitcek insanlar Türkiye'de bunlar yoktur ki

________________

Geleceğini merak eden fallara değil mezarlıklara baksın
 
Alt 23 Aralık 2022, 12:01   #6
HybridIRC.com
NorthernLights - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asıl düz duvara tırmandıracak şeyi unutmuşsun... Keçiboynuzu tabi ki... Hele ki keçiboynuzu pekmezini ye, seni kimse tutamaz

________________

ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR...
 
Alt 23 Aralık 2022, 12:56   #7
Asıl olan hayattır hayatta Beşiktaş.!
KartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

70 gram arı sütü 500 gram hakiki süzme bal 500 gram fındık 500 gram antep fıstığı 500 gram badem 500 gram ceviz 30 gram polen 30 gram mesir macunu
Hafif rondo da çekin tahta kaşığı ile karıştırın sonra cam şişeye koyun karıştırın kapağını kapatın alamünyün folyaya sarın güneş görmeyen yerde 2 gün saklayın :) bakın bakalım neler oluyor :)))

Not maliyeti yaklaşık 1 bin TL oluyor

________________

Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz!
 
Alt 23 Aralık 2022, 13:04   #8
Ela
Emektar
Ela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sarımsak mı xjdjdjjc cinsel hayatı mi bitsin istiyorsunuz adamların xjfjfjf

 
Alt 23 Aralık 2022, 13:34   #9
Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Nuri Alço Bunu Beğendi..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:34.