IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2020, 12:04   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eger bunlar olduysa esiniz sizi aldatiyor olabilir!

Bireyler evlenirken birbirlerine buyuk bir askla sadakat yeminleri etseler de gun geliyor verdikleri sozleri yok sayiyorlar ve eslerini aldatiyorlar. Peki, iliskide sadakatsizligi secen eslerde nasil davranis degisIklikleri meydana geliyor? Sirlarini saklamak icin hangi yontemleri seciyorlar? Aldatan es kendini nasil ele veriyor?

Aldatan kisi ister kadin ister erkek olsun, bu durumun altinda cok farkli sebepler yatabilir. Sadakatsizlige giden yolun bircok psIkolojik aciklamasi olsa da aldatan birey ister istemez bu durumun sinyallerini verir, hatta evlilige aykiri davranislarini gizlemeye calisirken kendisini daha fazla acik edebilir.

ALDATAN ES KENDINI NASIL ELE VERIR?

Sizi hediyelere bogmaya baslar


Normalde dogum gunlerinde ya da evlilik yil donumlerinde bile size hediye almaya yanasmayan esiniz bir anda eve cicekler getirmeye, sizi hediyelerle simartmaya basladiysa ortada suphe uyandiran bir durum var demektir. Size daha fazla ilgi gostererek dikkat cekmemek istiyor ve vicdanini bu sekilde rahatlatmaya calisiyor olabilir.

Sizi yersiz kiskancliklariyla bunaltir


Atalarimiz, "Kisi kendinden bilir isi." diye bosuna dememisler. Aldatan es, bunu sadakat yemini ettigi kisiye belli etmeden surdurebiliyorsa neden karsi taraf da aynisini yapiyor olmasin? Iste bu soru esinizin icini kemirmeye basladiginda her sozunuzun, her davranisinizin altinda baska bir anlam aramaya baslar. Mesajina gec cevap vermeniz, saclariniza daha fazla ozen gostermeniz onlar icin hep isarettir.

Telefon gorusmelerini sizden gizli yapar


Onceden telefonunu sizin yaninizda kullanmaktan cekinmeyen esiniz bir anda telefonuna sifre koyduysa, bir arama geldiginde yan odaya geciyorsa, hatta bildirimleri artik ekrana dusmeyecek sekilde ayarladiysa suphelenmek icin yeterince sebebe sahipsiniz demektir. Bu davranislari, telefonunda gormenizi istemeyecegi seyler oldugu anlamina gelebilir. Tabii ayni durum bilgisayari icin de gecerli!

Kendine daha fazla ozen gostermeye baslar


Elbette esiniz daha saglikli bir yasam icin spor yapmaya ve yediklerine dikkat etmeye baslayabilir. Ancak bu noktada zamanlama oldukca onemli. Hic boyle bir egilimi olmadigi halde bu degisIklikleri gosteriyorsa kiyafetlere daha fazla para harciyor, saclarina daha cok ozen gosteriyor ve bunlarin sebeplerini mantikli bir sekilde aciklamiyorsa esiniz sizi aldatiyor olabilir.

Size daha az vakit ayirir


Esiniz tabii ki islerinin yogun oldugu gunlerde eve biraz gec geliyor olabilir. Onemli olan, bunun bir aliskanlik haline gelmesi. Esiniz bir anda toplanti bahanesiyle gece yarilarina kadar eve gelmemeye basladiysa, sIk sIk sehir disina is seyahatlerine cikiyorsa ve boyle zamanlarda ona ulasmakta zorlaniyorsaniz sadakatini kaybetmis olabilir.

Sizi acimasizca elestirir


Aldatmanin yanlis oldugunu bilen ama buna ragmen davranislarina cekiduzen vermeyen esiniz, bir noktada bu celiskinin yarattigi gerilime dayanamaz ve ofkesini size yansitir. Sorunun kendisinde oldugunu kabul etmektense sizi suclamayi tercih eder ve durduk yere elestirmeye baslar.
 
Alt 05 Ekim 2022, 17:49   #2
Standart

Telefon gorusmelerini sizden gizli yapar
kesinlikle katiliyorum buna

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:02.